Arkadaşlar benim bazı sıkıntılarım vardı bi hoca ben hiç istemeden tesadüf denk geldik hakkımdaki her şeyi ben söylemeden bildi cinleri varmış ve hiç ücret vs talep etmedi duaya yönel Allaha yönel namaz kıl vs hep bu yönde tavsiyeler verdi. Kimseye söylemediğim bir konuyu (asla tahmin edilemeyecek) bildi ve o konular yüzünden bunları yaşıyosun yapma vs dedi. Kendime çeki düzen verdim harbiden de tüm sıkıntılarım geçti.
İnancı ondan önce çok zayıf bir insandım beni tanimadan soylemeden bi cok seyi bildi. Insanlarin başlarının üzerinde ya kırmızı ya yeşil duman görüyomuş, bebeklerde beyaz duman görüyomuş vs çok ilginç bi insandı. Günde 1001 ayetel kürsi, 1001 ihlas, 1001 fatiha okuyormuş. Ben de geçenlerde günde 313 ayetel kürsi okudu. hem de hızlı bi şekilde. 4 saatimi falan aldı, 1001 kere toplamda 3003 duayı nasıl okur bi günde saati zamanı nasıl yeter kendine nasil vakti kalir anlamadim. Bu mümkün mü sizce?
İnancı ondan önce çok zayıf bir insandım beni tanimadan soylemeden bi cok seyi bildi. Insanlarin başlarının üzerinde ya kırmızı ya yeşil duman görüyomuş, bebeklerde beyaz duman görüyomuş vs çok ilginç bi insandı. Günde 1001 ayetel kürsi, 1001 ihlas, 1001 fatiha okuyormuş. Ben de geçenlerde günde 313 ayetel kürsi okudu. hem de hızlı bi şekilde. 4 saatimi falan aldı, 1001 kere toplamda 3003 duayı nasıl okur bi günde saati zamanı nasıl yeter kendine nasil vakti kalir anlamadim. Bu mümkün mü sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer