Bazı şahsına munasır insanlar vay batiyo vah şöyle böyle insanlar var. Saymış saymış... Bende merak ettim çogunluk ne düşünüyor diye. Evet yorumlarınızı bekliyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldağlar kadar uzunca yazmak isterim ama uyku bastırdı geçmişimiz gerçekten cok iyi olabilir ama şu an oldugumz kısım resmen arapplasıyoruz kendi ülkesine hizmet eden Atatürk dini konusunda iftara ya da gerçekle yargılanıyor resmen yazık ayrıca eşcinsellere saygı desen Allah lanetliyo banane diyebilecek Müslümanlar tanıyabiliyorum ki haşa ateist hristiyan deist degilim ama din hosgoru dinidir kimseyi çagırı yapılddıktan sonra din konusmamak gerekir acıkcası ayrıca bugün twitterde gördüm İslam düşmanı lady gaga konser vermesin diye acayip güldüm Müslüman ülkeyiz dediler hunharca güldüm bukadar salaklık olmaz herkes özgür sonucta karıya kıza laf atan sınır olsun giyimdde diyen yobazlarada acayip gülüyorum cok şey var özgürlük resmen bitmiş sozde özgürüz bu ülkere özgür degiliz dinime düşkün olsamda Türkmenerde bizim kardeşimiz sırf Din için Filistin diye bagırmamalıyız ikisini bir arada tutmalıyız demiyorumki sağcılar filistin desin solcular Türkmenistan birlik beraberlik içinde yapalım bu işi sonrasında pkklıları adam oldureni ülkeye almak ayrı bir komik geliyor bana helki üni imkanı vermek nice mezun pkklılara dermiş gibi Azerbeycan da şehit oldugunda yas tutmamamızda komik geliyor o kardeşlerimiz SOMA olaylarında bizden daha cok destek verdi bence devir olarak rezalet bir ülkeyiz ki yorumlarda git ülkeden ozaman. s gibi yorumlar istemiyorum hadi saglıcakla kalın
03 Yorumla
Soran+1 yılBegenmeyen ve baska birde yasamak isteyen gitsin. Özgürlüge gelince daha ne kadar özgür olunacak merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılcahilce konusma benim kız kardeşim kendim sort giyiyorum diye ama tahriş etti bizi diye yargılanabliyorsak ozgurlukte morga gitttik cok şey var özgür olamadıgımız geçen youtube kapattı sayın basbakan subatta eylem yapana capulcu denirmi saçmalamayınn
Soran+1 yılKapatılmasının makul bir nedeni vardı ve ben Malatyadayım burada gayet rahat insanlar minisiyle dolaşanda var kapalıda var
En İyi Cevaplar
+1 yılRTE'nin cumhurbaskani olsugu cocuklarin olduruldugu, kadinlara tecavuz edelen dayak atilan, biraz mini ya da dekolte giysen gozlerin hep sende oldugu. birine gulemsesen aha bu kiz verecek diye dusunulen. metroda otururken surekli frikik yakalamaya calisanlarin bukunduyu dunyanin en ileri demokrasi ve insan haklarina sahip, 302 isci olmesine ragmen hic sorun olmayan agzina sicilasi hatta ishal olunasi bir yer
54 Yorumla
Soran+1 yılValla senin Türkiye başka galiba okuduklarımdan bunu anladım
- +1 yıl
senin turkiye'de hangisi yok?
Soran+1 yıldunyanin en ileri demokrasi ve insan haklarina sahip hariç diyerleri eksik açılı problemler
Soran+1 yılTam açı ile bakınca benim ülkem cennet
Bir kısmı araplaşmaya emin adımlarla giderken, diğer bir kısmı buna tepki olarak arap olmasında ne olursa olsun diyen, asli unsurunu bir zamanlar TÜRK olduğu, sağlam bir mermer blok olmak yerine ilk fırtınada çatır çatır parçalanacak mozaik olmayı yeğleyen insanların yaşadığı memleket. Efendim burada bütün gruplara ve milletlere saygı vardır, hatta yurttaş olmayanlara bile, ancak gelin görünki TÜRK'lere saygı yoktur. Otobüste büyüklere yer verin diye bas bas bağırılırken, gelin görünki toprağı sulayan kutlu şehit kanına sevgi yoktur. Bu memlekette işini en iyi yapana bakmazlar, eziklik tiradı atanlara bakarlar, bu ülkede işini en güzel şekilde yapmış olanı alkışlamazlar, yerin dibine sokarlar. Bu ülkede "VATAN ELDEN GİDİYOR" diye bağırırlar ama birlik olamazlar. Dünya üzerinde eşi benzeri bulunmaz bir doğal güzelliğe sahip, yer altı ve yer üstü zenginliklere sahip bu ülkeden bir halt yapamayan yönetim, muhalif ve yurttaşlara sahip olan bir memleket. İhtilal-devrim ne derseniz diyin, sabit fikirlilerin adının devrimci olduğu, devrimcilerin adının muhafazakar olduğu bir ülke, yapılan tek devriminde gerilemek olduğu bir ülke. Ama her şeye rağmen burası TÜRKiye, asla terk olunamaz. Terk etmek, bu yüce ulusu toplayan kurucularımıza ve şehitlerimize hakarettir. Türk hükumeti, Türk hükumetliğini yapsa, muhalefet muhalefetliğini yapsa, bu ülkeden güzel ve kutsal yer mi var?
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yazı fakat Türk olarak ezildigimizi düşünmüyorum
- +1 yıl
Ben Türk olarak ezildiğimizi düşünmüyorum zaten, kimin bir Türk'ü ezmeye gücü yeter? Ezmeye çalışanlar var ve kendileri ezilecekler. Benim demek istediğim, diğer gruplara "pozitif!" ayrımcılık yapılırken, devlet kendi asli unsuru olan Türk ulusunu ihmal etmiştir. Bunun en ufak ve göze batan kanıtı faturalardaki "kaçak kullanım bedeli"dir. Bir diğer kanıt, ben bir haksızlığa karşı çıktığımda adım ya anarşist oluyor ya da faşist, ancak bazıları karşı çıktığında adı "demokratik hak" oluyor. Ben ATATÜRK dediğimde adım putperest oluyor, faşist sistemin yılmaz savunucusu oluyor, ancak bazıları bir eşkiya başının adını anınca "Ne var? o da onların lideri" oluyor. Ha ben bunlarla eziliyor muyum? hayır, kinleniyorum ve dahada hevesleniyorum.
Soran+1 yılHaklısın
Türkiye nasıl bir ülke Türküye zengin insanların istediği gibi yaşaya bileceği ve yapabileceği bir ülke yoksulsan senin aldığın nesef haram gibi bir şey işe gider 800 tl ye it gibi 12 saat çalışırsın yine ezerler başka ülkelere rest çekip dağdaki çakallar la çözüm yapmaya uğraşırlar. Daha bu gün f16 pilotu nun yolunu kesip adamı öldürmeye çalıştılar sonra da diplomatik dokunulmazlığımız var dediler ayrıca para ihtiyacı olduğunda hep bedelli çıkar 30 bin tlsi olan parayla olmayan canıyla öder yoksullar asker de dağda kurşun altın dayken zengin iti günü hangi kızla kapatabileceğini düşünür bu kadar basit
11 Yorumla
Soran+1 yılAskerlik konusunda haklısınn zengun fakir fark etmez vatan borcu sonuçta eskiden kız vermezlerdi askerlik yapmayana şimdi etraf asker kaçagı dolu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
69Cevap
Eğitim kötü idi. Bu nedenle insanlar bilgisiz ve okumuyor. Okuduğunu değerlendiremiyor. Bir bilgiyi nasıl elde edeceğini bilemiyor. O yüzden politize olmuş bilgilerin peşinden koşanlar var. Bu kişiler azınlıkta çoğunluk ise hiç uğraşmıyor ve neredeyse cahil. Son yıllarda eğitimde değişiklikler yapılmış ama sonuç ne olur henüz bilmiyorum. İnsanlar bir şeyler öğrenmeli ve bu bilgilerini ailesinde ve iş hayatında iyi şekilde kullanmalı. Bu kadar siyasete karışmak olmaz. Gelişmiş ülkelerde durum böyle. Öte yandan yoksul bir ülkeyiz ama yinede vicdanımız var. Bir çok yere insanlar yardım etmek istiyor ama halk eskiye göre çok yozlaştırılmış. Ülkede diğer büyük ülkelerdeki gibi soykırım ve ayrımcılık olmadığı için çok fazla azınlık var. Bu insanlar şu anda bir ulus-devletten istenemeyecek haklar talep ediyor. Yaşantılarında ise suça bulaşma oranı artıyor. Buda devletin gelişimini engelliyor. Ama eğitim iyi olursa bunu aşarız. Biz ırkçı bir millet olmadığımız için onları baskılamayız ya da kovmayız dinimiz de buna engel oluyor.
Öte yandan 3 tarafımız denizlerle çevrili ülkenin içinde bile deniz var. Çok büyük bir geçmişi ve İstanbul gibi bir şehri var. İyi ki almışız bu İstanbul'u.01 Yorumla
Soran+1 yılFatih 'ten ALLAH razı olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi cogu siyaset girecek ben o yollara girersem is boka sarar orasi ayri mesele...
Simdi turkiyemiz turkiyem tabiki bir amerika degil ama sun emin olun ne orta dogu nede avrupada bizim ulkemiz gibi dogal ve kültürler ve cografi acidan bizim turjiy gibi ülke yok.. avrupada bütün ulkeleri gezdim adamlar robot gibiler dogru düzgün eglence yerleri yok... haa sizi anladiginiz gece kulubu eglence yerleri ailecek gidilcek yerler olarak goruyorsaniz onlardan bol bol var.. ama oyle bileyim turkiyedeki gibi hadi bugun suray gidelim diyeceginiz yer yok.. varsa yoksa kuluble stipriz barlarla bozmusla kafayi.. eyfele gideyim dedim gitmez olaydim demir yigini onun aynisini turkiyeye yapilir nedir bukadar buyutuyolar anlamıyorum turkiyenin her bolgesi ayri guzellikle ayri kulturlerle dolu. .. hic yoktan en azindan karadenize gidin turkiyey asik olmaniza yeter ya..
