Linçlerinizden ötürü açıklama yapma gereği duyuyorum. Beyefendiyle ortak arkadaşlarımızın bulunduğu bir ortamda tanıştık arkadaşları dahil bana bekar olarak tanıttılar. İlişki yoluna girdikten sonra telefonunda oğlunun resimlerini gördüm ve evli olduğunu itiraf etti. Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvli olduğu halde kendini bekar olarak göstermesi ve eşine ihanet edip başka kişiyi sevmesi şerefsizliktir. Sende onun artık evli olduğunu öğrendin. Yol vermen lazım böyle birisi ile ilişki kurabileceğine inanıyorsan veya onun evli olduğunu öğrendikten sonra yine de onunla birlikte olacaksan bu seninde ne kadar aptal basit biri olduğunu gösterir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlar ne kadar canımsın. İşleri sadece yargılamak. İnsan başına gelmeyince bilmiyormuş. Benim sevgilim de evli ama çocuğu yok ve zaten kedi köpek gibiler boşanma davaları var. Eğer senin için çok önemli degilse ayrıl ama iyi anlaşıyorsanız al karşına konuş. Icinde bulundugun konum Metreslik oluyor ve sana bunu hissettirmeye hakkı yok. 2. kadın olma hissi berbat bir şey. Mesela benimkinn 2 ay sonra boşanma davası var ve eğer bir sonuç çıkmayacak gibi olursa ayrılacağım yani ben neden bir kenarda beklemek zorunda olan 2. kadın olayımki. Siz ilişkinizi uluorta yaşıyorsunuz. Ama bu onların seni kabullendigini değil, rahatsızlıklarını gösteriyor. Boşanmayı düşünüyor mu ya da seninle sevgili olma amacı hoş vakit geçirmek mi yalnızca yani bu şekilde kabul et mi diyor? Bunları konuşmalısın.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Insanların ne kadar zekası geri. Umarm bunu da düzeltmez
Cevap sahibi+1 yıl*Ama bu onların seni kabullendigini değil rahatlıklarını gosteriyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biriyle ilişki yaşamayı linçleyenler bunu başına gelmeden konuşmasınlar diyorum öncelikle. Ancak sana yapılan şeyi de şerefsizlik olarak görüyorum. Evli, dul, ayrı veya her neyse durumunu mertçe paylaşmayıp yalan söyleyen şerefsizdir.
Mertçe, dürüstçe gerçeği söyle. Sonra karşındaki ben seni böyle kabul ediyorum deyip birşeyler yaşama isteğini belirtirse yaşarsın. Yalan söylemek nedir arkadaş?10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sizin durumunuzda asıl sorun olan şey bence adamın evli olması değil, bunu gizlemesi veya geç itiraf etmesidir.
Evli olan kişi bir başkasıyla ilişkiye giriyorsa, bu durum iliskiye girdiği kişinin değil, kendisinin sorun ve sorumluluğudur. Dürüst ve açık bir iliskide evli partnerinizin eşine karşı sizin bir sorumluluğunuz olmaz.
Herkes kendi hayatından ve aile ilişkilerinden sorumludur.07 Yorumla- +1 yıl
Eşiyle bir sorunu varsa bunu güzellikle konuşarak çözmelidir evliliğini kurtarmak için mücadele etmelidir evlilik çocuk oyuncağı değildir sevdiğin insanla bir yola çıktıysan eğer bunu sürdürmek için elinden geleni yapacaksın. Ama diyelim ki çok mücadele ettin ama bir çaresini bulamadıysan boşanırsın o zaman. Eşimle aram iyi değil de o yüzden aldattım demek çok saçma.
- +1 yıl
Kimseyi linç etmek için söylemiyorum sadece aldatmanın normalmiş gibi görülmesini anlamıyorum. Aynı şey bize yapılsaydı hoşumuza gitmezdi değil mi? Biz nasıl aynı şeyi yapabiliyoruz? Hem elde olmayan sebepler nedir onu da anlyamıyorum açıkçası. Bence herşeyin bir çaresi vardır ben öyle düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
69Cevap
Kardeşim selam, o durum sonucu sebebi ne olursa olsun rezil bir durum söz konusu karşıda da kandırılan aldatılan hem cinsin olmuşken senin bu konu hakkında bile düşünmemen gerekiyor şahsıma mükellef konuşayım ben yaptım , yaparım aldatmak kandırmak bana göre değil aldatıldım o karaktersiz adamı terk ettim hem cinsimin bir kadının hüznü göz yaşı olmak nedir iyi bildiğim için böyle senin gibi bir yasak ilişkiye düştüm şehri terk ettim ama yinede o adamdan uzaklaştım oNun eşiyle arası iyi oldu üstüne birde oğlu oldu ben sadece gönlümü ferahlattım çünkü o adam o kadınıda benide kandıracaktı ben izin vermeyince tıpış tıpış ailesine dört elle sarıldı , yani hiç bir erkek iki kadını hak edecek kadar has varlıklar değiller bi kendilerine gelsinler hayatının dersini ver ona ailesine baksın ha eğer yok ayrılacaksa kesinlikle resmi olarak herşeyi bitirirse seni gerçekten seviyorsa yani yapar bunu bırak seviyorsa bir kadının göz yaşı olmaktansa diğer kadının mutluluğu olmak istiyorsa kimseye kıymadan , kırmadan hayatına yoluna rota çizmeli..! 🙋🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşta söylememiş ve sende tanışıp görüşmüş belki de bağlanmışsın. Haberin olmadığı için buraya kadar suçun da yok. Ancak hali hazırda öğrenmişken derhal ayrılman gerekiyor. Çok seviyorum vb deme. Bu hayatta insanoğlu ölüme bile alışıyor. Çocuğunun annesini aldatan şerefsiz bir herifi hayatından çıkarmaya mı alışamayacak? İşin o boyutu umrunda değilse bile , ki olmalı, aranızda güven namına hiçbir şey yok. Hemen bitir. Kendini bu değersiz pozisyona layık görme. 3 gün acı çekersin en fazla. Ama sonra karakterine dayanırsın. Bu kepaze ilişkiye devam edersen dayanacağın tek şey karakterden yoksun namussuz biri. Değmez. Kötü olma. Sen doğru olanı yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmalisin tabiki hic suphe uayandirmayan bir sevgilim vardi gece gunduz arar romantik ufak bir lafi kale bile alinmayacak bir sey mantigima yatmadi arastira arastira buldum kardesinden kuzenine cocukluk arkadasina varincaya kadar tanismistim ve ustelik ortak arkadas vasitasiyla tanismistim ögrenince s. ctim agzina tabi hem o ortak arkadaslarimizla hem de cocukla iletisimi aninda kestim net bir tavir koy ortaya onursuz bir sevgi yerine onurlu bir ayriligi tercih ederim ben şahsen sonu da yok zaten eğer karisi ile sorunu olsa ya da ayrilmayi dusunse önce ondan ayrilir ondan sonra seninlr sevgili olurdu zaten adam degilmis
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBütün iletişimi kesip karısına ulaş tüm her şeyi karısına anlat ve karısı boşanmak isterse boşanmada kadısının elini güçlendiren deliller ver. Karısı bu adi herifin tüm mal varlığına ortak olup donuna kadar alsın elinden sonra ikiniz birden bu pisliğe tekmeyi basın ki aklı başında gelsin ;)
10 Yorumla Yavrum bı ailenin sonunu getirme senin merhametine bağlı tabiki lavuk belliki boş durmayacak ama bu bir ailenin sonu senin yüzünden olmasın senin tercihin yinede senin yerinde olsam karşı cins olsa böyle bir durumda kusura bakma ben evli olduğunu bilmiyordum der çekilirdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşları dahil seni tuzağa düşürmüşler. yaptığı şerefsizlik. bende evliyim. sevgilim oldu.. beni sevdi birlikte oldu. ilişkimiz boyunca kız arkadaşımı asla üzmedim sahipklendim maddi manevi yanında oldum. aşıktı.. hevesi alana kadar benle idi. ama bu adam katıksız şerefsiz çünkü akradaşları ile bilikte sana tuzak kurmuş.. sonra seni onlarada paslar
011 Yorumla- +1 yıl
ne güzel marifet gibi anlatıyorsun, umarım eşinde sevgilisiyle aynı şekilde mutlu olmuştur
- +1 yıl
@trust_yourself onu baban anneni aldatırsa. annene o tavsiye yi yaparsın...
siz kadınlar ne kadar kötü varlıkllarsınız.. aldatan ben küfrü yiyien yine tanımadığın bir kadına yapıyorsun. aldatmk kötülüktür tamam.
