Abimin sevgilisi var nişanlanmayı düşünüyorlar. Sevgilisini tanıyorum benim öğretmenimin kardeşi. 3 gün önce akşam vakitlerinde abimin odasının önünden geçerken kapısı birazcık aralıydı arkadaşıyla bir şeyler konuşuyordu. Ne konuştuğunu merak ettim. Aynen şöyle konuşuyor : "seviyor sanıyor mal inandırdım onu çok zor olmadı kanka." "Evlenmek hayatımı yaşamaya engel değil a**k " "yemeğimi yapacak kıyafetlerimi yıkayacak bir karı lazım bu kız iyi yemek yapıyor" "hem yatakta s... k. erim hem mutfakta yemeğini yerim hatta ayaklarımı bile yıkatırım etinden sütünden faydalanmak lazım kanka bedavaya hizmetçi" "diğer kızlardan haberi olmaz rahat ol canım bu kız" gibi şeyler konuştuğunu duydum. Şok oldum. Sessizce uzaklaştım. Güvendiğim bir kız kankama anlattım boş ver konuşma ispatlayamazsın sen kötü olursun dedi resmen abimden tiksiniyorum artık bütün erkekler böyle mi cidden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet buyuk bir cogunlugu boyle. Bu ülkede severek evlenen erkek nadirdir. Cogu hizmetci bakıcı, arkami toplasin, cocuk baksin bir de yatakta versin daha ne olsun diye evleniyor. Simdikilerde calisan kadin olsun da ev ekonomisini de ustlensin ekonomi de benim sirtimda olmasin diyorlar. Bu devirde kadinlar olarak evlenmek bence kesinlikle aptallik. Bir de o kadar sey yapiyorsun yaranamiyorsun da. Senden mukemmel seyler bekliyorlar. Bu erkeklerin bosanmama sebebi de bu. Kadinin kendi ekonomik özgürlüğü varsa evliligi yurutecek sebep bulamıyor. Ama erkek boşanacak diye korkuyor. Neden? Cunku duzeni bozulacak, bir daha kadin bulmak zorunda kalacak. Tekrar aşık rolü oynamak zorunda kalacak. Bir erkek arkadasim erkekler bosanma taraftari degil. Erkegin gunluk rutini şu işe gitsin gelsin, aksam eve geldiginde sicak yemegi önüne gelsin yesin, tv de bir iki program izlesin, seks yapsin yatsın. Bunun hayalini kurar cogu erkek. Ev temizligi, cocuklarin ihtiyaci/bakimi, sorumlulugunda bile görmez demişti. Bende gozlemledigim kadariyla boyleler. Biz kadinlar saf olarak iki guzel soze kanıyoruz. Bir de ilk basta boyle ilgili, asik rolu oynadiklari icin evlenince bu rolden cikiyorlar. Sonra biz kadinlarda evlenince degisti, boyle degildi, evlilik aşkı öldürdü falan diyoruz. Bunlarin hepsi yalan. Sadece kopruyu gecene kadar ki olan rol sona erdi. Asil yuzunu gostermeye basladi er kişisi gercek bu. Abinin konusmalari cogu erkeğin kafasinda olan dusunceler zaten. Sadece kiz bulamam korkusuyla dile getirmiyorlar. Cunku artik kadinlarda uyandi bazi şeylere. Evlenmek istemeyen kadin sayisi sayelerinde çoğaldı. Evlenince baştaki davranislarin rol oldugunu anlayan bazi kadinlarda tekmeyi basıyor anında. Solugu mahkeme de alıyor. Yani bu igrenc yaratiklarla (en azindan bazilari heosini katmayayim) gercekten evlenilmez. Armudun iyisi de disardan anlasilmiyor guzel rol yapıyorlar çünkü. O yuzden bana gore en iyisi bulaşmamak bunlara. Eger kadin olarak okulunuz varsa okumak, ondan sonra çalışmak ayni alanda ya da baska alanlarda kendini gelistirmek daha iyi. Su dunyada hep kendini dusunmek ve kendini yatirim yapmak daha iyi. Cunku erkeklere yaranilmiyor. Agzinla kuş tutsan yaranamıyorsun. Yemek yapsan gorevin olarak gordugu icin takdir edip teşekkür