Benim düşüncem nu yönde.. 4 mevsi yasayn bir ülkeyiz.. dunyada Türkiye denilince agzini suyu akmayan ulke yok ister inan ister inanmayin haber gündemi izleyin göreceksiniz..
Dünyadaki çoğu otun nede turkiyede oynanıyor bunuda bir düşünün orta doğuda niye herkes istedigi gibi top kosturamiiyor b düşünün buda işin siyasi boyutu. .. avrupanin te iyi yönü insanina verdigi değer buda ulke ile alak degil hükümetin bir sorujudu ulkemizi bos yere yermeyelim bu ulke icin dünyanın herbyerinden turistler akın ediyor..00 YorumlaYurdumun insanı her milletin iyisi olduğu gibi kötüsü olumlu veya olumsuz yanları olabiliyor. ben yurt dışına çıkmış biri değilim ancak çevre dolayısı ile yurtdışından gelen arkadaşlarım oluyor. koşnusuyorsuz. gerçekten bizim ülkemiz başka... almanya eski almanya değil... çin mesela izlenimlerime göre çok ucuza açlışıyorlar. kalabalık.. japonya pahalı bir ülke...
inancı sağlam çok iyi insanlar var. ilin hıristiyanı musecisine göre müslümanı bana daha cazip. diğer toplum insanlarıyla arkadaşolmuş olsak örnegin evine gittik dolabı açınca domuz eti gelse karşıma uyuşmayan tönleri çıkabilir. türkiyede ortka yonleriniz uyumlu olabilme ihtimalımiz daha yüksek. o yüzden seviyorum.
bazı ülkelerin ekonomik olarak çok iyiler. milli gelir değişebiliyor vs vs görceli bişey02 Yorumla
Soran+1 yılYaşaması kolay mesela orta gelirli bir aile rahatlıkla ev araba alabiliyor o heves ettikleri ülkelerde kaçta kaçına sahip olacaklardı acaba merak ediyorum
Bir kere aşırı genç nüfusun olması gelecek açısından avantaj. İşgücü ve evlenne konusunda dezavantaj. Yani erkek çok olunca kız kolay begenemez. İşçi çok olunca ücret de az olur. Gereksiz gereksiz kuru kalabalıklar ülkesi burası. Ipini koparan evlenmiş doğurup salmış sokağa. Bir sürü sperm israfı insan yığınları ile dolu bir ülke. Cinsel açlığın ise somalisi afrikasi.
Siyaset ve partiler denilen saçmalıklar dizesinde, hırsızın yolsuzun seçim kazandığı bir ülke.
Okuma yazma bilmemek cehalet değildir fakat, köyünde inek otlatip sadece yemek içmek için yaşayan bir insanın oy kullanabildigi, Akademik araştırmaları olan bilim adamlarının secilemediği bir ülkedir. yazdikca sinirleniyorum a. q01 Yorumla
Soran+1 yılBakış açın dikkat çekici
+1 yılBoktan. Türk olmak gurur verici. Bunu asla inkar edemez kimse. Fakat Türkiye de yaşıyor olmak hic öyle değil.
Eğitim geride. ve çok saçma. 3. sınıfa giden cocuk yoldaki yazıyı okuyamiyor niye el yazisi ile okuma yazma ogrendi diye.
daha cok baslica olanlari soyluycem.
Ulaşım sıkıntı evet bazi illere yatirim yapiliyor belki ama bizim ilimizden bir bakan yok biz napacagiz?
teknoloji çok sıkıntı.
millet 4g kullaniyor biz 3g de sıkıntı cekiyoruz.
fiber net yok. telefonlar pahali. vergi çok
araba alamiyoruz
ev alamiyoruz.
alirsak agaoglu gibileri kazaniyor hep.
bide yardim sever tavrimiz.. nerde olay olsa oranin insni ulkemizde. ya arkdas 6 yil ösym sinavini kazanamayan adam var. gelir gelmez bursla yerlesen yabanci var. biliyormusun bilmiyorum ama Moskova ya girmek için Ruslar bile vize alıyor.
Daha çoook sayayım mı?04 Yorumla
Soran+1 yılSay arkadaşım derdini dök
- +1 yıl
futboldan devam edelim.
adamalarin el clasicosunu milyonlar izliyor. bizimkini 50bin kisi izleyemiyor. kimi sise atmaktan izleyemiyor kimi siseden maçı göremiyor. .
Besiktaslilar zaten izleyemiyor maclari genelde ya cuma ya pazartesi oluyor.
futbolcular yaslaninca geliyor.
gelen gece klubunden çıkmiyor.
gelip kaliteli olanida basın bitiriyor.
ya vaz geçtim
yazmak istemiyorum :D
cook konu var
Soran+1 yılTek derdin bu olsun adam gibi futboll nasıl izlenir mufredata koyarız ders diye problem ortadan kalkar
- +1 yıl
işte sorun sadece futbol değil ki
sorun çok fazla
+1 yılülkem allaha hamd olsun çok güzel yolda biraz daha zamanı var çok iyi olması için. buraya yazanlar bilmez kitap parası bulamadıgım günleri (hani kendi hayatımdan örnek veriyorum). vay efendim alkol almak niye 10dan sonra yasak sonra bu trafik kazaları neden oluyo yıllarca para ödediğimiz kuruma şimdi biz para veriyoruz avrupada bir çok ülke batarken biz yükseliyoruz. eski istanbulu bilmez bunlarda (istanbulda yaşayanlar için söylüyorum) biz kasımpaşada oturuduk haliçin kokusundan uyumazdık çocukken. suanda buraya yazssam 2000 kelime az gelir o yuzden kısa kesicem. yoksa saysay bitmez. hani çaldı diyenlere söylüyorum bundan önceki hükümetler çaldıda yapmadı bişey bu hükümet yapıyosa (ki ben bilmiyorum yapıyo diyolarsa sizin için yapıyodur) en azından adamlar uğraşıyo Türkiyeyi ayağa kaldırmak için
09 Yorumla
Soran+1 yılDogrusun yaşamasamda büyüklerimden bilirim anlatırlar gaz kuyruklarını millet çay içerken şeker bulamazmış
- +1 yıl
öyledirde bilmez bu nesil. neydik ne olduk.
Soran+1 yılBilmedikleri için söylemedik laf bırakmadılar. Fatih , Alpaslan... ve nice komutanlar görse yazıklar olsun derlerdi
Soran+1 yılGeçmişiyle gelecegiyle tek bu ülke farkında olana
- +1 yıl
onlar hazıra konuyolar. diyolarki mini etek giysek dekolte olsa hemen ağzı açık bakıyolar taciz ediyolar ulan başı kapıylının başartüsünden çekip sürüklenerek polis tarafından götürülüyo bayanların okuma ki en buyuk haklardan bir tane onu vermiyolar kime 2. sınıf muamele yapıldı bu ülkede sevmeyen hadi naş naş bu ülkeden birazda dışardan bakın ülkeye. araplasıyoruz diyolar en azından bizim nereye gittimiz belli bunlar düpe düz sapıklıga gidiyo... iyice cehalet dönemine dönüyoruz en azından cehalet döneminde bir yaştan sonra kızları öldürüyolardı burada doğduktan sonra çöpe atıolar.
Soran+1 yılKatılıyorum bir savaş olsa ALLAH korusun savaşmazlar vatan için kaçarlar...
- +1 yıl
bilmem. ama ilk ben gideceiğim kesin :D
Soran+1 yılYazık... ama benim yüregimde bir nenehatun var vatanı ugruna canini verecek
- +1 yıl
olmaz mı.
+1 yılTürkiye. Mükemmel bir ülke HER İLİ AYRİ Bİ GUZEL AYRİM OLMADAN. Yanliiizzzz su fitne insanlar var onlar olmadigi zaman bu ülke. Dunyanin en iyi müthiş ülkesi olur ama fitnelikde bir okadar diz boyu. Ama. Görsel olarak her tasi topragi. Ayri bir hoş.
10 YorumlaGizli sormus birde ezik vatandas... hayatinda avrupa gordunmuki namus bacak arasinda degildir unutma bunu da once ruhunu temizle son olarak da evet turkiye gerici ulke butun ulkeler bu insanlardan nefrdt ediyor ozellikle o begendiniz rus kizlari turk erkekleri adina grup acmis onlarin ilgisini istemiyoruz diye bilginiz olsun dedim
15 Yorumla
Soran+1 yılNamus beyinde baslar dedigin yerde biter madem diger ülkeler bizi gerici... görüyor neden Türkiye ye bakınca agızlarının suyu akıyor
- +1 yıl
Öylemi baska erkegin altinda inleyip baskasina kocam diyecek kadar orsbu oluyorsunuz bu nasil namusmus gelmiş namusdan bahsediyo ruhu orsbu olmayan bedenide o* olmaz.
Soran+1 yılSen yanlış insanlar görmüşsün ve Türkiye sadece ege ve akdenizden ibaret degil az doguya gelde gör için açılsın
+1 yılBattığı falan yok. Batan ülkede insanların refah seviyesi artar mı? Karmaşık bir coğrafyada olduğumuz için haliyle sorunlar bizi de etkiliyor. Komşu ülkelere baksanız aralarında normal olanın olmadığını görürsünüz. Hemen hepsi savaş veya eknomik kriz içinde. Böyle yerde hiç te fena değil durumumuz bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılBazı gelişmiş dedigimiz ülkeler kriz anında batma seviyesine geliyo biz kaç krizi temiz atlattık
- +1 yıl
Aynen öyle. Bizim yaşadığımız krizleri o ülkeler yaşasaydı çoktan iflas etmişti. Bence oldukça dayanıklı milletiz valla :)
Soran+1 yılNeler neler atlattık kriz dedigin nedir
+1 yılgelişmiş ülkeyiz sözde avrupa ülkelerine satılan fiyattan ülkemize ürünler satılmıyor kargolarda arap ülkeleriyle aynı kotaya konuluyoruz kendi çapında adaleti olan amerikada zamanında herkesin ayagında ucuza satılan converselerin bile ülkemizde zenginlik satatüsü olduğu bir yer yani ne diyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye dünyanın yabancılar koğuşu gibi her telden her demden insan var. Sonuç olarak koğuştaki insanların akıbeti ortada ne olacağını da herkes biliyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak ben bilmiyom anlatsana
- +1 yıl
Ne olacak olduğumuz yerde sayacağız.
Soran+1 yılYapılanı görmemek böyle bişey
- +1 yıl
Güzelim yapılan şeyler havadan gelmiyor. Yapan cebinden de yapmıyor. Milletin parası, vergisi ve devletin malı ile Bunları nelerle yaptığını görememekte böyle seni gibi birşey.
Soran+1 yılSen başında olsaydın kendi paranlamı yapacaktın. Hizmet yapiliyo ve Türkiye ilerliyor
- +1 yıl
Senle tartışacak değilim okuma yazman ve işletme bilgin varsa son 30 yılın Hükumet karnesini ve Türkiye bütçesini oku. Ve mümkünse anlamaya çalış. Ne bana inanmayıp deli gibi muhalefet olursun. Nede sabahtan akşama kadar aynı adamı dinleyip onun yandaşı olursun.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafı mayın tarlası haklısın
Türkiye'nin coğrafi konumu ve insanları güzeldir ancak hukuk kuralları ve demokrasi uygun işlenmemekte. Köprü için ağaçlar yok edilip, işçi ve emekçi önemsenmeyip köle gibi çalıştırılırsa ve sadece hukuk kuralları yazılı kalıyorsa benim açıkçası ülkemin geleceğiyle alakalı beklentilerim çok içler acısı...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışardan bakınca çok eğlenceli aslında, hep bir olaylar artislikler falan sonra geri adımlar, kıvırmalar.. Pırt diye bir yerden çıkıp sonra silinip giden, Amerika'nın küçük eniştesi. . Dışardan izleyenler çok gülüyordur eminim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSende kız kardeşi galiba ha nedersin
+1 yılHenüz gelişmekte olan ve ab''ye girmek için uğraşan stratejik olarak bulunduğu yer mükemmel olan güzel insanlarımolan çok eski bir tarihi olan turistik yerleri çok olan ve 3 kıtaya hükmetmiş Osmanlı imparatorluğunun torunu olan harika bir ülke
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler. OSMANLI TORUNU oldugumuzu bilmek ve buna yakışır şekilde yaşamak lazım
Bence guzel burada elestirenlerin cogunun yazdigi seyler yurtdisinda bunlar olmuyo saniyorlar ulan bir gitseniz gorceksiniz neyse
12 Yorumla
Soran+1 yılbir gitseler vatanımm der dönerler
+1 yılbu soruyu soran arkadasın yasın ve egitim durumun nedir?
09 Yorumla
Soran+1 yıl19 lisen yeni mezunum çok bilgili olmaya bilirim fakat VATAN AŞIĞIYIM
- +1 yıl
vatan aşıgı olmak yeterli değil malesef vatan ugruna yapılıyormus gibi gösterilip aslında zararı için yapılan bircok hain var bunları görebiliyormusun. ve yapılan olumsuz yorumlara karsı saygın yok sadece tek taraftan baktıgın içinde ülkede neler olup bittiği hakkında bir fikrin olmadıgınıda rahatlıkla söylüyebilirim 21 yasındayım üniversite 3. sınıf ögrencisiyim bu arada
- +1 yıl
ashabikeyf bu kadar kibir neden acaba? Hangi bölüm okuyorsun? Dediğine katılıyorum arkadaş objektif olmayabilir ama malasef kimse öyle değil. Bazıları ya iyiyi görüyor ya kötüyü. Yani ikisini de gören yok ki. Bazılarına desen marmaray, 3. köprü, hızlı tren, havalimanları, insansız hava aracı, tank, helikopter, yol yapıldı. Ama bizim paramızla yapıldı denir. Eee bundan öncekiler neden yapmadı o zaman?
