Evet iyi geceler herkese güzel kardeşlerim ben bu sıralar dini konulara çok sarmış durumdayım namaz tesettüre vs. Fakat annem kesinlikle karşı çıkıyor kendisi de kapalı olduğu halde babam ne yapıcakmış vs. diyor brn 19 yaşında aöf ten üniversite okuyan biriyim yani bilmiyorum onlar yok dedikçe benim aklımdan yine de gitmiyor bu acaba ulaşamadığım için mi böyle oluyor sürekli aklımda çünkü bilmiyorum bir abi vardı geçen yıl eğitimli kültürlü biri eski iş yerim de önemli olan zihniyet derdi ama bilmiyorum kafam inanılmaz karışık bir tarafım örtün dinşnln gerektiğini yap diyor diğer tarafım ise ya bunalırsan ailen açık olmama izin verirkrn tadını çıkar canım etme boş ver diyor siz neler düşünüyorsunuz daha yaşım küçük önümdeki yılları göremiyorum tecrübeli abi veya ablalarım varda yardımcı olabilirler mi bu konuda bana acaba yorumlarınızı bekliyorum benim için çok değerli hepsi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaşlanınca, yaş geçince herkes yapıyor. Önemli olan gençken, nefis kuvvetliyken buna karşı koyabilmek. Genç henüz kirlenmemiş iken aslında üstüne düşüp iyice kirlenmemesi için elimizden geleni yapmalıyız. Tesettürün ehemmiyeti, anlamını iyice anlayıp benimsersen kesinlikle bikmayacaksin. Ama önemli olan İslam'a uygun usulüne uygun kapanmaktır. Pantolon giymemek, dar gitmemek gerekir. Eşarp da omuzlarda sarkmali. Ben açıkçası seni çok takdir ediyorum. Hislendiysen vaktin gelmiştir. Ben tesettüre gireli dört ay oluyor. Önce bol elbise sonra da bir ay içinde çarşaf giymeye başladım. Tamamen içimden geldi. Ailede, sulalede en kapalı insan oldum. Abartıyor, heves dediler aka her geçen gün bağlanıyorum carsafima. Yüzümü bile örtüyorum artık sen düşün hangi kafadayim. İçinden geçeni yap. Yarına sağ çıkma garantisi asla yok. Vesvese çok olur. Sakin o hataya dusme. Bol bol video izle. İlimle vesveseyi yenebilirsin. Hocaları dinle, kitapları oku, arkadaşlarını sünnet ehli seçersen güzel böyle inan bana teşvik olacaksın. Herkes de bir süre sonra halini kabullenecek. Allah yolunu bahtını açık etsin güzel kardeşim benim akşam akşam çok mutlu oldum.
25 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ne yorum yapsam bilemedim o kadsr güzel yazmışsınız ki.. ☺️
- +1 yıl
Kalbinin güzelliğini yerim. Unutma, kalbin temiz diyenlere aldanma. Bu bile şeytanın sağdan yaklaşması olur. Kalbin temiz olsa da farz kılınan hiçbir şeyi yapmazsan Allah açık açık söylemiş cezasını verecek çekmeden cennet yok ve o azap solaryuma girip çıkmak kadar basit değil. O yüzden dikkat edelim lütfen ben seni düşündüğüm için ısrar eder söylerim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım başardığım da burada olursanız yazarım size de
Soran+1 yılTşekkür ederim iyi geceler😊
En İyi Cevaplar
+1 yılÜniversite oda arkadaşım, sınıf arkadaşı ile evlenmeye niyet etti ve onun destekleri ile oruç tutuyor , namaz kılıyordu, birgün başörtüsü de taktiğini gördük şaşırdık çünkü ailesinden çok bahsederdi. Memleketine gitti tesetturlu bir sekilde ve babası evlatliktan reddetti. Şimdi aynı kisi ile evli ve bir çocuğu var. Güzel de bir kariyeri var. Ne istediğini bilmek önemli, tesettürü neden istiyorsunuz, nasıl karar verdiğiniz, zorlanacaginiz yerlerde nasıl davranacaginizi düşündünüz mu? Anladığım kadarı ile net değilsiniz, kararlı olsanız önünüzde kimse duramaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef bu konuda net değilim karışıklğımda sanırım bu yüzden
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa birincisi zaten annen kapaliymis, ikincisi farz bu yani kapanmaniz gerekiyor zaten hani farzlara karsi cikmak da ayri bi konu, baban neden boyle bir sey yapiyor ona sormak lazim, kendisi nasil biri bu konularda uzaksa zaten sebebi ortada ama karsi cikmasi bi tuhaf, hani baska dine mensup olsa anlarim kendi dinine cekmeye calisiyor derim ama kendisi de muslumansa neden hala yapma etme der gibi istemiyor karsi cikiyor. Sen guzelcene kapan, annenle de konus - ben her zaman demisimdir kapali olmak her kiza yakisiyor, gorunus olarak da cok guzel yani oyle guzel bir sey ki, yok kismetim kapanir falan bos laflar bahane hep...
176 Yorumla
Soran+1 yılErkek için kapanmak veya o istiyor diye açılmak bana o kadar seviyesizce geliyor ki bir kere öyle yapan birinin kendisine saygısı yok zaten bunu ben kendim için yapıyorum babam açıkçası pek dini konularla alakası yok yani onu boşverelim ama ben annemi anlayamıyorum bir nedenini bulsam tamam diyeceğim ama yok
Cevap sahibi+1 yılElbette kendin icin, bu dunyada zaten herkes kendisi iciyor, aile var kardeslerin var o ayri bi konu ama sorumluluk kendimize, hesab verecek olan biziz ve kendi yaptiklarimiz o yuzden dogru olani sen yap gerisini bos ver, erkek icin de yapilacak bir sey degil zaten. Sahsen ben kapali bir es istiyom Allah nasip ederse tabi cunku bende dinimde ibadetimde olan birisiyim hani bana daha uygun bana benzeyen kendim gibi birini istiyom, bende ona gore bulacam tabi - gidip acik sacik giyen kizi sevip begenip ondan sonra kapanmasini istemem ya da beklemem de ayri bi sacmalik olur zaten. Babandan gelen laflarin sebebi belli artik ortada ama anneninki biraz tuhafmis, kendisi sadece kapali mi yoksa namaz falan da kilar mi, acaba zamaninda zorla mi kapatildi hic bi bilgin var mi bu konularda, belki de biraz ondan olur belki de babana benziyor sadece zorla kapatildigi icin annen kapali dininde baban uzakmis gozukebilir bu konulara belki de ayni kislige sahipler bu konuda...
Soran+1 yılAnnem namazını kılar tabiki aksatıyor o da ama 13 yakında köy de kapatmışlar avludan dışarı çıkarmazlarmış kafalarını kaldırıp etrafa bile bakıtmazlarmış
Cevap sahibi+1 yılYani tabi bakis acisi nasil onu da bilmiyoz hani kendisi bu durumdan sikayetcimiydi yoksa evet dogru yapmislar disarda sokakta elin adami geciyor bizim ne isimiz olur diye dusunduyse o zaman evet annen neden karsi cikiyor anlamsiz geliyor bana da...
Soran+1 yılŞikayetçiydi gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılYani kendisi memnun degilse cikarmak istiyorsa hani kendisi zorla kapatildi acilmak istiyom dusuncesi varsa kizimi da yakmiiim diye dusunuyordur bence ama sonucta yanlis bir sey yapmiyon dinimiz bunu emrediyor, asil yanlisi o yapiyor farkinda degil...
