Art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Tamam kız kızayız ama zaman zaman yanımda sütyensiz dolaşması normal mi? Siz olsanız rahatsız olur musunuz? Aslında çok iyi arkadaşız, dışarıda da fazla dekolte giymez ama evde çok rahat, ne bileyim sizin fikriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlaşıldı galiba. mesela duştan çıkınca üstsüz dolaşıyor, üstü çıplak yani
Kızlar, ev arkadaşımın evde bu kadar rahat olması normal mi?
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim de var öyle tanıdıklarım. Açıkça utanman yok mu diyorum ben.
2
11 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Evde de rahat olmayacaksa nerede olacak diyip eksileyen kardeşlerim yalnız olduğu müddetçe dilediğini yapabilir fakat ortak kullanım alanlarında dikkat etmek zorundadır. Kıčını açıp da gezsin o zaman.
Çıplak gelmiyoruz ama buzun içinde de tum gün sutyenle gezemem benim babam sapık degil senin baban sapıkça gezme tabi sutyen içinde ln çıkarma orası ayrı:)
İşte gelmiş birde atar yapıyor kıyamam.🤭Hadi kaldırayım engeli de cevap hakkı doğsun utanır özür diler belki. En azından babam hakkında yaptığı çirkin yorum için.😊
hahaha sütyensiz demek çıplak demek zaten bebeğim ya 😆 bluz altına sütyen giymiyor olsaydı bu detayı da verirdi zaten soran kişi. Görüşte ayrı yorumda ayrı ahkâm kesti bana yarım akllı. Lütfen engelle beni, rica ediyorum.🙈
Ayrıca sorudan ne anlam çıkardığın beni zerre ilgilendirmiyor. İster doğru anla ister yanlış. Ama önce görüşünde hakaret edip ardından görüşümü eksilemeye ve karşılık alınca da yorumda hakarete devam etmeye hakkın yok bayan nezaketsiz. Hayır, bi' yüzün kızarsın afedersin ben soruyu da seni de anlayamamışım ondan lağım koka ağzımla babana kadar uzandım diyip özür dile ama nerede Türk insanında o incelik.☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim de var öyle tanıdıklarım.
Açıkça utanman yok mu diyorum ben.
Evde de rahat olmayacaksa nerede olacak diyip eksileyen kardeşlerim yalnız olduğu müddetçe dilediğini yapabilir fakat ortak kullanım alanlarında dikkat etmek zorundadır.
Kıčını açıp da gezsin o zaman.
Annenizin babanızın yanında da evdeyiz sonuçta diyip cıbıldak cıbıldak dolaşmıyonuzdur inşallah. Ne meshebi geniş insanlar var kardeşim.
Çıplak gelmiyoruz ama buzun içinde de tum gün sutyenle gezemem benim babam sapık degil senin baban sapıkça gezme tabi sutyen içinde ln çıkarma orası ayrı:)
Ah be gülüm keşke okuduğunu anlama yetin olsaydı.
Soruda ne diyor o ne anlamış.
@justimagineittt yanlış anladın sanırım ben bazen üstsüz dolaşıyor demek istedim
İşte gelmiş birde atar yapıyor kıyamam.🤭Hadi kaldırayım engeli de cevap hakkı doğsun utanır özür diler belki. En azından babam hakkında yaptığı çirkin yorum için.😊
Bu arada ben seni engellemiştim :) soruda sutyensiz yazıyor çıplak yazmıyor
Şimdi de tekrar engelliyorum ki uzatmak istemiyorun
hahaha sütyensiz demek çıplak demek zaten bebeğim ya 😆 bluz altına sütyen giymiyor olsaydı bu detayı da verirdi zaten soran kişi. Görüşte ayrı yorumda ayrı ahkâm kesti bana yarım akllı. Lütfen engelle beni, rica ediyorum.🙈
Ayrıca sorudan ne anlam çıkardığın beni zerre ilgilendirmiyor. İster doğru anla ister yanlış. Ama önce görüşünde hakaret edip ardından görüşümü eksilemeye ve karşılık alınca da yorumda hakarete devam etmeye hakkın yok bayan nezaketsiz. Hayır, bi' yüzün kızarsın afedersin ben soruyu da seni de anlayamamışım ondan lağım koka ağzımla babana kadar uzandım diyip özür dile ama nerede Türk insanında o incelik.☺️
Evde rahat olmayacakta nerede olacak Allah aşkına ne değişik insanlarsınız ya
nasıl sütyensiz yani tamamen üstsüz mü yoksa kıyafetin içine mi sütyen giymiyor
bazen üstsüz
Kendin söyledin, kız kıza olduğunuz için bu rahatlık.
Erkekler dar kesim giyerek ortaya çıkartıyor, her iki cinsin yaptıkları hoş değil
Konus benimde memelerim guzel ama ben bu kadar rahat gezmiyorum de
Nasıl rahat ediyorsa öyle davranılmalı evde
fake olduğun belli
Evde sütyen takan kaldı mı
Evde de rahat olmayacaksa nerede olacak kızcağız
insan evinde rahat edemeyecekse nerde edecek
Evde sonuçta, yani çıplak gezmediği sürece normal
Sütyensiz olması normalde çıplaksa olmaz
bazıları öyle tanıştır beni
Belki seni azdırmak istiyor olabilir
Keşke bende o evde sizin arkadaşınız olsam
Bence rhaatliktir