Sabah sabah Redbull mu içeğim ne yapayım? Olay beyinde mi bitiyor sahiden? Enerji düşüklüğü nasıl giderilir? Yaşam enerjimi kaybettim nasıl geri kazanırım?

Sabah sabah Redbull mu içeğim ne yapayım? Olay beyinde mi bitiyor sahiden? Enerji düşüklüğü nasıl giderilir? Yaşam enerjimi kaybettim nasıl geri kazanırım?

Son zamanlarda mevsimlerden midir, gündelik koşuşturmadan mı anlayamadığımız bir şekilde herkeste bir moral, motivasyon, yaşam enerjisi düşüklüğü var. İnsanın şuradan şuraya gidesi gelmiyor. :/ Yaşam enerjimi kaybettim nasıl geri kazanırım sorularını da çok görür oldum burada. Ben sana yaşam enerjisi nasıl yükselir anlatayım. :)

Aslında biraz dikkat ederek yaşam enerjisi yükselebilir. Hem de çok basit birkaç adımla. Yaşam enerjisi yükseltme yolları:
Enerji düşüklüğü nasıl giderilir 10 maddede aktarmaya çalıştım. Umarım enerji yükseltmek için ne yapabilirim soruna da cevap olmuştur. :) Hadi, hemen harekete geç! :)
Göz kapakların ağırlaşıyor durmadan uyumak ya da miskinlik mi yapmak istiyorsun?
Hayattan tat almamaya ve hiç bir şeyin keyfine varamamaya mı başladın?
Yaşam enerjisi yaz bana yolla senin de yaşam enerjimi sömüreyim 😂😂😂
Şaka şaka sonunu böyle bağlamak geldi içimden..:))
Öncelikle her sabah en geç 9 da sıkı bir kahvaltı yapacaksın protein c vitamini ve biraz yeşillik tüketeceksin en basit yolu bunun halk ağzıyla anlatırsam. Yumurta kaynat içine maydanoz ve varsa yeşil soğan doğra yanına bir bardak portakal suyu sık portakal pahalı alamam diyorsan.
Her sabah içmen için 2 portakal 2 limon biraz su ve şekerle 1 hafta yetecek kadar içecek tarifini şuraya bırakıyorum.
¬¬¬¬
Google dan araştır 😂😂
Neyse konuyu sulandırmadan devam ediyorum
Mutlaka ve mutlaka günlük hereket kabiliyetini artır yani biraz yürüyüş olabilir bu evden çıkamam soğuk dersen evde takla at yuvarlan kedi gibi ne biliyim yap işte bir şeyler:)) hareket ette nasıl edersen et..
Sonra taze nane kokla karanfil dişle bak bunları kesin yap basit kokkayacaksın sadece bir beyine ulaşsın açsın oraları..
Sonra kendine bir melodi seç sevdiğin bir müzikte olur ama mutlaka hareketli bir parça dinle en az 1 saat
Bol bol su iç balkona çık temiz hava solu beynin en çok ihtiyaç duyduğu şey hava ve sudur tüket bedava ne de olsa hava henüz dolar etkisine girmemişken bol bol tüketelim:)
Başka ne yapabilirsin imkanın varsa sokakta kedi köpek besle karşılıksız sevginin kalbini onarmasına izin ver onlarla oyna bunu alışkanlık haline getir. Enerjin Daha da yükselmezse gel başka bir reçete yazacam sana 😂
Yaşam enerjisi kazanmak için kendinizi motive edecek şeyler yapmanız gerekir. Modum düşük olduğunda müzik dinleyerek hareketli hale gelmeye çalışırım. Modunuzu yükseltmek sizin elinizde dışarı çıkın gezin tozun sinemaya gidin farklı şeyler yapın ki havanız değişsin. Redbull içerek kısa süreli enerji kazanmış olursunuz en iyisi konfor alanı dışına çıkıp sosyal hayatı hareketlendirmeye çalışmaktır. Arkadaşlarınızla konuşun aktiviteler hazırlayın yeni yerlere gidin iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Hemen hemen neredeyse çoğumuzun yaşadığı bir durumu yaşıyor olman çok normal
