Kızınızın erkek arkadası kizınizı dövse ve siz bunu bir sekilde ogrenirseniz ne yaparsiniz. Yani en az bir tokat atsa o anda ne yaparsiniz merak ediyorum. Acıkca konusun?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O çocuğun ağzına s*çarım.
Hastanelik ederim, kızıma beş metre yaklaşsın, makatında şarap şişesini parçalarım.
Sakin ve yavaşça saga sola sallamadan o şarap şisesini yere birak😬 degmez o pislik icin katil olmaya
Daha dur kızım da dayak yiyecek.
Aaa! dur onun hatası ne acaba😬
Öyle mallarla niye beni muhatap ediyor.
Oyle malların da alnında yazmıyor ki mal oldugu🤷♀️
Kızım babasına çekecek, zeki ve ileri görüşlü olacak. Bilecek. Ben anlamam.
Umarım oyle olur
Hak etmişsin derim. Benim yetiştirdiğim çocuk birinden tokat yiyorsa
kendi hatasıdır.
Acaba savunma sanatlarina mı yollasak kızı😄
Olabilir ama erkekler çok önde güç bakımından, yetmeyebilir.
Şöyle söyliyim, yetiştiremediğin ve akıl yüklemesi yapamadığın evlat
o durumlara düşer
o durumlara düşecek kararlar alır.
tamam bunun bir standartı yok ama genelde cahil insanlar yaşar kavga gürültüyü.
Cahil arkadaşlar. cahil topluluklar yaşar bu sıkıntıları. Hiç arkadaşım olmadı, cehalet içinde kavrulan. Hepsi ortalam üstüydü.
Hiçbir arkadaşımın, potansiyeli yoktu bir kızı incitmeye.
Tamam bazen ne kadar sakınırsan sakın
ne kadar uzak olursan ol
seni bulabiliyor o şartlarda herhalde
şikayetçi olurdum. Gidip kolunu bacağını kırmaya gerek yok.
sonuçta çocuğum olursa şayet
bu döneme denk gelmiyor :))
adaletin olduğu bir döneme denk gelir
he buu dönemde yaşasam
eleman yaraaa yerdi
Tamam ama ne kadar akıl yüklemesi yapsanda, ne kadar kizının kendisine karsı saygı duymasi gerektiği gibi yetiştirsende, ne kadar bu ortamlardan kendisini korumasi icin yetistirsende, ne kadar kendisine saygı duyan insanlarla sevgili olmasini, arkadaş olmasinı soylesende belkide arkadaşlari icinde bir tane çürük elma olacaktır. Mutlaka olacak demiyorum. Ama kimsenin alnında yazmıyor cahil oldugu, kavgacı olduğu. Bazı huylar sonradan ortaya çıkiyor. Cahil insanlar her türlü çıkabilir. Hele bu cagda maalesef kimseye güven olmuyor. Aslında onemli olan boyle bir sey başımıza veya yakınımizdan birinin başına geldigınde o kisiye güvence vermek. Kendisini bir sekilde savunmasi icin cesaret vermek. Tabi önemli olan özellikle toplumsal olaylarda kendimizi egitmek.
He tabi ben de bu donemde (büyük konusmak istemiyorum ama) ne evlilik ne cocuk dusünmüyorum. Zaten evlilik olsada geçim derdi canımı sıkar, çocuk olsada bu dönemde hatta bu cehalet döneminde nasıl çocuk yetistiricem diye kafayı yerim.
Evet güzel açıklamışsın.
tam olarak böyle olurdu
çürükler için uyarı koymuştum zaten.
Bana göre ülkenin %75 i maymun
oradan hesap edebilirsin nasıl yetiştireceğimi
o maymunlardan bu sitede de çok var.
Benden uzak olsunlar.
hayatımda hiç varolmadılar
sosyal medya sayesinde görüyor ve inceliyorum.
O maymunlar yuzünden de bizde psikoloji kalmiyor ki. Ülke gündeminden, toplumsal olaylardan kafayı yiyoruz.
Allahım, ne kadar güzel konuşuyorsun.
Bunu daima dile getireceğim ateşim sönmüyor. Bu sitede, profilinde fenomen yazan bir tip ( kız) tarafından engel yedim.
sebebi de şuydu
Doları düşürdük. Bunların derdi dolar değil hükümet hükümet. Birlik olacağına hükümeti eleştiriyorlar. vs minvalinde bir şeyler yazmıştı. sonra da engelledi beni
hayal alemlerini baltalıyorum maymunların.
dolar düştü dediği de 10 tl 1.5 hafta önceydi o kızı hiç unutmayacağım.
Dolar 7 tl den 10 tl ye
sonrasında da 10 tl den 13 e düştü
işte matematik
işte gençlik
işte vatanseverlik
Bu tipleri gördükçe anlık olarak buz kesiliyorum. Böyle bir cehalet
böyle bir seviye yok ya bir de
bir şey biliyormuş
beyni varmış gibi ahkam kesiyorlar.
kb biraz içimi döktüm ama bunu 1000 kere de anlatsam içim soğumaz
Ben bunlara gülüyorum gercekten güluyorum. Konik oldugundan degil. Artik bu sahsiyetler icin bir umut kalmadığı icin gülüyorum. Allah bize beyin vermis. Kullanın demis. Al şu beyni çöpe at dememiş. Ben halâ anlayamiyorum yani. Bu insanlar nasıl yaşıyor böyle? Sordugum soru bile komik yani. Nasıl yasayacaklar. Asıl bu insanlar yasıyor. Neden biliyor musunuz? Cunkü dusünemiyorlar. Dusunemeyen bir insan gayet mutlu yaşar. Kafasinı yastıga koyduğunda, gecen sene 2.800 tl (385 dolar) olan asgari ücretin 4.253 tl (307 dolar) olduğu icin "Allah devletimize zeval vermesin" diyerek dua ediyorlar. Markete gittikleirnde alim guclerinin dustügüne inanmiyorlar. Inanlar ise bunlari yine dış güçler tarafinda yaptirildigini iddia ediyorlar. Hükumet sucu kendilerinin uzerinden atmak icin marketlere yükleniyor. Halkı o yöne dogru itiyor. Bizim halkımızda dusünemedigı icin inaniyorlar. Aslinda ben yası gecmiş insanlara degilde bazı genc arkadaşlarin bu tuzaga düştüğüne üzülüyorum. Yaşı gecmiş insanlar daha ne kadar yasayacaklar. Onlarin tuzu kuru olmasa bile düşünceleri yenilenmiyor. Din iman de. Onların kandırılmasına bir sebep. Ama genç arkadaşlar. Bu hayatı onlar yasayacak. Onlar yonlendirecek. Dusüncelerini acmalari gerekiyor. Artık donemin degişmesi gerekiyor. Çok uzüluyorum ben bu duruma. Gerçekten ben cok düşünen bir insanım. Bu benim psikolojimi mahvediyor. Ailem bile diyor. Boşversene diyorlar. Arkadaşlarım ayni seyi diyor. Kendi saglığın icin akışına bırak diyorlar. Işte bu yuzden mutsusuz biz. Cok düşünüyoruz. Cahil degiliz. Cehaletin esiri olmadık. Ama mutsusuz.
Bunca şey yazmışsın sana tek bir cümle yazacağım bunun sonucunda gidip biraz daha üzüleceksim.
Bahsettiğim bu kız ile kesiştiğimiz yer
Market boykot edecek misiniz diye bir soruydu hahahahahha
Kız benim yorumuma istinaden ( tam hatırlamıyorum) İşte bunlar gibiler yüzünden birlik olamıyoruz. Bunların derdi dolar değil hükümet hükümet.
Gibi şeyler yazmıştı sonra da engelledi işte.
Diyorum ya hayal aleminde yaşıyorlar.
Dış güç diye bir şey elbette var. Sorunlar elbette var.
dış güç her ülke için var, kimin gücü kime yeterse OYNAR ve SÖMÜRMEK ister bu her ülke için bir tehlike biz özel değiliz.
bunlar tek haneli IQ ları ile herkes bize karşı sanıyor. Kalkınırken dış güçler yok.
Düşerken dış güçler var.
tamam da sana kalkınman için parayı veren de o dış güçlerdi. Adam sana geldi al kalkın dedi sen yol yaptın.
Kardeşim yol köprü yapmasaydın keşke de
ülkeye hayır getirecek işler yapsaydın.
yaşadığı mahalleden dışarı çıkmayan milyonlar var.
Yaşadığı şehirden hayatı boyunca çıkmayan milyonlar var.
Tamam stratejik yerlere yol yapaydın
ulaşımı düzelteydin de
yaptığın şeylerin %70 i israf.
kaynak kalmıyor kaynak.
Ülketi yönetenler ekrana çıkıp kahkaha ata ata yalan söylüyorlar. Ülkede tık yok.
çok fena bi ülke haline geldik. gerçi
ülke insanının tazahürü bu yönetim.
yönetimde suç yok
ben yöneteni eleştirmiyorum.
kimin yönettiği umurumda değil..
Bu halkın yarısı zaten fakir ve cahil.
minimum düzeyde yaşıyorlar.
Yani başka bir ülkeye gideyim, seyahat edeyim, karımı alayım dışarıda bir şeyler yiyim, birlikte sosyal hayatımız olsun vsvsv böyle şeylerle alakaları yok zaten..
Başımızda bi ev var mı.
var.
Sabah ekmek akşam makarna yiyebiliyoz mu
evet
tamam o zaman sorun yok.
Biz zaten fakiriz. bu bize yetiyor.
başkaları da YAŞAMASIN
kafa bu.
Ya şu AB bize cok yatirim yaptı. AB girmek icin basvuru yaptığımızdan beri. Özellikle AB Çok kaynak verdi.
Neden? Ülke cehalet seviyesinden cıksın diye, eğitime önem verilsin diye, ülke arşa cıksın diye kaynak verdiler bize. Cunkü AB'ye giren yol ulke icindeki medeniyetten gecer. Medeniyet olmasa kim ister ki bizim gibi yolda yürürken bile yere balgam atan bir milleti. Şimdi AB'ye girsek. Bizim dayilar giyerler atleti giderler Eyfel Kulesinin önünde mangal yaparlar. Iste bunlari egıtmek icin kaynak verdiler bize.
Bunlar ne yaptı. AB'ye giden yol asfalt dokmekten, beton yapmaktan gecer sandılar. Yığdılar kaynakları betona asfalta, yandaş sirketlere. Medeniyet için harcamak yerine diger ulkelerle beton yarışına girdiler. En buyuk projeleri biz yapariz, en buyuk betonu biz yapariz diyerek. Boyle sandilar medeniyeti.
Aslında biliyor musunuz? Bi 10 yil öncesine kadar bile daha guzeldi. Neden? Cünkü 10 yıl once araplarla icli dışlı degildik. Bir donem oldu. Bunlar AB yolundan saptı, Katar'a Kuveyt'e Arabistana. Tabi bunda İrak, Suriye savasıda etkindi. Araplar çogaldı ulkeye. Bunda AB'nin payida yok demiyorum. Tum dünyanin payi vardi. Bizım hukumetin bile. Cehalet ust seviyelere çıktı. Araplarin izinden gittik, şiddetler bas gösterdi. Bir kere daha cahillestik. Tabiki dış güçler hep vardı. Olacakta. Ama bu dış güçler acaba neden varlar. Bunu hic düsünmüyorlar ki. Ulke duzelsin diye yol verdiler size. Kaynak verdiler. Genel olarak biz bunu basaramadık, ihanet ettik. Biz ihanet ettik. Kaynak alırken iyi. Kaynaklari onların istemedigi yere yatiripta, bunlarla ters duserken mi kötü. Fırsat veriliyor. Ve bu fırsat degerlendirilmiyor. Ihanet ediliyor.
Haksiz sayilmazlar. Ulke icinde halka duşman olan, halkı soyan, paraya doymayan bir güç varken dış güçler neden olmasın ki.
Zaten yurtdışına gitmek icin vize basvurusunda bulun, aninda red yiyorsun. Hadi vize aldin, gittigin ulkede pasaport kontrolüne gir. Kapıdan çeviriyorlar. Vizesiz ulkeler bile geri gonderiyor pasaport kontrolunde. Neden? Cunku Türk pasaportunu gördukleri an hemen sorguya aliyorlar. Ozel bir tepki var Turklere. Itibarimiz yok artik hicbir ulkede. Cunku bastaki insan kimseyle anlasamıyor, herkese hakaret ediyor, kimseyle masaya oturmuyor. Hep kafayı dönmus Ortadoguya. Kendi secmenlerini kandirmak icin "diş güçler" safsatasinı yutturuyor. Bu mal kafalara göre tum ülkeler kendi isini gücünu bırakmis bizim canım halkı kiskaniyor. Tüm ülkeler isini gücünü bırakmis bize dusman bunlara göre. Anlatamazsın bunlara..
Buradan sonrası silivri... Bu kadar yeterli.
Son olarak
Bu duruma tesadüfen gelmedik.
Söylenecek çok şey var.
herkesin bildiği çok şey var.
ama ülke insanı bi garip yapacak bir şey yok.
Zaten çok bile girdik konuya🤣 çok dolmuşuz. Normaldir buraya kadar gelmemiz. Dokmeye ihtiyacimiz vardı.
Evet biraz rahatladım. Artık ülkedeki herkes
almanya bizi kıskanıyor
samsung telefona türk malı diyenlerden oluşuyor sanmaya başlamıştım
İzin vermem ben kızımı döverim bu işlerin içinde olduğu için
O seni dinlemezse🤷♀️
Eğer ebeveyn isem dinletmeyi bilirdim
Ağzını yüzünü … dim ne yapacağım kızıma el kaldırmış birde tebrikmi edeydim
Sevgilin sana siddet uyguladıda annemi söylemeye cekiniyorsun anlamadım
Alakasi yok🤣 Sadece yorumlari merak ettim. Yani acık bir ortam sadece. Toplumsal olaylarda ailelerin ne yapacaklarıni merak ettim sadece. Bir nevi test gibi.
Yani öyle bir durumda tabiki insan kızını korumaya alır cocuktanda gidip sikayetci. olur tekrarı yasanmaması için önlem alır mesela kısıtlama getirir
Dogru. Haklı olarak korumaya alırdım ben de kızımı.
Hıhımm
Polisi ararım ya napıcam
Kızı da çocuğu da döverdim, ceza verirdim.
kizimi vuran ellerini g... ne sokarim
kendi kararı kendi sorumluluğu
G. tune jop so. karim o pi. cin