- +1 yıl
benimde kullandıgım son yıllarda ihtiyac olan şeyler yapıldı ama yapılan olumsuz şeyler olumlulardan agır bastıgı için söylüyorum. bütün hayatım boyunca bu iktidarı gördüm baska iktidarı görmedim öncekileri bilmiyorum o yüzden bildiğim iktidarı eleştiririm bunun hakkında konusurum. bildiğim birşey varsa bundan önce pkkyla masaya oturulmadıgı fabrikların şirketlerin özelleştirme altında satılmadıgı. son 12 yılda 5 defa milli egitim bakanlarının değiştiği her bakanın egitim sistemi tekrar değiştirdiğini. kadına şiddetin ve öldürme vakaların arttıgını 12 yıl öncesine göre herşeyin cok zamlandıgını. içinde adalet olan bir partinin 12 yıldır ne kadar adaletsiz olayların oldugu bir ülkeyi yönettiğini görüyorum
Soran+1 yılMaşallah iyi çözmüşün evet tahamul edemiyorum karşı görüşteki insanlara çünki bu tür insanlar ellerinden geleni yapmak yerine ellerini baglayip yorum yapıp n ufak bir sorunda vın kayboluyorlar en basiti bir apartman hayatında bile bu tür insanlar problemi söyler hadi yapalım dediginde ortan kaybolur derdimi anlata biliyor muyum bende biliyorum ülkemdeki sıkıntıyı derdi anlamaya çalışıyorum belki çözmeye kayıtsız kalamıyorum.
- +1 yıl
ben kaybolmadım ve ülkemde ki sorunları söylüyorum. cözmek için ne yapabilirim siyasete mi atılayım sadece oy vererek değiştirebilirim ve cevremdeki insanları gercekleri anlatarak
Soran+1 yılSende haklısın oldugunun en iyisi ol yeter
- +1 yıl
Çözüm süreciyle alakalı ben de temkinliyim o yüzden bir şey demiyorum o konu hakkında. Bazı önemli kurumların özelleştirmesi konusunda haklısın. Eğitim politikalarında da haklısın değişen sistem değil elinde sonunda sınav var zaten ama benim şikayetim de aşırı kontenjan artışı yapıyorlar ve istihdam alanı onunla aynı oranda değil malasef. Örneğin bu sene 15bin hukuk kontenjanı vardı. Bu kadar ihtiyaç var mı bilmiyorum. 4 le çarpsak çünkü 60bin olur. Ama hem o dönemi bilmiyorum diyorsun hem karşılaştırma yapıyorsun. 12 yıl önce eczanelerin, hastanelerin durumunu araştır önce.
- +1 yıl
ataması yapılmayan bölümlere ögrenci alımları devam ediyor sonra işsiz mezunlar oluyor en büyük sorunlardan biri. eczane ve hastaneler hakkında pek bilgim yok ama. hastanelerin yetersiz oldugunu ne kadar cok kuyruk oldugunu biliyorum. bazı kanser hastalarının ilaclarının temin edilmediğinide duymustum.
+1 yılDünyayı gezdim benim ülkem gibisi yok.
Bir Gül'ü sevmek onun sadece kırmızı yapraklarını sevmek değildir zamanı geldiğinde onun dikenleriyle de yaşamayı bilmek demektir.10 Yorumla
+1 yılBayrak inmediği. Ezan sesleri dinmediği müddetçe Cennetten bir köşe.
10 YorumlaAdaletin olmadığı zenginin fakiri ezdiği ve de yaşanması ekonomi anlamda cok zor
13 Yorumla
Soran+1 yılBen zengin degilim ama kimse ezmedi ve gayet iyi şartlarda yaşıyorum
Soran+1 yılFakirin halinide gördük merak etme
+1 yılTürkiye önyargıların hala atomun parçalanmasından bile zor olduğu bir ülke
13 Yorumla
Soran+1 yılSence neden
- +1 yıl
Çünkü çok şekilci bir toplum var bu eskiden de böyleydi şimdi de böyle hükümetlerle alakası olduğunu sanmıyorum en basitinden biz yıllarca başörtüsüne takmış bir toplumuz ya düşünsene kılık kıyafet sorun oluyo
Soran+1 yılKıyafet inklabı sagolsun
Genel olarak çok farklı düşüncelerde olduğumuz için sevmiyorum ama biri turkiyeye savaş açsa eminimki eskisinden çok daha fazla birlik oluruz
01 Yorumla
Soran+1 yılALLAH korusun bir savaş olsa bazı insanlar savaşmak yerine kaçmayı tercih eder malum gemiyi önce fareler terk eder. Baksana adamlar şimdiden puf olup uçtu
sen ön yargılarını yık gel şahsına münasır insanlar hakkında ben sana türkiye ne demek 300 sayfa kitap yazıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yaz yayınla her türlü okuruz
+1 yılBütün pisliklerin olduğu insanların iki yüzlü çıkarcı pislik bir hale dönüştüğü insanlığın öldüğü bir ülke
25 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım sen kendini anlatmışsın Türkiye yi istedim
- +1 yıl
Köpeğe kediye koyuna kaza tecavüz eden benim hamile karısını yerde sürükleyeerek döven benim çıkar için arkadaşlık yapan benim dahada sayarımda neyse değmez anlatmaya objektif olmayı biliceksin önce yok ha sana anlatmışım ha taşa
Soran+1 yılBelli zaten sensin mide bırakmadın insanda
- +1 yıl
Ya tamam sen haklısın istediğin kadar yaz muhattap olmıyacagım senınle daha fazla
Soran+1 yılMeraklındık tabi haklısın
Gün geçtikçe gelişen bir ülke fakat insanlarımız türkiyeyi kötüleyerek bunu gölgelemeye çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılTek kelime iğrenç. Türkiye değilde aslında insanları iğrenç. Zaten ülkede Türkten çok yabancı var.
