Mahkeme kararına bak :D ben sigara kullanıyorum, “bırak yoksa evlenmem, evlendikten sonra bırak yoksa boşanırım” düşüncesiyle hareket etmek saçma. Bi insana bir şey konusunda ne kadar yasak koyarsan ne kadar diretirsen o kadar çeker ya kendine. Bu kişinin kendi isteğiyle bırakabileceği bi alışkanlık. Kendi sağlığı için, bırakmak isterse bırakır yoksa benim için sorun teşkil etmez
Sigara içip “bırakacağım” diyecek insana kanıp evlenmezdim ben diye düşünüyorum. Öyle bir sevgilim olmuştu. Kafası her attığında güya bıraktığı sigaraya tekrar başlıyordu. Hani bırakmıştın diyince de uzun uzun susuyordu. Aynı mesele şu an abimde güncel. Evlendi, güya bırakacaktı. Eşi hariç herkesin yanında içiyor. Her fırsatı değerlendiriyor. Kendi de aynı aklı veriyor zaten, bıraksın, sonra evlenirsiniz. Evlenince bırakacak yalanına kanmayın, diyor.
Kesinlikle önemli. Eğer sen sigara içmiyorsan onun içmesi senin sağlığını kötü yönde etkiler. Belki ileride bir çocuğunuz olur ve önemsemezsen evlendiğin kişi bunu çocuğunun yanında mutlaka bir gün yapar. Kısacası ben olsaydım bıraktırmaya çalışırdım.
Ama sigara, içki-alkol, kötü alışkanlığa sahip vb... kullanan birisiyle evlenmeyi düşünmüyorum. Kendi sağlığını düşünmeyen ne etrafındakilerin sağlığını düşünür ne çocuğunun sağlığını düşünür ne de iyi bir örnek olamaz zaten...
Evet, önemli. Öncelik sağlık açısından çok zararlı ve geleceğe yönelik hiç de iyi şeyler yapmıyor. Maddi açıdan ise gereksiz bir masraf olarak görüyorum. Ve son olarak üstü başı, ağzı sigara kokacak. Her ne kadar parfümle bastırıyorum, naneli sakız kullanıyorum dese de etkisi bir yere kadar olacaktır.
Benimle evlenecek hatun sigara yavaştan hayatından çıkarmalı. Alkole karışmam fakat sigara ııı, zamanla bıraktırabilirim.
Fakat konu içmeyen değil içenler. Sigara içmeyip leş gibi kokanlar var diyerek sigara içenleri es geçemem.
Ömrümde hiç sigara içmedim. Sigara içen herkesin kokusu beni rahatsız ediyor. Sen dersin ki ben kokmuyorum, dikkat ediyorum. Fakat hayatında hiç sigara içmemiş birisi için dikkatin pek etkili olmuyor.
Paket paket değil de ara sıra veya günde 3-5 tane içiyorsa sorun yok. Ve kavga dövüş ederek değil sigara paketine el koyarak yavaş yavaş azaltma talimi uygulayarak bırakması için kontrolü ele almaya çalışırdım.
Evlilik mi kaldı evlenince eski müşteri leri ile yatmayı ilişki sürdrr kadın 1 ay süren evlilik kalmadı ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez erkek
Ben içmiyorum, kadınımın içmesini de istemem. Çok pis bir meret bu sigara, her türlü zararlı. Buradan gelecekteki karıma seslenmek istiyorum; Lütfen sigara içme bebeğim.
Evet, önemlidir. Sigara içmesini istemem. Çünkü ben sigara dumanından çok rahatsız oluyorum, nefesimi kesiyor. Ayrıca sigara kokusundan da nefret ederim.
sigara iciyorum :) ustelik paketin uzerinde oldurur yazmasına ragmen :) oldurecegini bildigi halde icen insan :) ne icin birakicam diye söz verebilir ki :) ilginc bir kararmis :)
ben sigarayı geçmişte içtim ailem hala içiyor yani sigara içiyor olması onunla evlenmeme engel değil kendi sağlığı için içmeyi bırakırsa sevinirim ama hayır derse de kendisi bilir:)
Sigara içmesi kendine bağlı bir şey ama şu kafadayım. Bana söz verdi ise uyumuyorsa güvenim sarsılır büyük ihtimal boşanma gerekçesi de bu. Sigara içmeyecegim deyip içmesi
sigara , puro filan içmesi hiç önemli değildir, sadece her zaman bakımlı ve cezbedici olması gerekir... bende sigara kullanıyorum ama ağzımın leş gibi nikotin kokmaması için her daim ilgilnerim
En İyi Görüş