etmiyor. Hakkini vermiyor her konuda boyle. Dogum yapiyorsun dunyada en aci veren 2. şey yine ne yaptin ki herkes yapiyor oluveriyor. Ilgi, sevgi, takdir gostermekten o kadar acizler. Biz de turk kadinlari olarak gercekten cok sanşsızız. Bu adamlarin gözünde asci, hizmetci, bakici, obje, yatakta... baska da bir vasfimiz yok gozlerinde. Yuregimizi gormuyorlar. Once insan olarak kabul etmiyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimin ne olduğu belli olmuyor cidden. İnsanlar tanınamıyor seneler de geçse. Cidden kimsenin içine giremiyoruz ki bilelim. Sen onla büyümüşsün sen bile yeni bir yüzünü görüyorsun. Çok iğrenç ve adileri de var evet. O iyi diye nitelendirilenler zor. Kendisi böyle iken kendi kız kardeşinin böyle biriyle olmasını istemez büyük ihtimal. O kız ana baba evladı, kardeş değil çünkü :)
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılNiye bütün erkekler böyle olsun abinin ettiği de elbet kendisine patlar ama sizde düşünüp her erkek aynımı demeyin yaptığı hatayı diyim kibar üslupta ötesine hicap duyarımda hani diğer insanlara da bir tutmayın abine gelince abin ise elbet yolucu kullanacak ve duman edecek bir kadın karşısına çıkar ondan sonra anlar neyin ne olduğunu
00 Yorumla
yanlış anlama da abin hava atmak için vs. abartılı konuşma yapmadıysa yani afedersin insanlıktan çıkmış bir hayvanmış. hadi yemek pişirme, kıyafet yıkama olayını anlarım, erkeksin ama diğer dedikleri tek kelimeyle iğrenç. nişanlanacağı kıza üzüldüm ya. uygun bir dille açıklardım ben ona bu durumu benzer bir olay yaşasaydım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
65Cevap
+1 yılEvet istisnasız bütün erkekler böyle. Hepsinin tek istediği şey kullanıp atmak.
Kızların çoğu da böyle saf, s*lak ve aptal olduğu için, sevgi için, ilgi için, bu b*ktan erkeklere kanıp hayatlarını mahvediyolar
Kadınların da yaptığı en büyük hata erkeklerin onları sevdiğine, değer verdiğine inanmak. Sırf bu yüzden erkeklerin her pisliğine katlanıp iğrenç bir hayat yaşamayı göze alıyolar. Erkekler kadınlara değil sadece ondan alacaklarına ve kendi çıkarlarına değer veriyo. Senin bahsettiğin de sadece bi tane örneği yani00 Yorumlaabin gerçkten çok mal öküzmüş bide beyinsiz evleneceği kadın işanlıı onun namusu onu kankasıyla nasıl paylaşıyor özel bir anlam ifade etmiyor onun için ondan her kötülük beklenir onun kankası da gerı zekalı bırıne benzıyor arkadaşı ozelını paylaşıyorsa kankası ıle düşünse kendısıne neler yaparbılır neyse ne awa sırf o oğretwenın kardeşını s. ecek dıye de evlenecek se o kadını ınek gıbı goruyorsa oyle erkeğı de s. mek lazım. yok kız o senın abının şerefsızlığı her erkek oyle değıl hatta hıc oyle şerefsız erkek yok senın abın bıraz hayatı tıye alwış soruwsuz duşuncesiz biri kıza yazık ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdiii, şiref yoksunu erkekler var ve bu bir gerçek ama aynı şekilde kızlarda var. Kim gül bahçesinde dolaşırsa üstüne gül kokusu siner, kimde kanalizasyonlarda dolaşırsa ona göre pislik kokar. Olay gayet basit bir kişinin ne dediğine değil nasıl davrandığına bakmak gerekir. Abin tam bir pisliik bunu biliyorsun ve ona göre evleneceği kişiyi uyar. Aksi takdirde aynı şey senin başına gelebilir.
20 Yorumla Abinin evliliğe olan bakış açısı...
Bir kadın eşinin yemeğini yapmak, kıyafetlerini ütülemek, yatakta mutlu etmek için var zaten dimi? Bu zihniyetteki erkeklerin varlığından tiksiniyorum, utanıyorum. Bir kadına sevgiyi, şefkati, ilgiyi çok görüyorlar ya pes doğrusu. Abinin sevgilisiyle konuş. Kardeşisin sonuçta. Neden sana inanmasın? Herhangi bir kanıta ihtiyacın olduğunu sanmıyorum. Yol yakınken vazgeçsin nişanlanmaktan.21 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkekler değil bazen erkekler boyle dusunmuyor ama kadinlar aynen bu sekilde dusunuyor.
+1 yılBu tür durumlarda hızlı davranıp ses kaydı vs almak lazım. Abine yakın olduğun zamanlarda (ikinizde aynı zamanda evdeyseniz vs) telefonu elinde taiı ve ara sıra odasını kulağınla vs yokla ama dikkatli ol, yakalanırsan işin iyiye gideceğini düşünmüyorum. Konuştuğunu duyduğunda hemen ses kaydı programını aç sesini kaydet, bekletmeden sevgilisine at. Uzatmak sadece daha kötü şeyler gelmesine sebep olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun ev düzmesi vs başlık parası var beleş mi, baban ödemez umarım hepsini. Ama böyle şeye kanıt bulup veya ilerde konuşmasını gene yakalarsam delil alır babama veya beni en iyi anlayacak olana dinletirdim galiba. Enayi miyiz. Ayrıca kıza gerçekten üzüldüm umarım kalbinin temizliği ile karşısına bu olanlar çıkar.
00 Yorumla
+1 yılAbin ileri boyutta sadece kendisini düşünen ve herşeyin kendisi için yaratılmış olduğuna ve bu durumdan dibini kurutana kadar kullanıp tüketme hakkına sahip olduğunu düşünen ileri seviyede egoist maalesef.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbinin matematigi analizi sıfırmış yanliz. Tüm bunlari yapmasi icin evlenmesine gerek yok 😂daha maliyetli kafası calismiyor nisanlisi adına uzuldum ha abini degil ama. bir hemcinsini dusunuyorsan abinin ne mal oldugunu kıza soylersinn
10 Yorumla
+1 yılEvlilik olayını çok yanlış anlamış.
Zeka seviyesi de düşük. Yemek yapmak çamaşır yıkamak ütü yapmak vs vs. bunları hiç evlenmeden çok daha az maliyetli de yapabilir.
Yaşlarında yanmasına neden olan kurular bunlar.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılBunun gibiler yüzünden erkek olmaktan tiksiniyorum. Ve yine bunun gibi erkekler sevgili yapabiliyorken benim gibi kalbi temiz saf ve aşka inanan erkekler sevgili yapamıyor. Adaletin bu mu dünya?
10 Yorumla Çoğu erkeğin böyle olduğunu bilmek midemi bulandırıyor. İğrençler.
20 YorumlaSenin abin gibiler yüzünden bircok kadin artik evlilikten sogumus ve erkeklere güvenini yitirmis halde.
Ve cezasini gercekten iyi niyetli dürüst adam gibi adamlar cekiyor...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama senin abini evirip çevirip iyi bir s*kmek gerek. Şimdi o kız kim bilir ne masumca seviyordur hee. Ama bir de abiye bak. Hani bacısı var bir de. Erkek kaşşarı ne olacak…
00 Yorumla Bir an sevgilisi ile +18 konuşmasına şahit oldun sandım amw abin de baya şerefsizmiş kusura bakma da
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılAbin iğrenç malın teki o kızı bul desem sanada inammazki ben olsam karşıma alıp konsuurum canım yüzüne carparim. Hos oda anlamaz ama.
00 Yorumla
+1 yılElbette böyle değiliz. Yani tam tersi olan durumlarda var emin ol. Yani insanın abisinden böyle şeyler duyması çok kötü. İnşallah akıllanır.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar nerde yasadınız.
Abin ile ilgili bir durum değil bu, genel.
Sevgiliside ögrenecek er ya da geç.
Hepimiz geçtik bu tezgahtan.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık vllhi çok üzüldüm girdap da kaldın tabi sende sonuçta abin o senin bence duymamış gibi yap ispat ta edemezsin umarım o kız zamanla tanır abini sen sadece kıza yardımcı ol tanımasi için üstüne kalmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılabin tam bi şerefsiz , arkadaşın doğru demiş kanıtlayamazsın , ve başın ağrır kanıtlasanda başın ağrır , ben o konuşmadan sonra abimin yüzüne bakmazdım
10 YorumlaKıza fakedan anlat inanmasa da sen içini rahatlamış olursun
10 YorumlaSenin abin iğrenç birisi. erkekleri bu kefeye koymayın abi abiniz öyle diye ayıp ayip
00 Yorumlaben olsam o an dalardım odasına mal herif, inşallah kıza aşık olur da o köle olur
01 Yorumla- +1 yıl
Diziler de olur ancak
+1 yılHayır beeee hepimiz böyle değiliz , daha kötüyüz. 😂
00 YorumlaAbin kibir budalası bir angut
Hayat onu da xikerrr elbette00 Yorumla
+1 yılEvet hepsi aynı. Bu normal olanları. Daha ne tipler var bir bilsen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s +1 yılBi daha denk gelirsen al ses kaydını gönder sevgilisine fake hesaptan
00 Yorumla
+1 yılAbini tuzaga dusur telefon ses kaydi al sevgilisine at. Haksizlik yanında susan dilsiz seytandir
00 Yorumla
+1 yılBeş parmağın beşi bir değil kusura bakma ağbin karakter yoksunu
00 YorumlaNasıl erkeklerle nafaka alırım diye evlenen kizlar varsa bu tür de erkek var genelleme yanlış olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet kızların çoğu da pislik, para avcısı
- +1 yıl
Ama erkeklerin nerdeyse %95'i kullanıp atmayı seviyo
Abinin onu alma şerefine nail ettiğine şükretsin, mevzuya öyle yaklaş yavrum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin abinin şerefini dicem oda yokmuş küfür edilecek bir karakteri bile kalmamış...
20 Yorumla
+1 yılSenin abinin ağzı çok bozukmuş, ağzı bozuk olan insanının kendiside bozuktur
00 Yorumla
+1 yılBu biraz toplumsal yetişme tarzından kaynaklanıyor. Erkektir yapar mantığı. Elbette doğru değil, saçma.
00 Yorumla
+1 yılBence abinle konuşmalısın duydum falan de bağor çağır annene söype babana söyle ona baktın olmuyor kıza söylerim de yazık kıza kızın bilmeye hakkı var bide
10 YorumlaBiraz yetiştirme tarzına bağlı olduğunu düşünüyorum bir erkeğe bebeklikten bunca yaşına kadar erkeksin özgürsün tavrı ile büyütülürse şaşırmamak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hepsi değil. Ama çoklar içlerinden iyisini bulmak zor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abinin yaptığı bildiğin o. c kusura bakma.. bazı erkekler böyle.. karakter ile ilgili
00 Yorumla
+1 yılbütün erkekler öyle değil..
senin kardeşin şeref yoksunu..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunun zihniyetini özetlemiş.
Allah hayırlısını versin.00 Yorumla
+1 yılAbin nişanlısını aldatıyor da galiba okuduğum kadarıyla abini gizlice takip et gittiği mekanlara gir kızlarla aldatırken fotoğraf çek ya da abinin telefonuna gir bir şekilde nişanlısına at
05 Yorumla- +1 yıl
Bence takip etme direk yenge adayına soyle
- +1 yıl
Belki kız inanmaz abisi aralarını bozmaya çalışıyor diye düşünür kanıt olsun diye dedim
- +1 yıl
Anladim haklisin asl8nda
- +1 yıl
Bir kere daha o şekilde konuşursa ses kaydı alabilir kanıt olur elinde
- +1 yıl
Yani. Ama bir daha Nasıl denk gelecek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinikle o kıza anlat lütfen anlat böyle erkekler evlenmesin üremesin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇoğu erkek kadının zarıyla evlenir hizmetçi gibi kullanır diğer kadınları obje olarak görür. Böyle erkekler birde el değmemiş kadın isterler uzak olsunlar. Evlenmesinler evlilik nedir bilmiyorlar evlenecekseler kendileri gibi kadınla evlensinler. Bir erkeğe sadık olunmaz gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSaf güçsüz kadınlara bayılırlar tam evlenmelik görürler bu yüzden çoğu çalışmayan saf baskıcı ailede büyümüş kadınla evlenir.
Cevap sahibi+1 yılHer erkek öyle değil ama onlara güvenen onları koca diye alan kadınlar lütfen gözünüzü açın nesli tükensin bu kadını hizmetçi köle obje görenlerin. Lütfen kimseye hemen güvenmeyin koca diye almayın.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek başkasıyla olmaya engel değil mi? Tamam kızlar bizde aldatalım bak engel değilmiş tamam aynısı bizde yapalım kocamız çalışsın parasını başka erkeklerle yiyelim. Kadının çalışmasını istemezler. Saf güçsüz olsun ki rahat aldata bilmek için
Cevap sahibi+1 yılBöyle erkeğe sadık olunmaz demek isterim üst yorumda
Abin ağır şeref yoksunu..
Dua et vebali senden cikmasin..
Kendi etmiş kendi bulsun00 YorumlaKonustuğu arakadaşına hava yapmak için abartılı konusşmus gercek düşünceleri değildir herhalde diye düşünmek istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence anlatman lazım nişanlısına, kadının bilmeye hakkı var gerçeği
00 Yorumla
+1 yılBence annene de danış. Annen belki daha makul bir yol bulur.
00 Yorumla
+1 yılhayir degil. himetci mi? sen takma kafani. kolesi olurum karim olsa
00 Yorumla
+1 yılİlterkenlerşn yüz karası bunlar olur sonra tüm erkekler karalanır. 🤦🏿♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal erkek adam dediğin böyle olur
51 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben bile erkeklerden iğrenmeye başladım gerisini sen düşün
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin abin ***** evleneceği kıza söyle evlenmesin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Abin ağır şirefsiz..
Hepsi öyle değil..10 YorumlaAbinin kafasına sokum
10 Yorumla
+1 yılErkekler dünyadan yok edilsin allam nolur
13 Yorumla- +1 yıl
Ben ne yaptım yaw feminazi?
- +1 yıl
Mantıklı*
- +1 yıl
Ötede ağlayın
+1 yılNeden iliski yapmamalıyız sorusunun cevabi
00 Yorumla
+1 yılSiz erkekler neden hepiniz aynısınız..
00 YorumlaAbin tam bir cocugu😅
04 Yorumla- +1 yıl
Annesinin ne günahı var? Karakter ve huy denen bir şey var.
- +1 yıl
@wwwhayvanistancom öyle anadan öyle cocuk
- +1 yıl
Alimden zalim zalimden alim doğar diye bir tabir var hiç duymadın mı? Her doğan evlat anne babaya çekmez. Akıl ve iradesini kullanarak kendine yön vermeye başlar.
- +1 yıl
@wwwhayvanistancom kardesim sen olsan evlenecegin kadin hakkinda öyle dusunurmusun bunlar iste zamaninda savastan kurtulup türkiyede kalan ermeniler iste namusunu kıskanmayan bir domuzdur iki ermeni ve hristiyanlardir..
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbin cok hızlı değişecek emin olabilirsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbin öküz cinsiymiş var böyle öküz cinsleri
00 Yorumla
+1 yılAbin öküzün önünde gideni..
00 Yorumla
+1 yılAbin neymiş öyle ya 😂😂😂
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Abimin iğrenç bir konuşmasına şahit oldum bütün erkekler böyle iğrenç mi? Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım