Aile & Toplum Aldatan eş nafaka alamıyormuş doğru mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yakınımın başına denk geldi kadın aldatmış oda ispatlamış kadın zor durumda ama mahkeme yüksek kusurlu bulmuş kadını nafaka ve tazminata hükmetmemiş adalet budur ama kadınada üzülmedim değil Güncellemeler+1 yıl Yetersiz yorum güzel soru amacsız yönetim Aldatan eş nafaka alamıyormuş doğru mu? Cevapla Aldatma Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bi zahmet mk çocuk varsada velayetini babaya devretsin aldatanlar haketmez bi bøk 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Çocuksuz o ayrı bi şans Yorumla
sultimulti Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aldatan birine niye üzülüyorsun? Normalleştirmeyin şu saçma işi. 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Geliri yok aileside dışlamış sonuçta insan ya hani Yorumla sultimulti +1 yıl Kusura bakma da o haltı işlemeden önce düşünecekti bunu. Boşanma denen bir şey var, eşinin onurunu ve gururunu zedelemeyi seçti bunun yerine. Yorumla Soran +1 yıl Orasıda doğru insani boyutları çoktan geçmiş olay Yorumla
neekko Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl nafaka olayını saçma buluyorum, nafaka sadece çocuk için olmalı ve çocuğa bakan taraf almalı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Yordenisugas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Kocasını aldatan kadınlar nafaka alıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Almıyormuş bende öyle biliyordumda yüksek kusura giriyomuş kanıtlarsan Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Hiç üzülmedim. Aldattığı kişiyle evlensin o zaman 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecelik bir kadına kimse hayat bağlamaz erkeksin bunu en iyi sen bilmen lazım Yorumla gsdiablo +1 yıl Ben bağlamam zaten. Kadın bunu yapıyorsa sonucunu düşünmeli Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Belgelersen evet diye biliyorum 1 0 Yorumla
izmir35bey Takip Et Xper 4 Yaş: 104 +1 yıl Google yaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İstisna durumlar var diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi zahmet mk çocuk varsada velayetini babaya devretsin aldatanlar haketmez bi bøk
Çocuksuz o ayrı bi şans
Aldatan birine niye üzülüyorsun? Normalleştirmeyin şu saçma işi.
Geliri yok aileside dışlamış sonuçta insan ya hani
Kusura bakma da o haltı işlemeden önce düşünecekti bunu. Boşanma denen bir şey var, eşinin onurunu ve gururunu zedelemeyi seçti bunun yerine.
Orasıda doğru insani boyutları çoktan geçmiş olay
nafaka olayını saçma buluyorum, nafaka sadece çocuk için olmalı ve çocuğa bakan taraf almalı
Kesinlikle
Kocasını aldatan kadınlar nafaka alıyor
Almıyormuş bende öyle biliyordumda yüksek kusura giriyomuş kanıtlarsan
Hiç üzülmedim. Aldattığı kişiyle evlensin o zaman
Gecelik bir kadına kimse hayat bağlamaz erkeksin bunu en iyi sen bilmen lazım
Ben bağlamam zaten. Kadın bunu yapıyorsa sonucunu düşünmeli
Belgelersen evet diye biliyorum
Adam isteseydi o kadından tazminat bile alır
evet
Google yaz
İstisna durumlar var diyor