- +1 yıl
kadına asla küfretmedim haşa ama sana öyle biri layık, garibim ne kadar sadıktır sana kim bilir, umarım suratına bakarken yüzün kızarıyordur
- +1 yıl
@trust_yourself işte onu diyorum.. sen her türlü haltı işte sonra gel burada başkasına hakaret et...
ezmeye çalış sen çok mu durustssun. akp li ler gibi.. gizlide anonim iken her türlü pislik yaparlar sonra haklın karşısında çıkınca da din vatan ahlak dersi verirler... - +1 yıl
ben kötü biriyim.. adaltma kötü bir şey. ve sen tanımadığım eşim içinde senin gibi kötü birisin dedi. yani dediğim gibi senin gibi kızlarla kimse evlenlenmz.. çünkü kocan diyelim bir gece yanağında ruj izi ile gelirse sen de gider hemen başka erkeğin altına yatarsın.. bu karekterde olan biri ile kimse evlenmez..
- +1 yıl
amca sakin ol😅
- +1 yıl
@trust_yourself amca kafayı sıyırmış aw ne dediğini bilmiyo
- +1 yıl
@isimsizüye045 dm den bana aletini övüyor bi saattir🤣😂
- +1 yıl
@trust_yourself yalan söyleme.. sen aletlerden bahsettin ilk. benimki18 ve benimkine küçük dedi. artık sen nasıl aletler görmüş isen bneimkine küçük dedin... :) m
- +1 yıl
aynen canım
- +1 yıl
@trust_yourself ya olabilir.. deneyimin fazla olabilir. saygı duyarım sadece :D..
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde senin çocuğun da evli bir adamla ilişki yaşasın ister misin? Ya da senin eşin de başka bir kadınla olsun ister misin? Ona göre düşün karaktersizlik boyutunu? Etme bulma dünyası burası. Allah'ın ilerde seni nerden vuracağını bilemezsin
10 Yorumla Konuşmayı kesmelisin derim çünkü kaçak bi ilişkiniz de olabilir adam belki boşanmak istemeyecek ve seni de bırakmayacak olan sana olur ve bi gün birlikte olacaksınız diye bakar durursun
20 Yorumla
+1 yılDirekt ayrılmalısın. O arkadaşların da adamın da Allah belasını versin. Karısı çocuğu olup da böyle haltlar yiyenler asla uslanmaz. Yarın öbür gün aynısını sana yaparlar. Hatta mümkünse karısına bu durumu anlat diyeceğim de kadın suçu sende bulur
00 YorumlaSonradan öğrenmiş de olsan ayrılman icap eder. Evli neticede, sizin ileriye dönük bir ilişkiniz olamaz. Hem çocuğu da var. Yol yakınken ayrıl, başın ağrımasın. Vicdanen de rahat edemezsin. Her türlü oluru yok bu ilişkinin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun adına acımasızlık değil başka bir şey derler. Yine de sen işi şansa bırakmayıp araştırmaliydin hadi yapmadın, öğrendiğim anda yol ver ve sana Hicbir şekilde ulaşmasını engelle, sakın da geri adım atma seviyorum saçmalığına kapılıp...
00 Yorumla
+1 yılYapman gereken en doğru şey belli. Ayrılmak. Şimdi belki sana zor gelecek belki hissiyatın oluştu ama devam ettirmek herkes için kötü sonuçlar doğuracaktır. Yanlışta diretirsen bir çok kişi zarar görür. Tabi karar yinede senin
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırdığını bile bile nasıl devam edeceksin hadi bunu kendine yedirdin karısının çocuklarının yerine koy kendini onların mutsuzluğu üzerine mutluluk mu kurabileceğini zannediyorsun çocuklarının annesine bunu yapan adam senden istediğini alınca neden seni bir kenara atmasın kullandırtma kendini hem o adamı hem de yalana dahil olan herkesi hayatından sil at
10 Yorumla
+1 yılBir restoranda randevuya çağır. Belli etme gül konuş ve bir anda yüzüne tükür kalk git. Mutlaka anlayacaktır sonra her yerden engellersin. Bu insanlar bunu hak ediyor.
10 Yorumla
+1 yılSana en baştan böyle büyük bir yalan söyleyene güvenmemelisin. Üstelik karısının yerine koyarak kendini ne kadar kötü bir durum olduğunu anlayabilirsin. Hakkında hayırlısını diliyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Bugün seninle eşini aldatan yarın başkasıyla senide aldatır.
Şerefsz her haliyle aynıdır değişmez. Böyle birinden ne sana ne başkasına hayır gelmez zaten direk tekmeyi basman lazım.10 YorumlaAyrılacaksın tabii ki başka ne yapacaksın? Evli bir adamla ilişki yaşayacak değilsin herhalde 😏 Üstelik de sana yalan söylemiş bekarım demiş öyle birisine güven olur mu sence?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşları da oyunun içindeyse başka niyet araman lazım. Spontane gelişen bi olay değil. Normal şartlarda evli olması onu ilgilendirir derdim ama bu başka bi durum. Uzak durmak mantıklı gibi.
00 Yorumla
+1 yılBaşta bilmeden başlamışsın ama şimdi biliyorsun bu soruyu sorduğuna göre ona alışmış ve sevmiş olmalisin vazgeçmiyorsun galiba ama başka çaren yok bir ailenin ozellikle çocuklu bir ailenin yıkılmasına sebeb olmak istemezsin kendine başka birileriyle tanış kafanı dağıtacak şeyler bul kış tatiline çık tek başına onu hatırlatacak herseyi at sil
00 Yorumla
+1 yılBurada suç sizde değil evli olduğunu gizleyen karaktersizde... suratına tükürüp bırakacaksın yapacak başka bir şey yok... sonuçta olan ailedekilere oluyor çocuğa eşe ve dağılan yuvaya...
00 YorumlaSenin yaptığın değil aslında arada bir bütünleşme olmadıysa sıktır et gitsin sorman hata olur , ama herseyi bılip de bu hatadan donmessen vatan millet Sakarya.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ayrıl ayrıl kız birde soruyor musun karısına çocuğuna öyle davrananan sana neler yapmaz bir düşün
21 Yorumla- +1 yıl
Unutma güzelim yuva yıkanın yuvası olmaz
Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı. Birinin metresi olmak hoşuna mı gidiyor yuva yıkanın yuvası olmaz biraz insan olmaya çalışın..
30 Yorumla
+1 yılOnun karektersizliği ki baştan evli olduğunu söylese bile o bu yolu seçmiş ise senlik gene bir sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılEngelleyeceksin başka ne yapabilirsin? konuşmaya devam edecek halin yok
30 Yorumla
+1 yılmetres olmayı kendine yediriyorsan devam ediceksin :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılo kadar tiksinip nefret ediyorum ki keşke yüz ifademi görebilseniz
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOndan uzak duracaksın. Ha yok sen nasıl olsa itiraf etti, devam edeyim diyor isen o senin sorunun. Bunlar için hiç başınızı ağrıtmayın bence.
00 Yorumla
+1 yılBişey yaşamadan itiraf ettiyse sorun yok dürüst olmuş duygusal bağ istemiyosan devam aba aşk istiyosan uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılBilmediğiniz için goruşmenizde suç yokmuş başta ama öğrendikten sonra anında kesmeniz gerekir görüşmeyi iletişimi
00 Yorumla
+1 yılbu ilişkinin ilerisi yok bu sebeple sen kendi yoluna bak fakat keyfini çıkartmak istersen o sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol ver daha ne olsun o kadar yalan söylemiş normal sevgilin olsa ufak bı yalan söylese kıyameti koparirsiniz ki adam (adam demeye bin şahit lazım ) EVLİİİİİ tam bı orr... cocuguymus
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Hala napiyim diye soruyorsun yazıklar olsun insanlıgın geldiği noktaya bak
10 Yorumla
+1 yılDevam ettirirsen yanlış yaparsın. Ben olsam anlar anlamaz bitirirdim.
10 Yorumla
+1 yılbu zamana kadar bilmiyordum senin suçun yok ama öğrendiğin andan sonra ayrılmamak senin ayıbın
10 Yorumla
+1 yılSenin suçun yok, Keşke o önceden evli olduğunu söyleseymiş
110 Yorumla- +1 yıl
Peki evli ıoldupunu söylese ve hala ilişki yaşarsa kimin suçu
- +1 yıl
@pipipriapos evli olduğunu söylese bile eğer onunla konuşmaya devam ediyosa kız suçlu değil bence. Çünkü insan bağlanıyo bi anda kopamıyo. Asla evli biriyle birlikte olmak iyi bişey söylemiyorum, ama insan alışıyo, bağlanıyor ,,, kopamıyor.
- +1 yıl
İnsanın suçu değil duyguların suçu diyorsun yani
- +1 yıl
@pipipriapos evet
- +1 yıl
Peki mantık lı bir insan olmak mı duygulu bir insan olmak mı?
- +1 yıl
Evli olupta kopamadığın biri var mı?
- +1 yıl
@Borambeyyy niye sordun?
- +1 yıl
Merak ettim
- +1 yıl
@Borambeyyy etme shshdff
- +1 yıl
😭😭
+1 yılKendisine saygısı olan kişi, evli birisiyle birliktelik yaşamamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk evli olduğunu söylememiş sonra da bağlamışsın kolay değil sonuçta böyle adamları kullanıp atacaksın en güzeli
20 Yorumlahayır değil ama mutluluk asla getirmez yani geçici ilişki olur sonuçta adam evli
00 Yorumla
+1 yılTabi ki ayrilmalisin. Ogrendigin an ikiskini keseceksin.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşları da öyle tanıttıysa, o işte bir kötülük ararım.
00 YorumlaEvli olduğunu bilmeden ilişki yaşadıysan bunda bişey yok asıl sıkıntı bilip devam etmekte
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. Bilmiyorsan yine sıkıntı var burada , niye ilişkiye giriyorsun
00 Yorumla
+1 yılKişiliğine yakistiriyorsan ve vicdanına ağırlık yapmayacaksa konuşmaya devam et. Altina yat.
00 Yorumla
+1 yılBiz bekarlari bu evli erkeklerin zamlaraligi yüzünden 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılne demek ne yapmalıyım? arkadaşları eksik tanıtmış ise ya da kendisi bu seni belirtsizliğe götürmemeli.
ayrılmalısın tabi ki...00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ya bu soru mu şimdi.. tabiki ayrılmalısın.. kuma mı olacaksın ya da metres mi?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsk varsa olabilir yoksa sonu olmayan bi takilmalik olur sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kadınlar aldatıyor karısıda onu aldatıyordur acımasızlık değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bacım, o beyefendiyi Allah kahretsin. O beyefendi ırz düşmanı bir namussuz
00 Yorumla
+1 yılDirekt ayrılmasın böyle büyük bir ihaneti yapan her türlü şeyi yapar
00 Yorumla
+1 yılBırak sonuçta öğrendin yuva yıkma yuva yıkanın yuvası olmuyor cevreden çok gördüm kimse mutlu olmuyor
00 Yorumla
+1 yılEvlendiginde soyle de kocanla yatmak isteyen kizlar olur yatsinlar tamammi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acilen bırakman gerek
40 YorumlaKendine yakıştırıyorsan devam et ne diyelim. Kimse kimsenin günahını çekmeyecek.
00 Yorumla
+1 yıl😅 Yanlış bir maceradır.
Bir süre sonra zamanla nedenini kişi anlar00 YorumlaYani diyorum bastan söleyebilirdi ama ne diyim bos yani
00 Yorumla
+1 yılBasitliktir ne acimasizi
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynısını baban, kocan, oğlun, yapsın ister misin
10 Yorumla
+1 yılNe yapmalisin.. ayrilacaksin tabi
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?