Arkadaşlar lütfen onları da unutmayalım onlarda bir can taşıyor 🙏 en azından evlerinizin önlerine hergun bir kap artan yemek süt evde ne varsa koyarsak biraz olsun hayatta kalmaları için vesile olmuş oluruz 🙏 zaten dışarısı da çok soğuk kim bilir ne kadar üşüyorlardır 😔
Havalar iyice soğudu, peki dışarıdaki dostlarımız için neler yapıyoruz?
Bu konuda çok şanslıyım o kadar güzel mahallede yaşiyorum ki mahallehimizde kedi ve köpeklere yemek vermeyen neredeyse yok hem evimizdeki dışarıdaki dostlarımızı besliyoruz 🧡
İşyerinde evcil bi kedi var. Pandemide doğurdu baktık büyğttğk saldık. Sonra yine doğurdu 6 7 tane 5inin gözü yok. Veterinere söyledik geldi aldı hepsini yavruların gözü görenleri geri bıraktı. Anneyide kısırlaştırıp geri getirdi. Anne bikaç gün yavruları aradı sonra gözü gören yavruları tersledi. Bizde daha yakın olup baktık. Ama sürekli bize alışmasın dışarı hayatına da alışsın istedik. Soğukta içeri alıyoduk bitek. Gündüz sıcakta bile az oynayıp içeri giriyodu. Bende kızdım arkadaşa dedim al arabana dışarda güzel biyere bırak. Zaten çok çok küçük değil
İşyeri uygun değil fazla kedi beslemek için. Zaten müdürler vs zor idare ediyoduk. Kedi bide. Dışarıya değil sürekli kapalı alana alışırsa bşdaha dışarı bırakırsan daha çok sorun yaşar. Zaten başka sıkıntılarım vardı. Dedim daha rahat alışır belki dışarı hayatına ama sonra aklımda kaldı. Okadar besledik vs ama günahta işledik gbi