21 Yorumla
Soran+1 yılAzınlık igreç genel öyle degil
Türkiyenin sonunu hiç iyi görmüyorum. Hiyerarşi ile yönetiliyoruz. inşallah sonumuz hayırlı olur Allah yar yardımcımız olsun..
00 Yorumla
+1 yılsen nasılsan gittigin yeride öyle görursun
sorunun cevabı aslında sende
bana göre dünyanın en guzel memleketi burası13 Yorumla
Soran+1 yılVATAN VATAN DEDIGIN ÜSTÜNDEKİ KANDIR yoksa geriye kalan bir avuç topraktır onca şehit verdik tarihimiz ecdadımız bizi biz yapanve benim canımı hiçe sayacagım VATANIM koşulsuz şartsız severim başka yare gerek yok BİZE TÜRKİYE yeter gerisi sizin olsun başka böyle bir ülke var mı dünyada sen söyle
- +1 yıl
Gidip gormedim ama krsinlikle yok
Soran+1 yılEeee daha ne o zaman gül gibi vatan işte ya koparır atarsın ya da solmasın der sularsın.
- Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılİleride yaşamak istemediğim bir ülke inşallah durum olurda yurt dışında yaşarım nasip kısmet
20 Yorumla
+1 yılOrtadoğu ülkesi. Vahşi bir bencillik var, ben yaparsam "ne olmuş yani" başkası yaparsa "ohooooo bak sen şu tipe" durumları çok.
00 YorumlaBen ülkem için canımı veririm ve canımı vereceğim günlerde çok yakın. Nereye gidiyoruz belli değil...
00 Yorumla
+1 yılUlke onnumara bes yildiz ama bireysel duzelme sart bunun hukumetle alakasi yok tamamen islami ve aile ici yasam
00 YorumlaBu şekilde yönetildiği sürece ne yazık ki olumlu bir şey söyleyemem.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe var yönetim şeklinde daha açık konuş
+1 yılTürkiye güzel fakat insanlar pislik müslüman ülkeyiz sözde her türlü puştluk şerefsizlik var. İnsanların % 85i
04 Yorumla- +1 yıl
Eline fırsat geçmeyen namuslu oluyor bu ülkede çoğu kahpe
Soran+1 yılBence temiz kalan %85 pis insanlar heryerde var istisnalar kaideyi bozmaz ülkmiz pırlanta yani kıymetli
- +1 yıl
Ülke süper ona şüphemiz yok insanlık berbat durumda
Soran+1 yılNe diyim oda senin düşüncen
Konum olarak harika
Siyaseti boktan
Insani bolgesine gore degisir
Tarihi derin ve karmasik ama kahraman
Ac yatanida cok tok yatanida
Calani cok durust olani nadir
Hainide cok can verenide.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında herşey güzel ama sanki birşey var ve bizi içten içe yiyor bitiriyor bilmiyorum ama öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılAğzının suyunu akıtararak bizi parçalamak isteyen malum devletler
Cevap sahibi+1 yılOda varda bizim içimizdede birşeyler var maalesef :(
Soran+1 yılPirinçten taş ayıklamak gibi yani beyaz taş anladın haliyle pilav yedirmek istemiyolar ya kaşığı kıracaklar ya da içine taş atacaklar
dünyanin her metrekaresi mukemmeldir, insanlar icine etmedikce..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu yorum yapanlara hep olumsuz cevap vermissin de haberlere falan da bak ara sira olur mu? Cok cahilsin keske olsen.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaber seyr ediyorum fakat bir insan neye nasıl bakarsa öyle görür yazılan problemlerin bin katı var diger ülkelerde
negüzel yorumlamış selda bağcan ''Bir mektup gönder bana bahar tadında baygın baygın ülkem koksun''
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelll :-)
Eşcinsel evliliği reddeden bir ülke, faşist bir ülkedir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir sapıklıgı kabul etmemek faşistlik mi luyor
ülke güzel onla ilgili sıkıntı yok ama bugün günlerden 12 eylül yani faşizmin tarihindeyiz
12 Yorumla
Soran+1 yılBu gün şu falancanin yildönümü diye bakacak isek 29 mayıs tada aynı ilgiyi beklerim. Haaa bak bitek 29mayıs olmaz diyer Türk tarihi için önem arz eden günleri unutmayalım
4 mevsimi aynı anda yaşamamız dışında bir güzel özelliği yok
017 Yorumla
Soran+1 yılSen sadece mevsimsel akışımı fark ediyon yazık onca güzellik bizim VATANIMIZ
Soran+1 yılMültecilerin ülkeyi aksattı bir gerçek ama napaydık sen söyle ve imfe ye borcun bitmesi bir yana borç vercegiz daha ne olsun ülkemizin yakın geçmişine bakınca bu günler adeta cennet oluyor
Soran+1 yılÖzelleştirilme olmasaydı nasıl borçlarından kurtulucaktı benim babam telekomdan emekli bilirim nasıl çalıştıgını ama şu an alınan hizmette çalışanda iyi durumda
Soran+1 yılHaklısın hes e bende karşıyım ama şöyle bir durum var devlet bütcesiyle nereye kadar hizmet verirdi
Soran+1 yılBence sen git bu iktidar partisinin sayfasına şikayet dilekçesi yaz dönerlerse senindir dönmezlerse hiç senin olmamış demektir :-)
Soran+1 yıltamam problemin içinde kalmasın git görüş konuş nebilim kimsede begenmiyo zaten söz uçar yazı kalır problem duydugunuzda kapı sonuna kadar açık eskisi gibi degil ulasmak daha kolay
Soran+1 yılDenedin mi ki
Soran+1 yıl3 Kez dilekce yollaayinca mecburen cevap yaziyorlar
Soran+1 yıl:-) :-)
ne açıdan nasıl bir ülke?
