(http://www.youtube.com/watch?v=uq3Z3O_rLp0)
Fake Hesapların Acizliği?
(http://www.youtube.com/watch?v=uq3Z3O_rLp0)
Gerçek hayatta kızlarla buraya açtığı konuları konuşmaktan nasibini alamamış insanlar burada kendilerini tatmin etmek için bu yola başvuruyorlar. Çünkü bir erkek kıza 'Canım çok seks istiyor ve her gün mastürbasyon yapıyorum' derse kız ona bir güzel küfür eder ve postayı koyar. Ama kız kılığında söylerse herkes çok normal, güzel bir şekilde karşılar. Erkekler, 'Aaa karıya bak l*n ne yazmış hemen yorum yapmalıyım' düşüncesiyle kızlar ise 'Hemcinsim oldugu için samimi ve içten bir yorum yapayım.-Eger yardım istiyorsa özelde yardım edip bu konu hakkında konusurum' düşüncesiyla yorum yapıyorlar. Yani iyi niyeti suistimal niteliginde açılıyor bu hesaplar.
Topuklu ayakkabı giyen erkekler (yürüyemezler) nasıl belli ederlerse kendilerini aynı öyle belli ediyorlar. Mesela seks konusunda ona yardım ettim bitti, konu kapandı. Tekrar tekrar o konuyu açmaya, açtıkça daha derine inmeye çalışıyor.
Fake kitleye önlem almaktan ziyade. Herkese karşı alıyoruz. Mesela seks konusunda kimseyle münakaşaya girmiyorum yani yardım etmeye çalışmıyorum. Ama bazı aşk ilişkilerinde sorunlar olabiliyor ve yorumlarından masum biri oldugu anlasılıyor. Onlara yardım ediyorum ve teşekkür edip minnettar olduklarını söylüyolar. Bu da zaten fake olmadıgını gösteriyor.
Evet aynen öyle! Tek tük aşk konularında da çıkabiliyor. O da dalga geçmek için
Yapacak bir şey yok, bir-iki olsa tamam da milyonlarca insan var bu tiplerden
Rica ederim ne demek... Benimde arzum tükenmesi yönünde ama sanal hayat devam ettiği sürece bunlar artacak...
kesinlikle
sanırım
Ne dedigini sen anladinmi?
aa düzgün konuşmamış olabilirim yüzüme vurmayın ya :D uykum var benim
biri yüzünden uyuyamadım gece.
yok ya
evet :)
iyi eic seç bari :D
aaa ne kışı be yaz daha güzel
biliyom :D
Erkeklerle cinsel sohbetler kurmak için sahte hesap açıyorlar.
Kendini kız yerine koyuyor ve o anı öyle düşünüyor.
Buda ona zevk veriyor. Aslında bu yapmış oldukları harekette onların ne tür oldugunu gözler önüne seriyor.
Bir bayanın sanalda bir erkekle cinsellik ile ilgili sohbet veya sanal seks diye adlandırılan mevzuyu yapcagını sanmıyorum.
kesinlikle.
İlgisizlik ve kendini gösterme çabasınıda saydıkların arasına ekleyebiliriz.
Dünden önceki gün böyle bir hesabı ortaya çıkardım ve aramızda şöyle bir konuşma geçti.
-bir erkek neden fake kız hesabı açar bu sitede?
-cinsellik muhabbetlerine girip 31 çekiyorum.
-oha l*n sapık mısın sen?
-evet ensestim hatta kız kardeşime de kalkıyo...
gerisini siz düşünün!
