Aile & Toplum Güvenlik soruşturması kapsamında artık kardeş etkisi kalktı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Haberlerde görüyorum 2. Derece akraba etki etmeyecek diyorlar ne kadar doğruAbimin sabıkası var bu durum beni etkiler mi Güncellemeler+1 yıl Etkilenezse kpss çalışacağım Güncellemeler+1 yıl Atanabilir miyim Güvenlik soruşturması kapsamında artık kardeş etkisi kalktı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Saçma bir uygulamaydi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Geralgine +1 yıl Yani yakinlarin suçlari bizi etkilememeli Yorumla Soran +1 yıl Evet onlarla aynı evde bile yaşamıyorum Yorumla Geralgine +1 yıl Kıyamam şu an nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Tek dalım atanmak ama bunun da saçma sapan nedenlerle olmamasını istemiyorum Yorumla Geralgine +1 yıl Ne olarak atanacaksin, meslek Yorumla Soran +1 yıl Hemşire Yorumla Geralgine +1 yıl Vayyy sarışın hemşire mi 😎 Yorumla Soran +1 yıl Esmer Yorumla Geralgine +1 yıl Beyaz gömlek içine , esmer biri. Harika 😎 Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kalktı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani haber doğru Yorumla
-2020- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı. Hayırrrr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır derken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçma bir uygulamaydi
Nasıl yani
Yani yakinlarin suçlari bizi etkilememeli
Evet onlarla aynı evde bile yaşamıyorum
Kıyamam şu an nasılsın
Tek dalım atanmak ama bunun da saçma sapan nedenlerle olmamasını istemiyorum
Ne olarak atanacaksin, meslek
Hemşire
Vayyy sarışın hemşire mi 😎