Abimin iğrenç bir konuşmasına şahit oldum bütün erkekler böyle iğrenç mi? Ne yapmalıyım?

Abimin sevgilisi var nişanlanmayı düşünüyorlar. Sevgilisini tanıyorum benim öğretmenimin kardeşi. 3 gün önce akşam vakitlerinde abimin odasının önünden geçerken kapısı birazcık aralıydı arkadaşıyla bir şeyler konuşuyordu. Ne konuştuğunu merak ettim. Aynen şöyle konuşuyor : "seviyor sanıyor mal inandırdım onu çok zor olmadı kanka." "Evlenmek hayatımı yaşamaya engel değil a**k " "yemeğimi yapacak kıyafetlerimi yıkayacak bir karı lazım bu kız iyi yemek yapıyor" "hem yatakta s... k. erim hem mutfakta yemeğini yerim hatta ayaklarımı bile yıkatırım etinden sütünden faydalanmak lazım kanka bedavaya hizmetçi" "diğer kızlardan haberi olmaz rahat ol canım bu kız" gibi şeyler konuştuğunu duydum. Şok oldum. Sessizce uzaklaştım. Güvendiğim bir kız kankama anlattım boş ver konuşma ispatlayamazsın sen kötü olursun dedi resmen abimden tiksiniyorum artık bütün erkekler böyle mi cidden
Abimin iğrenç bir konuşmasına şahit oldum bütün erkekler böyle iğrenç mi? Ne yapmalıyım?