Aile & Toplum Küfür etmeden küfür etkisi bırakan bir söz söyler misin? Umutlazımbize Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben birkaç örnek vereyim..Aaaa sende mi burdaydın 🤣🤣🤣Hala evlenemedin mi? Zaten hiç sevmedim seni! Güncellemeler+1 yıl İnce işim vardı 😉 Güncellemeler+1 yıl Soru süper 😬 Küfür etmeden küfür etkisi bırakan bir söz söyler misin? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Al işte, soru mu sormuş yoksa ortalığı mı batırmış belli değil. Akıl varsa ben ne diyeyim. 1 28 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Başarılı ! Yorumla obiralfa +1 yıl Allah'tan yanlış anlamadınız... Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Küfür etkisi bıraktı😂 Yorumla obiralfa +1 yıl Yazdığımı anlamış, demek ki beyin varmış. (Bana buna devam ettirmeyiniz , uzmanlık alanım) Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Beyin herkeste var zeka demek istediniz sanırım Yorumla obiralfa +1 yıl Vaaay, yazmayı da öğrenmiş. Yakın da konuşur da bu iki ayaklı. Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Evet ben iyi ayaklıyım peki sen ne ayaksın sen konusmasan da olur yaz yeterli. Yorumla obiralfa +1 yıl Havaya girmiş, şu kış ayında. Espri mi yapıyor? Soğuktan gülecek yerlerimi gösteremiyorum. Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Göstermene gerek yok döt görme meraklısı olsaydık... neyseee burada kesicem haddimi aşmak istemem Yorumla obiralfa +1 yıl Şuna bir kaç kuruş verin, gönderin, bu kadar laf ancak dilencide olur.Görüşmek üzere hoşçakalın 🌹🙏 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Seni gebertirim 😂 Yorumla obiralfa +1 yıl Biliyorum. 😂 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Aferin Yorumla obiralfa +1 yıl Bir ara kızdırmak da isterim. 😅 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Arayamam Yorumla obiralfa +1 yıl Haklısın, sen konuşmuyor ötüyordun. Unutmuşum. :) Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Bülbülüm diyosun yani Yorumla obiralfa +1 yıl Hayaller bülbül, gerçekler karga. Maalesef. 🤦 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl sen gerçek olamayacak kadar güzelsin diyorsun yani 😂 Yorumla obiralfa +1 yıl Seni gören bir bendim, senden sonra korku filmi seyretmemeye yemin ettim. 😂 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Beni kaybetmekten korkmana gerek yok. Kazanmadığın bişeyi kaybedemezsin Yorumla obiralfa +1 yıl Evet talih oyunlarını kazanamadım, sırf sen daldan üstüme bırakma diye kaçtım. Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Biraz daha geliştirebilirsin kendını herzaman şans güvercinin olamam Yorumla obiralfa +1 yıl Yok ben kuşları seviyorum da kuş beyinlilere uzağım. 🤭 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl O zaman iyi akşamlar Yorumla obiralfa +1 yıl Hani kızmak yoktu. Küfür etmeden demiştiniz...😅 Yorumla Umutlazımbize +1 yıl Hakaret demedim ama Yorumla obiralfa +1 yıl Dikkatinizi çekerim, kelimeler birleşik değil ayrık. Anlamış olmanız gerekirdi. Size niye galiz söz edeyim? Yorumla
iamfromNowhere Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Leyla ile Mecnun dizisinde, fransa cbaskani adiyla sarkozyy diyerek birbirlerine kufur ediyorlardir, aklima o sahne geldi birden😀 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. https://youtu.be/__kHH1NPfJQ 1 0 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Engellemek 🤣🤣 hepsinden etkili kudurtma seklidir hic ugrasmaya gerek yok 🤣🤣Ama anlayana🤭🤭 1 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hazine bakanı ; Ekonomi iyiye gidiyor arkadaşlar ;) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Saçların beyazlamışKilo almışsınGene mi idin var nereye gidiyorsunSaçlarını uzat kısa kestirmeAsgari ücrete zam gelmiş hadi gene iyisin 1 0 Yorumla
S1GMA_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Ben seni arkadasim olarak goruyorum - iyi bi 50 tl atesle bakim- 😒 1 0 Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl sen varken senin yaşın kadar kızda benim altımda vardı 1 0 Yorumla
Gil-Galad Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kız meslek lisesi mi lan burasıHomo musun lan sen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Küfürden acayip hoslaniyorum. Zevk aliyorum edilince. Ama eh eh denilince o kisiyi oldurmek istiyorum. Kufurden bile berbat geliyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben ekonomistim. 6 ay daha bekleyin.Herkes bizi kiskaniyorHamdolsun ulkemiz git gide gucleniyor. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seni annen rektal yoldan mı dünyaya getirmiş? 2 0 Yorumla
gokhanlan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Annen çok güzelmiş jdjjdjdjddj var mı daha ötesi? 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Ben buna cevap veremem 🤣 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Susmak en büyük küfürdür 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Sana hiç yakışmadı bu sözler. 1 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Rus karıları koşun koşun gelin yamacıma. 1 0 Yorumla
yuKaiツ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl "çöpçüler yarın gelecekmiş. sen de hazır ol" 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ne zaman evleniyorsun 😂 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. annene selam soyle. 1 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben seni varya 😅 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sana ne 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Al işte, soru mu sormuş yoksa ortalığı mı batırmış belli değil. Akıl varsa ben ne diyeyim.
Başarılı !
Allah'tan yanlış anlamadınız...
Küfür etkisi bıraktı😂
Yazdığımı anlamış, demek ki beyin varmış. (Bana buna devam ettirmeyiniz , uzmanlık alanım)
Beyin herkeste var zeka demek istediniz sanırım
Vaaay, yazmayı da öğrenmiş. Yakın da konuşur da bu iki ayaklı.
Evet ben iyi ayaklıyım peki sen ne ayaksın sen konusmasan da olur yaz yeterli.
Havaya girmiş, şu kış ayında. Espri mi yapıyor? Soğuktan gülecek yerlerimi gösteremiyorum.
Göstermene gerek yok döt görme meraklısı olsaydık... neyseee burada kesicem haddimi aşmak istemem
Şuna bir kaç kuruş verin, gönderin, bu kadar laf ancak dilencide olur.
Görüşmek üzere hoşçakalın 🌹🙏
Seni gebertirim 😂
Biliyorum. 😂
Aferin
Bir ara kızdırmak da isterim. 😅
Arayamam
Haklısın, sen konuşmuyor ötüyordun. Unutmuşum. :)
Bülbülüm diyosun yani
Hayaller bülbül, gerçekler karga. Maalesef. 🤦
sen gerçek olamayacak kadar güzelsin diyorsun yani 😂
Seni gören bir bendim, senden sonra korku filmi seyretmemeye yemin ettim. 😂
Beni kaybetmekten korkmana gerek yok. Kazanmadığın bişeyi kaybedemezsin
Evet talih oyunlarını kazanamadım, sırf sen daldan üstüme bırakma diye kaçtım.
Biraz daha geliştirebilirsin kendını herzaman şans güvercinin olamam
Yok ben kuşları seviyorum da kuş beyinlilere uzağım. 🤭
O zaman iyi akşamlar
Hani kızmak yoktu. Küfür etmeden demiştiniz...😅
Hakaret demedim ama
Dikkatinizi çekerim, kelimeler birleşik değil ayrık. Anlamış olmanız gerekirdi. Size niye galiz söz edeyim?
Leyla ile Mecnun dizisinde, fransa cbaskani adiyla sarkozyy diyerek birbirlerine kufur ediyorlardir, aklima o sahne geldi birden😀
Engellemek 🤣🤣 hepsinden etkili kudurtma seklidir hic ugrasmaya gerek yok 🤣🤣
Ama anlayana🤭🤭
Hazine bakanı ;
Ekonomi iyiye gidiyor arkadaşlar ;)
Saçların beyazlamış
Kilo almışsın
Gene mi idin var nereye gidiyorsun
Saçlarını uzat kısa kestirme
Asgari ücrete zam gelmiş hadi gene iyisin
Ben seni arkadasim olarak goruyorum - iyi bi 50 tl atesle bakim- 😒
sen varken senin yaşın kadar kızda benim altımda vardı
Kız meslek lisesi mi lan burası
Homo musun lan sen
Küfürden acayip hoslaniyorum. Zevk aliyorum edilince. Ama eh eh denilince o kisiyi oldurmek istiyorum. Kufurden bile berbat geliyor.
Ben ekonomistim. 6 ay daha bekleyin.
Herkes bizi kiskaniyor
Hamdolsun ulkemiz git gide gucleniyor.
Seni annen rektal yoldan mı dünyaya getirmiş?
Yalan söyleyeni silksinler mi
Sen çok ciddiye almışsın
Annen çok güzelmiş jdjjdjdjddj var mı daha ötesi?
Ben buna cevap veremem 🤣
Susmak en büyük küfürdür
Sana hiç yakışmadı bu sözler.
Rus karıları koşun koşun gelin yamacıma.
"sen kimsin" mesela...
"çöpçüler yarın gelecekmiş. sen de hazır ol"
sende adam / kadın mısın?
Ne zaman evleniyorsun 😂
Kilo mu aldın sen😅😂
İsrail#Vesselam
Sen ona mı takıldın canım ya
Perizekalı
Haddini bil
"Sıkı can iyidir"
"Hı hı "
annene selam soyle.