Cevap
13Cevap
Bazıları insanları rahatsız etmek trollük yapmak için açıyor
Bazıları kızlarla diyalog kurup bu şekilde tavlayacağını sanıyor ya da iletişime geçeceğini düşünüyor
Bazılarıda amaçsız takılıyor
Kısacası hepsi beyinlerini kullanamayanlar
Yabancılarda bu kadar sık göremezsin
Cinselliğin afrikası diye boşuna söylemiyorlar
Yasaklar isteği arttırır
Çok etken şey var
Yok daha iyi olmazdı
Çünkü türkler herşeyin b*kunu çıkarmayı iyi biliyor
toplumun ön yargıları baskıları herşey dahil bu sebeplere
İmkan olsa bir dakika düşünmem
Önlem almak zor
Eğitimden geçiyor her şey
Cinselliği ve kadını bu topluma adam akıllı anlatıp eski zihniyetin silinmesi çok uzun zaman alır
Aynen
Varsa imkanın git kardeşim ciddiyim
Sadece bu anlamda değil imkanlarda daha iyi
Kızlarda da sıkıntılı durumlar var
Hak verdiğim gibi saçmalayan tiplere de çok şahit oldum
bekaretin önemsiz olduğunu söyleyip duran fakeler var bir de. bunları okuyup gaza gelip de millete veren kızlar yoktur umarım çünkü bu vatandaşların bir elin parmakları kadar. yarın öbür gün evlenmeden önce bakire olmadığını sıkıyosa söylesinler bakalım öldürülecekler mi baba evine mi yollanacaklar
bilemiyorum bende. ama bütün abaza pembeler erkek değil bana kalırsa. kızlar da çok fena
Kızlarla birlikte rahatça ahlaksız konular konuşmak için kız görünümlü hesap açıyorlar bence
Bence özgüvenle alakası yok hangi kız tanımadığı bir erkekle ahlaksızca konular konuşur tanıdıklarıyla bile konuşmaz fakat karşısındaki kız olursa daha rahat konuşabilir bu yüzden kız hesabı açıyorlar sapık oldukları için. Ben kimseyle konuşmuyorum bu konuları ancak konuşanlar var onlar için açıyorlar
O da kişiliğe göre değişiyor insan olmayı beceremeyen bu yüzden insan dilini konuşamayan milletin güvenini nasıl kazansın
Bende açmıştım bir iş için arkadaş istemişti ondaki amaç ise bir kızı kıskandırmaktı :D
Hep öyle trollemek değil yani amaç
Önemli bir olaydı sır yani burada söyleyemem.
En son engellendigim kişilere bakmak için açmıstım. İyi oluyor biyerde
sevgilimden yeni ayrılmıştım. konustugu kızın teki beni engelledi sinirlendim hesap açtım saydırdım. şimdide kesiyorum arada ne halt yıyolar diye işte. Kıskançlık diyelim.
şu an eniştem ablamı aldatıyor fake hesap açtım o kadını ve eniştemin tüm açıklarını yakalayacam... Mahkemede alayına sunacam... Kendimi gizliyorum çünkü tanıdık kişiler var sitede...
Hepsi kesin kanıt olacak... Tarih fotoğraf mekan kamera kaydı... Artı şu an Facebook şifresini kırmaya çalışıyorum...
Teşekkürler :)
Kardeşim Son Durum Ne Oldu Merak Ettim Boşandımı Ablan kardeşim Eniştenden
abazalıktan bilemedin tipleri boktan en iyi ihtimal sadece fantazi amaçlı
bir konsere gidemessin bir kıyafeti rahat giyemessin biyere fotoraf koyamassın, bunlar yasak dinledikleri halde böyle oluyo, devlet bunlara hormonal bir çözüm bulmalı bence yasaktan ziyade:) ayrıca bak bide şu geldi aklıma, kendi ezikliklerini reddedilmelerini bastırmak için yaşasın fake felsefesinde olabilirler:)))
arkadaslar gizli olan kız uyelerin hepsi fake inanmayn iclerinde 1-2 tane gercek var dikkat ettiyseniz hep sapık sapık şeyler yapiyolar
çok gerçekçi bir fake.
nerden öğrendin kanka böyle olmayı
Hiç anlamıyorum ben bir hesapla zor baş ediyorım :)
genelde onları gereksiz diye adlandırırım. veya faydasızda olabilir.
Bence anasayfadaki o butun sapik sorulari pembe gorunumlu maviler yaziyor -,-
Fark edilmicek gibi degil ki iyide kiviriyorlar ama ^_^
Nefes alsin mantigi degismedigi surece yok yok olmaz o is ^_^
Katlanicaz artik ^_^
Abaza dolu site hem siteyi trollemek için hem de mesaj için
hepsinin anasını taa şerefsizler karakterine soktuklarım
Bilmem , bunu onlara sormak lazım.
Onlar zavallı kesim, önemsemiyorum umrumda değil.
Beyinleri sulanmıs onların
doğan görünümlü şahin gibiler :D
Pembe gorunumlu mavi onlar :dd
Bos islerle ugrasiyolar iste
Haklisin bence
erkeklerle dalga gecmek ıcın
cesareti olmayan insanlardan baska birsey deqiller
karakter meselesi
fake olcak kadar fazla hemde
siteyi kapatmak. D
Keşke anlayabilsek._.
Evet baya bir varmis :D