Demek ki ikimiz de haklıyız fldbelrb
Arkadaşım mesajına görüldü attığım için bana küstü. Bunun için küsülür mü, sizce haklı mı?
Demek ki ikimiz de haklıyız fldbelrb
Mesajına görüldü atmamışsın bu onun tarafından görülen durum. Senin tarafından ise senin işin vardı ve o anda yazamadın.
İşin bittikten sonra gelip açıklamasını yaptıysan bence seni anlaması ve barışması gerekir. Aksi takdirde açıklama yapmadıysan haksızsın.
En yakın arkadaşımı defalarca arardım açmazdı sonrasında açıklama bile yapmazdı. Bense dakikası yok, müsait değildir vs sürekli kendimce onu savunurdum. Şimdi 8 aydır konuşmuyoruz bana öyle geliyor ki insanlara o kadar çok müsamaha, anlayış gösteriyorum ki bana değer vermeye gerek duymuyorlar bile.
Bunu anlamış olmak bile güzel😄
Ben açıklama yapmadan önce küstü😅
Açıklamadan sonra barıştı mı peki?😄
Sonra konuşuruz dedi...
Bazen mesajı okuyup aklımdan cevap verip telefonda oynamaya devam bile ettiğim oluyor. Görüldü olarak kalıyor bir kaç saat sonra aklıma gelirse veya o hatırlatırsa cevap veriyorum sşwğşskcşflsls. Böyle şeyler çok normal bence küsmesi saçma
Aynen bu da başıma çok geliyor hatta bir arkadaşıma günlerce yazmadığım olmuştu...
Yıllar önce lisede çok yakın arkadaşım mesajına 2 dk. Sonra cevap verdim diye küstü 1 hafta gönlünü almaya çalıştım kendisini naza çekip gülerek aldırış etmemeye başlayınca ben ilişiğimi kestim sonradan pişman oldu ama iş işten geçmişti. Basit sebepler için seninle küsen seni yoran insanları hayatından çıkarmanı tavsiye ederim. Emin ol birşeyleri kaybetmek yerine zamanla kendine çok büyük bir iyilik yaptığını anlayacaksın :))
Benzer düşünceler içindeyim. Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
O anda gerçekten işin olduğu için cevap veremediysen ve zamanın olduğunda bunu ona açıkladığın hâlde sana tavır yapıyorsa haksız, bunlar hariç haklı..
Cevap
32Cevap
e yaz sen de.. annem çağırdı o an kalkmak zorunda kaldım sonra unuttum yazmayı de.. bukadar mı basit küsmek.. gerekçen belli sonuçta.
Yazdım yine de konuşursak kalbini kırarım falan dedi
Eğer sana can havliyle mühim konuda mesaj attı ve sen izlemediysen haklı eğer sikndirik
KONUSMALARDAN ise haksiz nöbetçi beklicen mk onun yazmasini
Hocam benim bu olaya takıntım var görüldü atanı görüp engellerim net açıklaması yoktur 😁
Abartma...
Ciddiyim engel listem artık tıka basa doldu.
Bana cevap vermeyip görüldü bırakanı engellerim gerekli bi açıklaması yoksa
Kusura bakma de olayı anlat. Hani canımsın değilse anlar bence 🙄 yoksa başkasıyla mi aldattın, bıçak mi çektin niye küssün 😂
çok ergence bir şey bu ya. liseye mi gidiyorsunuz siz?
küsmek için an kovalıyormuş bu kadar saçma neden mi olur abi
Bunun içi küsülmez o sırada bir meşguliyet vardır karşı mesaj verilemez.
üf küse küse bi haller olacak bir gün bazılarına da göreceğiz inş.
Benimde çok başıma gelir. mesajı üstten bildirimini görürüm, o an bir işim vardır, birazdan dönerim diye düşünürüm ama araya bişey girer unuturum. Napalım insanlık hali
Arkadaşında küsmeye bahane aramış çocuk mu bu kaç yaşında?
Yani olur böyle şeyler, açıklama yapmana rağmen barışmazsa kendi bilir?
Görüldü atıp uzun süre cevap vermiyorsa takmıyor anlamı taşır be haklı
Nasil bi ortamda olduguna bagli bunu bilerek ve isteyerek yaptiysan cok iyi arkadassaniz ayip etmissin ama 7/24 de msjinik yolunu gözlemni bekliyemez tabi😅
Ego sorunu olan insablar bu konuda hassas benim bi arkim de kızıyordu yaşı ilerledikçe kendisi de sacma bir şey oldugunun farkına vardı olabilir yani insanlık hali cevap vrrememiş olabilirsin
Saygısızlık bence bende en sinir olduğum şeylerden biridir
Haklı en azından dönücem sana yazabilirdin
Aklıma gelmedi?
Herkes cevap bekler tabiki görüldu olabiliyor zorunlu olarak cevap verme hissine kapılıp ısrarla yazilmasi sonucunda görüldü normaldir
yaşlar 12-13 değilse durum fena...
21 yaşındayız...
Yakın arkadaşsan ve bişey yokken görüldü atiyosan o haklı bence
Aslında o an dikkatim dağıldı ve telefonu bıraktım.
1 sefer yaptıysan saçma olmuş ama sürekli yapıyorsan küsmesi normal
Basit, "sevgilin değilim sanane" yanıtını verebilirsin. Çünkü gerçektende durum bu.
Senin ne yaşadığını görmeden nasıl küsebilir. Bu bencillik. Senin kendi hayatın var telefona bağımlı yaşamak zorunda değilsin.
Görüldü atılmasına tahammül edemem. Hani konu bitmiştir tamam ama sonuca bağlanmadan görüldü atarsa sinirlenirim takığım bu konuya
Degil tabiki hic sevmem böyle cocuksu seyleri
Saçma o an işin olabilir başka bir şey olabilir
Küssün demek ki yakın bi arkadaşn değil
Bunu bende yaşarım çok haksız bence
Manita mi bu yaa nie küsüyo
😅😂😂
En gıcık olduğum şey görüldü atıp cevap vermemek
Arkadaşın ergen sanırım sen olgun karşıla yine de zamanla atlatacak
Ah be çocuğum, bi bitmediniz yahu. Ergen ergen..
Dayı Bi bırak da ergenliğimizi yaşayalım. Seninki bitti diye herkesinki bitecek diye bir şey YOK.
Haklı defalarca görüldü atıp ne geri dönersen ne de araramazsan öyle olur ben tek salemde silip attım öyle bir dostumu
Defalarca? Öyle bir şey yok.
Abartmaya gerek yok öyle küçük şeyleri
Biride beni engelledi bugün
Haksız ama sebebini bilmiyor hem haklı hem haksız
boş ver, hiç uğraşma naz kaprisle
Tek seferlik ise haksız.
Herkes kendine göre haklıdır
Knk trip atılırda küsülmez bence
Önemli bir konu ise haklı
Gerçek bi arkadaş değilmiş demekki
Değmez. Küsülmez.
Sacma geliyo