Beni dinlediniz. Bana zaman ayırdınız
Bana hakaret etmediniz.
Nefret dolu sözler etmediniz
Yardım etmeye çalıştınız.
TSK az gelir...
Her günahın affı vardır ama samimi olduktan, pişman olduktan sonra. Allah kul hakkına karışmaz ama. Bol bol tövbe istiğfar etmen gerekir. Anneden helallik alınmalı. O anne de yürekten helal etmeli. O anne için de pişman olan kişi elinden gelen tüm gayreti gerçekleştirip onun lehine güzel şeyler yapmalı. Ev işi olsun, maddi manevi destek olsun... Allah'ın izniyle affolunur. Ama bir daha aynısını yapmamak gerekir. Tövbenin en makbul de, imana sarılmak. Namazları yani farz kılınan ne varsa üstünde durmak, her duada da Allah'tan af dilemek, ahiret için de hayırlısını istemek gerekir.
Anneyi döven biri namazg kılması tuhaf olmaz mı
Tuhaf olan bir müminin zaten namaz kılmaması. anneyi döven bir kişinin günahı çok büyüktür. Anne baba bedduası da tutar. Ama pişman ise, helallik almış ise ve gerçekten o kötülükleri terk edip Allah'a sığınıp affolmak için her gün dua edip ibadet ederse kalpten Allah affeder. Allah'ın merhameti bir annenin evladına duyduğu merhametten çok fazla.
Bu başka.
Cok başka.
Cok çok başka..
Affedilir bise değil olay sadece anneyi dövmek de değil daha beteri. Çok daha beteri. İntihar etsem oda olmaz ki
Saol
Cevap
5Cevap
Sokakta dik dik baksalar gtünün korkusundan yere bakarak yürürsün. Gücünüz sadece sizi sevene size kıyamayana yeter.
Doğru çok doğru
Allahın merhameti sonsuzdur..
Lâkin karşılığını mutlaka verir..
Korkuyorum
Hazırım...
Cok pişmanım çok
Ama kötü bi insan değilim
Aslında o an da öyleydim
Pişman. İğrenç bi hal
Ama çok üstüme geldi sus dedim daha beter oldu. Oda beni dövdü. Nefesimi toplayamadim hayat kadını dedi bacım * dedi çirkinsin dedi evde kalmış dedi.
InşaAllah
Beni çıkardı hayatindan
Kesinlikle bitmiştir dedi
İğrendim senden dedi anne deme bana dedi. Bitmiştir isim senle dedi.
Evde kalmış cirkin seni kim. Napsin diyo
Fa. hise diyo
Öyleydi.
Kendimi. Haklı çıkarmak değil derdim
Ama oda yaptı onda da hata var
Çok usteledi çok saldırdı oda dövdü çok assagiladi çirkinsem ne yapabilirim. Ben evliya değilim ki nasıl sabr edecektim.
Susmadı inatlasti üstüme üstüme geldi üstüme söylendi ve daha beter oldu her şey incitmeseydi konu kapanacakti ben kötü biri değilim oda hatali oda suçlu oda yanlış yaptı kendim haklı değilim ama onda da var
Evde kaldıysam ben napabilirim çirkinse ben napabilirim. Başkalarını övdü öyle başladı her şey. Küçükken de yapardı kiyaslardi hep. Aşağılardi. Babam annemi döverdi şiddetle büyüdüm. Ondan böyleyim belki
Aşırı pişmanım.
Cok fazla..
Gözlerim şişti aglamaktan
Mutlaka başına bir bela gelir
Namazı bırakim mi sence
Pis bi şekil de namaz kılmak hak etmiyorum ki
Düzelir miyim yani
Dönmicem
Asla
Soruyu sorana dedim namazı asla bırakmayın
@faydali_bilgin bırakmim ama
Pis olduğum için hangi yüzle durcam
Ya Allah beni huzurunda istemezse
😢😢
Hangimizin günahı yok hangimi, sütten çıkmış akkasigiz ki hata hatayla telafi edilmez güzellik
Anneden af dilemek gerekir.
Hangi yüzle
Görseydin olsun gebersin derdin benden için..
Yaptığın yanış ama olanlar olmuş farkında olmanda bir şey. Anneler affedicidir sonsuz merhameti var evletlarına karşı özür dile
Canım çok yanıyor Şu an
Acayip bi korku içindeyim..
Yüzüne tukurulmek bile onu bile hak etmiyorum.. Neler yaptığıma inanamıyorum.
Neler Allahim.. Namaz kılıyorum aslında ama bıraksam mı diye düşünüyorum çünkü Allah huzurun da pis birini ister mi
Hayır saçmalama her şey biz insanlar için olduğunu unutma
Ama. Beni görseydin.
Igrenirdin
Namaza nasıl durulur Boyle Allah istemezki
Tamam da canım insalar ne günahlar işliyor bi bilsen? Sığınacak başka kapı yok ki
Utanıyorum cok😢 ben şu an intiharı bile düşünuyorum yapmam ama bu pislik temizlenmesi lazım
Delirme kendine gel !
Yok yapmicam
Yapma zaten evlat acısı dünyadaki en büyük acı. Yaptığın yanlıştan daha acı emin ol
O ztn Çok yaşa de kurtulim diyo
Kah. pe diyor. Evde kalmış. Diyor
Seytann diyo.. Dayanamadım
Çok üzücü gerçekten üzüldüm 😔
Uyu biraz kendini toparla
Burnum kanadı. Canımi oda acıttı. oda usteledi üstüme geldi
Çok laf saydı saldırdı. Oda yaptı oda hatali
Kiskirtti. Yapma sus uzatma dedim sonu böyle oldu. Çok pişmanım
etmez işi gucu rast gitmez
İntihar da edilmez
Yaşanmaz da
Ne olacak bilmiyorum
anneler affeder özür dile bir dahada yapma ayaklarına kapan bir şey olmaz bağrına basar anneler çocuklarına küsmez onların ayaklarının altı cennet
Ben şu an napicami bilmiyorum
Asla yaklaştırmaz yanına bi süre sonra olurda konuşursa elimden geleni yaparim
önce anenden helallik al
Yok kesinlikle öyle bisey yapmaz.
Tam tersi.
Haklı yere tabii ki de..
İntihar etsem ahiretimi yak * etmesem yine yaktim
yapar yapar sen git öp elini anneler kızar ama affeder
Yok inanki hayır. Bitti..
Yürekten istesemde affedemez
Affedilir gibi degil
ya sen git dene