Aile & Toplum Ev fiyatlarını takip edenler var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor son bir kaç günde fiyatlarda bir fırlama mı oldu yoksa bana mı öyle geliyor. Güncellemeler+1 yıl ne etkiledi acaba ya Ev fiyatlarını takip edenler var mı? Cevapla Fiyat Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şehirden şehire degise bilir konya da aynı gibi düşmüyor da dusmezde 0 0 Yorumla
Eldridge Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Evet oldu babam müteahhit o yüzden söylüyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne etkiledi şu son birkaç günde peki Yorumla Eldridge +1 yıl Ya batıda bir ilçede babam müteahhit 100k yükseltti evlerinin fiyatlarını son 1 haftada 2M civarı gidiyor şu an Yorumla Soran +1 yıl acaba ne etkiledi böyle 100 bin arrtı aynen resmen Yorumla Eldridge +1 yıl Maliyetler düşmedi dolar düşse de babam da karımızı dolar seviyesinde yükseltti Yorumla
fakir4 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ee günaydın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl son birkaç günde dedim Yorumla
esrarengizz42 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Maalesef 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne etkiledi acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şehirden şehire degise bilir konya da aynı gibi düşmüyor da dusmezde
Evet oldu babam müteahhit o yüzden söylüyorum
ne etkiledi şu son birkaç günde peki
Ya batıda bir ilçede babam müteahhit 100k yükseltti evlerinin fiyatlarını son 1 haftada 2M civarı gidiyor şu an
acaba ne etkiledi böyle 100 bin arrtı aynen resmen
Maliyetler düşmedi dolar düşse de babam da karımızı dolar seviyesinde yükseltti
Ee günaydın
son birkaç günde dedim
Maalesef
ne etkiledi acaba
Oldu