devleti mi eleştirecez burda, milleti mi, coğrafyasını mı :D01 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü takılıyoruz içini dök ferahla
+1 yılDeyişik ama doğmadan seçme şansım olsaydı asla seçmezdim
Tercihim Avustralya13 Yorumla
Soran+1 yılSana tavsiye git orda yaşa kangurularla...
- +1 yıl
İşte bu boktan ülkenin embesil ergeni sanıyor ki orda sadece kangurular yaşıyo
Soran+1 yılAmip arkadaş git gitte ister soydaşınla ister insan toplulugunda yaşa
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek kelimeyle : üçkağıtçı bir ülke
Üçkağıtta bir dünya markasıyız
Gururla sunar = TÜRKÜYEM <306 Yorumla
Soran+1 yılSen kendini anlatmişin medeniyet ayarayan bu ülkeye gelsin ama üçkagıt buraya yakışmaz
Cevap sahibi+1 yılFadafanshshaga ne desinin farkında dikilsin sen ((:
Soran+1 yılAçık anlat farkında olalim o zaman
Cevap sahibi+1 yılIla sokakrçta fazla gürültü yapıyı diye adam öldüren bir milletiz
Karısı yoğurt getirmedi diye karısının kafaya balta indiren milletiz
Yabancıya en kazık fiyattan şeyleri satan bir ülkeyiz
Saysam bitmeZ.
Soran+1 yılHerşeyi düzeltmeye kendimizden başlayalım o zaman ben ecdadımıza yakışır biri olmaya çalışıyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılBen gördüklerimi paylaşıyorum
+1 yılAdaletsiz bir ulke. s ama genede bizim ulkemiz kadar guzeli yok
00 YorumlaTraji-komik bir ülke. En üzücü olaylar da oluyor, gülmekten karnımızın ağrıyacağı şeyler de oluyor.
00 YorumlaEskiden milletim ve vatanım için ölmeyi göze alırdım ama artık umrumda bile değil Türkiye'li değilim Türk'üm.
00 YorumlaVatan vatan dunyanin enguzel ülkesi türkiye gezdim dolastim dunyayi yok kardesim tr gibisi heryani guzel tr nin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız ve güzel bir ülkedir.
Ancak ne yazık ki pis yöneticilerin mutsuz çocuklarıyız.00 Yorumla
+1 yılboka battı. ambalajı iyi zaten ona oy veriliyor. iyiyi kötü kötüyü iyi gösterme çabaları:S
00 Yorumla
+1 yılcennet gibidir. öyle olmasa tüm dünyanın gözü Türkiye mizde olmazdı :)
10 YorumlaÜlkem çok ama çok güzel - eksi yönü yaşadıgım yer cok kalabalık İstanbul b. k var herkes buraya geliyor !
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Güzel Ülkede, yalnız insanların suyunu çıkarana kadar vergi alıyor, bu durumu anlamış değilim.
00 Yorumlayurt dısı avrupanın neresı olursa olsun yasamk ısterım
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşamak istiyorsan orda yasa ama yasadigin yeri vatan biliyosanda sahiplen
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtlerin hirsizlil torbacilik teror ve travestilik yaptigi bir ülke oldu maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ve benim gibi düşünen insanlar kürt kardeşlerimizinde bizim gibi insanlar oldugunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet bende aynisini dusunuyorum ama hirsizlik teror vs yanlisi olanlara lafim
Vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında.
41 Yorumla
Soran+1 yılOlma o zaman sırf eglenmek istiyorsan dimi
3 tarafı denizlerle kaplı bir ülke...
00 Yorumla
+1 yıltayyip babanın sol taşşağını yissinler onlay :)
05 Yorumla
Soran+1 yılO ne be edepli yorum atın.
- +1 yıl
Çırılçıplak bedenim çırılçıplak sözlerimde öyle bedeim gibidür
Soran+1 yılSözlerinide bedeninide giyindir. bir yerlerini üşütme
- +1 yıl
işin bittiyse giyineimm puhahahahah :)))
Soran+1 yılBen beynini kast ettim fakat olmayınca nasıl giynesin
+1 yılBurası Türkiye, ne güzel burası.. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem