Herkes adliye önünde alacak soluğu demek...
Evlendikten sonra ailenizle görüşmek istemeyen eşinize karşı tavrınız ne olur?
Herkes adliye önünde alacak soluğu demek...

Her zaman derim, evlilikte iki tarafta eşinin ailelesini sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.
Gerektiği zaman gidip gelinmeli, bu önce eşine sonra büyüklere saygı açısından gerekli. Gitmemek konusunda diretirse de çok büyük sorunlar yaşarız. Sonu nereye varır bilemiyorum.
Benim eşimde benim ailemle görüşmüyor
Saygı duyuyorum oda benim görüşmeme saygı duyuyor karışmıyor gitme gelme konuşma gibi bişeyi yok. Birbirimize saygı duyuyoruz yuvamız etkilenmiyor. Ama bana karışsaydı görüşemezden gidemezsin gibi muhabbetler olsaydı problem elbette olurdu
Önce bende ona derim bende senin ailenle görüşmem diye.. Surat yaparsa eğer geldiği kapıdan geri çıkar gider efendim... Kimse kusura bakmasın.. Herkesin ailesi herkese kırmızı çizgidir.. Bunun tartışması bile olmaz..
Öncekle nedenini bir sorarım. Eğer gerçekten geçerli bir nedeni varsa eşimi dinlerim. Ama durduk yerde bahaneler uydurup ailemle görüşmeme karşı çıkarsa onu dinlemem. Bu yaptığının yanlış olduğunu ona söylerim.
Cevap
23Cevap
Şahsen umrumda olmazdı. Olsaydı da sebebini sorardım. Mantıklı bir sebep/açıklama sunarsa tamam der ya da ortak yolu bulmaya çalışırdım. En azından dövüp "sen benim ailemi nasıl sevmezsin lan" tarzı sa lak saçma şeyler yapmazdım ondan eminim.
Ne ben onun ailesine böyle bir şey yapabilirim ne kendi aileme yapılmasına izin veririm sevgili, eş her zaman bulunur aile tektir saçlarının teline değişmem kimseyi.
Ailesi fazlası ile iyi davranmak ve onun kendisinden uyanmasını sağlamak, bir oğlak erkeği olarak etkili bir yöntemdir
sebebini iyi anlamak isterim sonuçta konu aile. eğer saçma sapan bir durumsa tavır yapardım galiba çünkü hoş bir durum değil
Niye istemiyor onu öğrenirim. Ama yinede görüşürüm. Ha yanlış bir şey yaptıysa ailem ona karşı ailemle konuşurum olayı toparlamaya çalışırım
Benim ailemle görüşmeme engel olamaz kimse.. Öyle bir hakkı kimseye vermem hayırdır yani.. Keyifli günler..
Ne haddine böyle saygısız biri eşim olamaz süveyda 😀
Hayatımın hatasını yaptığımı anlarım, konuşarak hallederim ne yapayım hemen illa dakka bir gol bir boşanayaım değil, belki hallolur
Ailen senden hiç bir koşulda vazgeçmez ama eşin vazgeçebilir, aldatabilir.. eş bulunur da aile bulunmaz
Evli değilim. Hiç umursamam ona ne benim ailem ile görüşmemden
Boşanma davası açardım ya o ne öyle gardiyan suçlu ilişkisi gibi ☺
ilk konuşurum , ben de onun ailesyle görüşmem , sorada boşarim uğraşamam
Çok mantıklı bir karar, ben de senin ailenle görüşmem birbirimize yeteriz İkimizde derim 😀
Hiç düşünmeden ailesinin yanına gitmesini söylerim ve boşanma dilekçesi veririm.
Öyle sorunlarım yok şükür fjfkg
Olsa ne olurdu, ille görüş diye zorlamazdım.
Anlaşmaya çalışırım. Önemli bir mevzu. Yani Allah kimseye böyle sıkıntı vermesin.
bende onun ailesi ile görüşmem o halde bu ne saçma bi beyin
Ailem üzülür elbette ve ben de. Ama görüşmesi için zorlayamam. Ben de ona inat davranırım.
Neden görüşmek istemiyor? Bilelim de ona göre yorum yapalım soru eksik bilgiler içeriyor...
net olur..
eğer ailem hatalı değilse, bunu karakter zaafiyeti diye düşünür, ayrılmaya kadar giderim..
Kendi görüşmeyebilir. Ama yinede sinirlenirim. Bende onun tarafiyla gorusmem acikcasi
Hadsiz !
bende onun ailesinden bir çocuğu dahi evime sokmam
Zaten evlilik 2 ay sürüyor artık nafaka tazminat ve altınları alıp boşanıyorlar kadınlar gerek yok
Bende onun ailesi ile görüşmem kadınlar kocasının kölesi değildir bazı kadınlar kendini öyle görüyor
Benim ailem ile görüşmek istemeyenin bende onun ailesi ile görüşmem
O görüşmesin. Ben görüşürüm. Onunkilerle de görüşmem.
Biraz tartışırım sonuçta ailemdir neden görüşmeyelim diye
Bende onu ailesiyle görüştürmezdim hersey karşılıklı
Ailemle görüşeceğim zaman evi terk etsin
bende onunkiyle gorusmem
Ben de onun ailesiyle görüşmem kısasa kısas
Saygı duyarım mecbur degil
Görüşmek istemeyebilir, sorun yok
Zorunda değil saygı duyarım..
Ben de onlarla gorusmeyiveririm 🙃
Beraber gideriz.. kapının önüne koyarım
ben de onun ailesiyle görüşmek istemem zaten
Boşanırım eş bulunur aile bulunmaz
Ailesinin yanına gönderirim.
Adam olmazsa boşanırız.
Böyle biriyle evlenmem. Kadın mı kalmadı dünyada?
bende onun ailesiylen görüşmem 😀
Evlilik biraz da saygıdır saygısı olmalı biraz
Böyle bir erkekle evlenmem zaten
Sıkarım gırtlagini😂
Eşim olmaz
Allah’a emanet ol olur
Çöp poşeti olarak dışarı korum
Üzülürüm
Boşanırım
Saçmalık kendisi de görüşmesin o zaman.
Direkt boşarım
Nafaka tazminat alır boşanırım ya da aldatırım