Soran+1 yılYok canım daha açılma düşüncesi yok tabi kaç yaşında kadın ama bana bir nesne söylese tepki vermese bilmiyorum ya nolcsk böyle
Cevap sahibi+1 yılYa sen onu birak, onun icin mi kapaniyon kendin icin mi, yanlis bir sey yapacak olsan anlardim korumaya calisiyor falan diyecem de alakasi yok...
Soran+1 yılDeğil mii aynen öyle
Soran+1 yılBir de ben tıbbi sekreterlik okuyorum özel de iş bulabilir miyim acaba
Cevap sahibi+1 yılValla ne yalan soylim o konulara biraz uzagim, turkiyede yasamiyom cunku ama hangi devirde yasiyoz neden boyle seyler sorun olsun kapali kizlarin polis falan oldugunu gordum ben...
Soran+1 yılOnlar memur o yüzden bir sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılee yani ozelde calisan insanlar da o*uz degil ya neden sorun etsinler...
Soran+1 yılBazı yerler hatta çoğu yer bilerek açık istiyor Türkiye işte nerden baksan anlamsız her şeyi siz kurtulmuşsunuz
Cevap sahibi+1 yılVardir illa ya o kadar da yabanci hissetme kendini simdi durup dururken.
Kurtulmus demeyelim de sansli diyebiliriz...
Soran+1 yılKesinlikle öylesiniz
Cevap sahibi+1 yılPek benlik bi durum degil ama kdfgk
Soran+1 yılNeden ki😅
Cevap sahibi+1 yılDogma buyume bura oldugu icin sonradan gelisen bi durum degil benim icin gfdfgh
Soran+1 yılAaa😅😅
Soran+1 yılNe güzel yaa
Cevap sahibi+1 yılGuzel mi😅
Soran+1 yılTabi canım güzel biz burada sürünüyoruz 😅hangi ülke bu arada
Cevap sahibi+1 yılYani simdilik oyle diyelim, dogru kdfgj onu soyleyemem kusura bakma😅
Soran+1 yılEstağfurullah haklısın söylememekte ama buraya gelme sadece tatil için olabilir😅😅 keşke benim de elimden gelse de gitsem yurt dışına
Cevap sahibi+1 yılYazin geliyoz zaten canim sende aile var akraba var turkiyede dfgjdfg hem gezmesi de guzel oluyor burdan calisip biriktirip orada catir cutur harcamak cok guzel oluyor valla dfjgjdf fiyatlarina bakinca kendimizden geciyoz direk bi hesablama yapiyoz anaaa su kadar ediyor ya falan kdfgkdkg bizim orada bir tane anca alirsin burada on tane aliyoz ayni paraya falan diye hesabliyoz dolduruyoz arabayi kasaya gelince hep bi yan yan bakiyorlar direkt belli ediyoz kendimizi canım gibi😂😂
Soran+1 yıl😂😂Türkiye süzen kazanıyor haberiniz olsun
Cevap sahibi+1 yılTurkiyeme feda olsun besleriz de batiririz da hdfjgdfjg
Soran+1 yıl😂😂😂Aman batırmayın sonra bizden çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılDogru sizden cikiyor ama biz yokken de siz toparlayin olur mu 😂
Soran+1 yılZaten biz toparlıyoruz da özelikle biz öğrenciler😂😂
Cevap sahibi+1 yılSIz mi, guldurme canim sende😂😂
Soran+1 yılOlsun canım gül😂 bşzdne çıkıyor tabii bir test kitabı 100 TL olur mu ya
Cevap sahibi+1 yılOlur mu? Olmaz herhalde dimi, acucuk pahali gibi sanki😂
Soran+1 yılAcucuk ucundan pahalı tabi😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen hafif ucundan minnacik acucuk ufakcik ama fazla degil sadece ucundan sadece...😂
Soran+1 yılSadece aynen😂🙈
Cevap sahibi+1 yılGecer gecer, bu da gecer 😂😂
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ama
Cevap sahibi+1 yıloluuuuuur, iyi olacak😂
Soran+1 yılHaber mi geldi size😅
Cevap sahibi+1 yılTabi canim biz biliyoz da konusuyoz sen ne sandin, isini bilecen ise gitmicen demisler😂😂
Soran+1 yılBana d ahsber ver o zman😅😅
Cevap sahibi+1 yılOlur, ketcap mayonez de olsun mu😂😂
Soran+1 yılOlsun olsun en çok mayonez olsun onu daha çok seviyorum😅
Cevap sahibi+1 yılKilo yapar az ye sisme sonra, bak aglarsin hee😂😂
Soran+1 yılYok yok şişmem merak etme😂😂 market fiyatlarından sonra
Cevap sahibi+1 yılDogru zayiflarsin artik, eger kiloluysan firsat bu firsat ayagina geldi😂😂
Soran+1 yılYok değilim çok şükür 😂
Cevap sahibi+1 yılYinede zayiflamada simdi durduk yere😂😂
Soran+1 yılNiye ya😂
Cevap sahibi+1 yılSonra aglarsin, buyuk dert😂😂
Soran+1 yılHem de çok büyük😂😂
Cevap sahibi+1 yılzayifmisin ki sen😂😂
Soran+1 yılBak ya dalga geçiyor zayıfım tabii😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok canim estagfirullah ne dalgasi, dalga dedigin malum yerde😂sen yinede daha fazla zayiflama almasi zor vallahi😂😂
Soran+1 yılYok bence alması kolay😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok vallahi benim icin tam tersi iskence gibi ya olmuyor bi turlu, oyun oynuyor herhalde benimle😂😂
Soran+1 yılOlabilir zayıf mısın sen😂
Cevap sahibi+1 yılHic sorma, cocukluktan beri babaya cekince full oyle oluyor, gerci babamin o zamanki halinden eser kalmadi ama onun sayesinde bu haldeyiz😂😂
Soran+1 yılMerak ettim bak sıska gibi değilsindir herhalde 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO ne gii, turkce katiliyim de ben - bilmem oyle seyleri😂😂
Soran+1 yılÇok çok zayıf demek😂😂
Cevap sahibi+1 yılHee, yok ya yani zayif zayifim da oyle abartacak gibi olecek gibi de degil canim sende direkt gomdun bizi bi toprak atmadigin kaldi onu da kendim yaparim tabi sen zahmet etme😂😂
Soran+1 yılYok ya o kadar da değil kusura bakma 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEstagfirullah, kucuk bi prank yapalim dedik😂😂
Soran+1 yılHııı😅😅
Cevap sahibi+1 yılSaka ya oyle bos bos takiliyoz iste, laf olsun torba dolsun😂
Soran+1 yılAynen öyle ya napıcan başka kafa dağıtıyoruz
Cevap sahibi+1 yılBaya uzamis hee, bi baktim da upuzun in in bitmedi sayfa😂😂
Soran+1 yılÖyle olmuş valla😅
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben seni daha fazla tutup da rahatsiz etmiim😂
Soran+1 yılYok estağfurullah ne rahatsızlığı asıl ben ettim ama zaten benim de çıkmam gerek çok uykum geldi güzel sohbetin için teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben uzattim. Rica ederim bende tesekkur ederim iyi uykular hayirli geceler🙋♂️😇
Soran+1 yılHayırlı geceler🤗
Cevap sahibi+1 yıl🤗😇🌙
19 yaşındasın ve kendi kararlarını verebilecek yaştasın. Eğer gerçekten kalbinden isteyerek, severek ve en önemlisi Allah rızası için tesettüre girmek istiyorsan tabii ki gir. Ama bunun üzerine iyice düşün, her ihtimali düşünerek karar ver. Her türlü durumda tesettürlü durabilir miyim, davranışlarıma, giyimime kuşamıma diikkat edebilir miyim diye kendine sor. Tesettür sadece başörtüyü kafaya geçirmek değil. Tesettüre Allah rızası için girilir ve tüm kalbinle severek girilir. Annen severek tesettüre girmemiş sanırım o yüzden böyle konuşuyor. Ama dediğim gibi buna sen karar verirsin. Ve bunun üzerine iyice düşün çünkü ben tesettüre gireyim dayanamazsam açılırım zaten gibi bir şey düşünmemelisin bu çok daha yanlış olur. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir😊
13 Yorumla
Soran+1 yılSizi çok iyi anlıyorum fakwt zaten kapanırsam açılmam bilerek yapıyorum zaten bunu annem bilmiyorum köy hayatında hiçbir şey yaptırmamışlar yaşayamamış sanırım hiç anlattığına göre ben de bu zamana kadsr pek güzel bir hayatım olmadı geçenlerde telefonla konuşurken dedeme o bundan sonra hayatını yaşayacak artık diyordu hatta 30 yaşına kadar da beni kimseye vermeyecekmiş😅
Soran+1 yılBilmiyorum ahh keşke bilsem çok yoruldum bunu düşünmekten artık5
Gizli Üye(30-35)+1 yılKararını çok iyi vermelisin tesettüre girmek kolsy ama tesettürün kurallarına uymak zor gelebilir yani kapanmak çok güzel bir şey ama sorumluluğu var sorumluluk alabilecek misin şimdi kapanıp da ilerde açılacaksan hiç kapanma hem çok günah hemde insanlar senin için iyi konuşmaz ailenede laf verirsin İYİ DÜŞÜN KARARINDA NET OL
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim yorumunuz için..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌼🌼
- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılkendi özgür iradene sahipsin güzel kardeşim içinden geleni yap, ama doğru olan şey zaten belli ve sende bunu biliyorsun :) ancak ailenin izin vermemiş olmasına bende şaşırdım
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ona bende şaşırıyorum ama bir nedenini bulamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatını yaşa dedikleri millete eğlence olmak, modernlik dedikleri erkeklere meze olmaktan başka bir şey değil, ister kapan ister açıl ama onurunla yaşa kimsenin sofrasına meze olma derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama hayatını yaşa dedikleri o anlamda değil özgür ol kısıtlanma gibi düşünebiliriz orayı tam olarak açıklamamış oldum sanırım
Cevap sahibi+1 yılNe olduğu ortada o işlerin amacı o zaten.
Kardeşim bu yaşlarda verilen kararlar sonradan değişiyor. Çok istiyorsan namazını düzenli kıl bunu başar, bunu yapabilirsen örtü meselesi kendiliğinden hallolur hem denemiş olursun bu isteğin geçici heves mi.
118 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de öyle yapmalıyım kesinlikle haklısınız en azından bir önümü görmüş olurum
Soran+1 yıl13 yaşlarında kapandırmışlar köydeykrn avludan dışarı çıkarmazlarmış kafalarını kaldırtmszlarmış
Soran+1 yılHayır maalesef unuttum kılmayı da karıştırıyorum öğrenmek istiyorum ama erteliyorum sürekli
Soran+1 yılOlmaz da en azından 1 ibadetimi yerine getirmiş olurum
Soran+1 yılTunik
Soran+1 yılGeçen gün tesettürlü bir arkadaşımda denedik beğendi o bu haline alışırsak güzel oldu dedi ben de beğendim fena değildi bence
Soran+1 yılAy inşallah öyle bir yanlışa düşmem
Soran+1 yılUmarım başarırım
Soran+1 yılHayır tıbbi sekreterlik
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılaklı başındadır. kızlarının, insan uydurması peri masallarından bozma dinlerin, kadınları küçümseyen saçma kurallarına kapılmasını istemiyolardır.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaklı mantığı olan insan dinlerin insan uydurması olduğunu anlar. araştır biraz. bu basitçe açıklamış burdan başla. https://m.youtube.com/watch?v=cCwgsBewGe4
Soran+1 yılEvet kadınları küçümseniyor hala haklısınız bir konuda
Soran+1 yılAraştıracağım teşekkür ederim
- +1 yıl
islam kadını yüceltir erkekler sizi toprağa diri diri gömerken Hz. Muhammed kız çocuğunu omzunda taşıyordu dinin kuralları insanın o çalışmayan beynini çalıştırmak için var hâlâ da adalet yok ama eğer dindeki bütün kurallara uyulsaydı böyle bir sorun olmazdı
Soran+1 yıl@qqPSiCoPaTa toplumumız da dini kullanıyorlar maalesef ve bu sebepten dolayı da hala din bir tartışma içerisinde veya insanlar tepkili eğer kullanılmıyor olsaydı böyle bir sorun da olmazdı
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette tesettüre uygun giyinip güzel bir şekilde dindar yaşaman senin için daha iyi olur gerisi şeytanın fısıldadıkları
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana da çok fısıldıyor
Cevap sahibi+1 yılhangimize fısıldamıyor ki
istersen sohbet edebiliriz
takip edersen
Soran+1 yılPeki
+1 yılSenin görüşün kimseyi ilgilendirmez bildiğin gibi devam et doğru yoldasın sonuçda özgürsün
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama işte bazn yapamıyoruz
- +1 yıl
Bi daha denesen tekrar denesen başırıcağna inanıyorum
- +1 yıl
Hemen pes etme
- +1 yıl
Sabırlı olman lazım hemen pes diyorsan herşeyde başarısız olursun
Soran+1 yılDeneyeceğim inşallah
- +1 yıl
İnşallah iyi haberler bekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılannen oyle soyluyosa dogurdur sende kararsizsin bende senin gibi yapmak istemisdim annem izin vermedi senin annen gibi simdi iyi ki izin vermemis diyom gunaha girerdim valla
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki iyi ki diyorsunuz rica etsem açıklayabilir misiniz
Cevap sahibi+1 yılilerde basini acarsan cok buyuk gunah iste sen gunaha gireceyine ben gireyim dedi simdi dusunuyom da gercekden ani karar vermisim pisman olucaktim beni iyi taniyo anneler bilir tabiki
Soran+1 yılBence de benimki de ondan diyor olabilir benim işimde belli olmaz diye🙈 bir de bu yaşta alınan kararlar riskli olup tüm hayatımızı etkilediği için
Cevap sahibi+1 yılevet iyi dusunub karar ver canim
Soran+1 yılSaol canım teşekkür ederim😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim❤️
Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Senin kararın kimseyi karistirma
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılİslam düşmanı olabilir
Kâfir çok var13 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil Müslümanız çok şükür
Cevap sahibi+1 yılAyete karşı gelen insan mı
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın modern sanada asiliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama terslemese nedenini söylese daha iyi
Cevap sahibi+1 yılModern olmani istiyor isde 19 yasinda böyle dusunmen normal ama acik olunca daha guzel oldugunu biliyorlar belki ice kapanik gibi gorunmeni istemiyorlardir
Soran+1 yılBen biraz içe kapanık biriyim dışarda zaten sanırım açık olmamı dediğiniz gibi bu yüzden de istiyor olabilirler
+1 yılAnnen nıye kızıo
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki konusunu açınca direk terliyor beni hayır diyor yapmayacaksın bir kapanmakla olmuyor biz kapandıkta noldu boş ver hayatını yaşa diyor inanın ben artık anlayamıyorum
- +1 yıl
Annenin türbanı süs olmuş Canım
Soran+1 yılAnnem de namazını kılar ben de öyle açık giyinen biri değilim muhafazakar bir ailedeniz ama bilmiyorum işte
- +1 yıl
Annen yanıyo canım türbanı süs
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem