Geceye komik bir esprinizi bırakır misiniz?Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım ise euro Adam karısına birlikte inek demiş birlikte aşağı inmisler +Arabalar namaz kılar mı? Hayır ama Renault Clio 😂😂 Bu kötü espriler benden sizden daha iyilerini bekliyorum..
Onu gördüğüm sabahların birindeydi, gülümseyişini yakalamıştım rüzgarla dağılan saçlarının ucuna güneş sakince dokunurken. O an o gülümseyiş gökyüzünü turuncu bir aydınlığa boyayan güneşi içine almıştı. "Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın?" dedim bir an Cevap" benim ağzım o kadar kocaman değil tamam mı yha!" dedi ve yıkıldım. Bu kadar güzel olan biri nasıl bir beyinsiz olabilirdi. Neyse ki otobüsüm gelmişti ve uzaklaştım
espri üreteyim dedim de tek kişilik oyuna koyacakken romana girecek kadar bir şeyler oldu
Bunu yazarken kulak Arif Akpınar Farzet remix çalıyor
Bir tarihte Kayseri’ye Moiz adında bir Yahudi gelmiş. Ticaret yapmak için Kapalıçarşı’da bir dükkân tutmuş. Mekân komşularına sormuş; ‘Bu çarşıda en çok kimden çekinmeliyim?’ Birkaç dükkân ötesini gösterip, ‘Bak, orada bir Ahmet Ağa var, onun yanına desturla yanaş’ demişler. Moiz gitmiş Ahmet Ağa’nın yanına. Dükkân bomboş: – Ne iş yaparsın Ahmet Ağa? – Her şeyi alıp satarım. – O da ne demek? – Mesela, kabul edersen senin dişlerini satın alırım. – Olur mu öyle şey? – Neden olmasın? Dişlerine 10 altın veririm. Ömrünün sonuna kadar ağzında kalsın, öldükten sonra benim olsun. Moiz içinden ‘Bu saf adama mı kurnaz diyorlar’ diye gülmüş ve ‘Kabul, ver 10 altını’ demiş. Aradan birkaç gün geçmiş. Ahmet Ağa yanında iki-üç kişiyle Moiz’in dükkânına gelmiş: ‘Dişlerine müşteri çıktı. Malı görmek istiyorlar! Aç ağzını!’ Moiz, ‘Hani dişlerim ölünceye kadar benimdi’ diye kızmış. Ahmet Ağa, ‘Canım ölümünden sonra teslim etmek üzere satacağım’ demiş. Müşteriler Moiz’in dişlerine 12 altın vermişler, Ahmet Ağa az bulup reddetmiş. Ertesi gün Ahmet Ağa bir başka müşteri grubuyla yine Moiz’in dükkânına damlamış. Yine dişleri muayene, yine pazarlık, müşteriler 15 altına çıkmış, Ahmet Ağa yine reddetmiş. Üçüncü gün başka müşteri, dördüncü, beşinci gün… Sonunda Moiz patlamış: ‘Beni hayvan pazarında dişleri kontrol edilen eşek durumuna düşürdün. Al şu 10 altınını!’ Ahmet Ağa gülmüş: ‘Olur mu? Bu dişler 20 altını gördü. 30’dan aşağısına geri vermem.’ Moiz çaresiz; her gün ağzını kontrol ettirmektense 30 altın vermeyi tercih etmiş. Ahmet Ağa gülmüş: ‘Gördün mü? Ben sana her şeyi alıp satarım dediğimde inanmamıştın!
Hangi cem, sivilcem. Sence bu mu espri? ancak 40 yıl öncesinin 5-10 yaş arası çocuklarının gülebileceği bu soğuk espriyle nasıl olurda benimkini kıyaslarsın? İnanamıyorum ya. Şu soruya girip tüm yorumlara bakan birinin aklında sence hangisi kalır? Söyleyim sana, bir tek benimki kalır. Neyse ya, boş ver. Bir daha senin sorularına asla cevap vermem. İyi günler
Bence diğer arkadaşının kişi de güzel seninkinde evet eski bir espri ama seninkisini sececiktim ki seçmenin sebebi espriyi yazman bir resim olarak paylasmandi neyse ben ede boşverelim
Gerçekten de uzulumeni istemezdim bende çok arada kaldım ve en sononunseçtim sırf seni seçmedigim için takipten çıkıp görüş yazmak istemiyorsan senin bileceğin iş seni bunu konuda zorlamıyorum paylaştığın görüşler için teşekkürler
Zaten bırak eig seçmemeyi, benimkini o modası geçmiş çok düşük kalibreli espriyle kıyaslaman dahi hakaret gibi. Aslını istersen ben seni daha üst derece, daha espriden anlayan biri sanıyordum. Sırf bu bile yeterli seni takipten çıkartmam için. Hemen hemen son zamanlarda sorduğun her soruya yorum yapmıştım. Ne tuhaf, burayı açtım, baktım bildirim gelmiş, soru sormuşsun yine, bei övecek olan var mı demişsin. Tam yorum yapıp seni övecektim o esnada sayfayı yeniledim ve bu sorudaki eig bildirimi geldi. Bende yorum yapmaktanda takiptende vazgeçtim... Neyse ya, hayatta başarılar sana
Gerçekten seni kırdığım için özür dilerim ama sen de şu an kırıcı oluyorsun. Paylaştığın tüm görüşler için teşekkür ederim. Evet adlarından en çok seninkisini beğendim bunun ekran görüntüsünu bile aldım sabah gözüm uykuluydu öyle hemen bir tanesini seçtim ve evet espiri anlayışım çok iyi olmayabilir böyle bir iddiada bulunmadım sanada hayattan başarılar dilerim
Bu sitede ender sevdiğim insanlardan biriydin, tatlı, zeki, espirili... Zaten çok eski olduğum halde buraya sık girip herkesle muhatap olan biride değilim ben. Neyse, sağol
Ben sadece adil olmaktan yanayım, adaletten yanayım, hepsi bu. Yapacak bir şey yok, canın sağolsun. Kalbim yufkadır benim, özrünü kabul ediyorum. Sen hep gül umarım
Olmaz :) Hem buna gerek yok, istesem bu soruda kısa bir süreliğine gizliden çıkabilirim. Ayrıca dediğim gibi hiç tanımadığın biriyim ben, eğer tanıdık biri diye şüphe ediyorsan. Hatta gizliden çıkayım bir süre istersen
Bu arada özelden konuşmuyorum demen hiç inandırıcı olmadı çünkü takip ettiğin ve onlarında seni takip ettiği kişler var listende. Bu onlarla mesajlaşmanın açık olduğunu gösterir ve illaki yazışma olur
Ha 1-2 kişi ha 100 kişi sonuçta özelden konuşuyorsun ama bana gelince özelden konuşmuyorum hiç kimseyle diyorsun. Yani sonuçta bu dediğin doğru değilmiş. Neyse çokta önemli değil, gerek yok. Ben artık çıkıyorum, fazla bile kaldım