Aile & Toplum Bu sene hayatına girerek yaşantına damga vuran biri oldu mu? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Varlığıyla sana iyi gelen her dakika hayatına dahil olan onunlayken mutlu olduğun birisi dahil oldu mu hayatına?Bu kişinin illa sevgili olmasına gerek yok.Benim oldu mesela 😋😀😀 Bu sene hayatına girerek yaşantına damga vuran biri oldu mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bu sene samimi arkadaş bile edinmedim bırak hayatıma damga vurmasını. 🤣🤣🤣 Damgalı mühürleri kaldırdım bir süreliğine.😃 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hahahah😀 ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl 😁😃🤣
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet 3 yeni arkadaşım oldu. Seneler süren dostluklar olacağına inaniyorum.İyi seneler💐 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Iyi seneler.🌸 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soruyu okur okumaz aklıma yeni oda arkadaşlarım geldi. Bu senenin sonuna doğru tanışmış olsak da onları canım kadar sevdim. ❤️ 1 0 Yorumla
gökyüzününbekçisi Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Bir senede hayatıma damga vuracak her dakika hayatima dahil olacak biri sadece eş olabilir benim için. Olmadı diyelim. 0 0 Yorumla
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Var biri, hikayemde de paylaştım ailede dedikoduya da sebep oldum, herkes soruyo kim o kız diye. :P 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olsa da bişey farketmiyor efendim.. Çünkü kendisi gitti burdan.. Onu öyle özledim ki şimdiden.. 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Abla inanır mısın hayatıma ne birisi girdi ne de birisi çıktı :( 0 0 Yorumla
SlimShady10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Oldu yeri geldiği zaman iyi ki varsın dediğim, yeri geldiğinde sinirden saçımı başımı yoldugum biri var. 0 0 Yorumla
Thebutterflyy Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Oldu. Evlendim hatta bebeğimiz olucak 0 7 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 1 sene içerisinde mi maşallah 😀 Thebutterflyy +1 yıl Evet bu sene ocakta tanıktık. Haziran da evlendik. Bebek bekliyoruz Thebutterflyy +1 yıl Beni bildin mi 😄 u _Süveyda +1 yıl Kimsin sen 🤣🤣 Thebutterflyy +1 yıl Evet oyum. Ama yorumu silmek istiyorum yani nickimi yazdığın yorum. Kusura bakma başkası görmesin diye. Evet oyum ☺️ u _Süveyda +1 yıl Mutluluklar dilerim o halde 🌸 Thebutterflyy +1 yıl Teşekkür ederim ❣️
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır olmadı. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hım oldu ya öf😂 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Hayır olmadı 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Oldu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu sene samimi arkadaş bile edinmedim bırak hayatıma damga vurmasını. 🤣🤣🤣 Damgalı mühürleri kaldırdım bir süreliğine.😃
Hahahah😀
😁😃🤣
Evet 3 yeni arkadaşım oldu. Seneler süren dostluklar olacağına inaniyorum.
İyi seneler💐
Iyi seneler.🌸
Soruyu okur okumaz aklıma yeni oda arkadaşlarım geldi. Bu senenin sonuna doğru tanışmış olsak da onları canım kadar sevdim. ❤️
Bir senede hayatıma damga vuracak her dakika hayatima dahil olacak biri sadece eş olabilir benim için. Olmadı diyelim.
Var biri, hikayemde de paylaştım ailede dedikoduya da sebep oldum, herkes soruyo kim o kız diye. :P
Olsa da bişey farketmiyor efendim.. Çünkü kendisi gitti burdan.. Onu öyle özledim ki şimdiden..
Abla inanır mısın hayatıma ne birisi girdi ne de birisi çıktı :(
Oldu yeri geldiği zaman iyi ki varsın dediğim, yeri geldiğinde sinirden saçımı başımı yoldugum biri var.
Tek gecelik ilişkilerim oldu. Başka da yok.
@gecekusum3434 elbette
Bunu söylemek için erken daha
Tam olarak öyle şeyler oldu.
Sadece damga vursa iyi..::)
Olmadı. Şansımı 2022 de deneyeceğim artık
Sadece hayatına damga vurmadi😊
Evet, oldu. O kendini biliyor.
Oldu. Evlendim hatta bebeğimiz olucak
1 sene içerisinde mi maşallah 😀
Evet bu sene ocakta tanıktık. Haziran da evlendik. Bebek bekliyoruz
Beni bildin mi 😄
Kimsin sen 🤣🤣
Evet oyum. Ama yorumu silmek istiyorum yani nickimi yazdığın yorum. Kusura bakma başkası görmesin diye. Evet oyum ☺️
Mutluluklar dilerim o halde 🌸
Teşekkür ederim ❣️
Olmadı
Oldu
yok olmdı
İyiki de oldu 🥰
Hayır olmadı.
Hım oldu ya öf😂
Hayır olmadı
Oldu evet
Olmadı
Evet oldu