Çoğunlukla elimizdeki değerlere değil olmayanlara odaklandığımızda psikolojik çöküntüye varan ciddi sıkıntılara dek giden bir durum
İnsaan kaybetmeden değerlerini kolay görebilen yapıda değil
Önüne defter al ve değerlerini yaz ki olmayanlar için gerekli enerjini ortaya çıkarıp ayağa kalkabilesin
Cevap
18Cevap
@LEYYA_GS yaşam enerjisi nasıl kazanılıyor sen bu konuda bizden daha iyisin yardım gerekli 😬
Bence sabah uyandıktan sonra hareketi şarkılar dinlemeli 😅
Kaybedilen yaşam enerjisi şu şekillerde kazanılabilir:
Açık havaya çıkın.
Besleyici ve düşük karbonhidratlı atıştırmalıklar yiyin.
Hareketli bir müzik dinleyin.
Size ilham veren bir şeyler izleyin ya da okuyun.
Gülümseyin.
Ortamı havalandırın.
Boynunuzun arkasına ve üstüne masaj yapın.
Hafif egzersiz molaları verin.
Düzenli kalmaya özen gösterin.
Gerçekten derin bir nefes alın.
En az üç öğün yiyin.
Enerjinizi akıllıca harcayın.
Gece televizyon izlemekten ve amaçsızca internette gezinmekten kaçının.
15 dakikalık şekerlemeler yapın.
Şeker tüketimini azaltın.
Tam tahıl yiyin.
Yağsız proteinleri tercih edin.
Bol bol su için.
Canlı renkler giyin.
Duygularınızın farkında olun.
Heyecanla beklediğiniz bir şey bulun.
Yeni bir şeyler deneyin.
Bitirmediğiniz bir işi bitirin.
Geceleri yeterince uyuyun.
Her sabah kalk biguzel yüzünü yıka aynaya bak gülümse sonra sevdiğin hareketli bı müzik aç dans et ben hersabah öyle yapıyorum uykusuzluğum uyusuklugum ya da uyku sersemligim geciyo kahvaltı hazırlarken müzik dinlemeyi çok severim.
Standart bir hayata sahip olabilirsin. Farklı aktiviteler deneyimleyebilir, standartlarının dışına çıkabilirsin. Hayata renk katan farklı deneyimler oluyor
Planlı hareket ederek. Günün hangi saatinde ne yapacağına önceden karar verirsen senin için daha yaşanılır ve düzenli bir hayat olacaktır.
Kendine hobi bul varsa hobin onu yap hoslandigin şeyleri yap zevk almaya bak film izle kitap oku👍🏻
Kulaklığını takacaksın müziklere sende eşlik edeceksin ve enerjin yerine gelecek
Yanarlı dönerli bi kahvaltı tabağı ile kazanmaya başlarsın
her şey kafada bitiyor yaşamak isteği ile alakalı maalesef o istekte bende yok her yeni günün geçen günden daha kötü olması beni bu hale getirdi
Yaşam enerjisi için uyumadan önce güzel düşüncelere düşün ve olumlu cümleler fısılda
Redbull ictiginde enerji geleceğini sanıyorsun. Ama her şey psikolojik ve beyinde bitiyor. Redbull içerek sana enerji geleceğini beynine kandirmissin. Başka şeyler ile beynini kandirmayi dene
İçeğim değil o içeyim
En son cevap verecek kisiyim
Sevdiğin şeyleri yaparak
Kafanı duvarlara vurmayı dene.
Doyurucu seks yaparak
Çok paran olursa mutlu olursun
Kazandığında bana da formülü söyle ✌️
Bendede hep var o ama dik durmaya çalışıyorum
Namaz namaz🔋🔋⚡️
İkide redbull dedin ya bak hiç aklımda yoktu:)
Spor para yemek yemekle
Yaşayarak Yaşatarak
Pozitif düşünerek
Gamsız olarak.
Tc şartlarında kazanılmaz
Sevgi gerçek sevgi
Şaka mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?