Bazı erkeklerin rahatsız edici bakışlarını göze almalı mı kadınlar.
Yoksa adli işlem başlatılmalı mı?😀😀

Kesinlikle haklı kalmaz evet zorlayıcı bir şey ama buna laf edecek kişi bizler değiliz. Yanlış olduğunu düşünüyorsa insan o zaman gerekirse yoluda uzatacak, otobüstende inecek, başka şekilde kendini durduracak.
Fiziksel olarak güçlü olmak veya kafasına buyruk olmak her iki cins içinde karşı taraftaki açığı değerlendirmek anlamına gelmemeli. Ayrıca Herkesin çocuğu oluyor veya kardeşleri var. Bunları yaparken birde bu açıdan düşünmekte lazım. Hoş yapacak adam yine yapıyor maalesef.
Bazen insan kafasını öne eğip devam edebilmeyide bilmeli. E zaman bak diye yapıyor deyip bir ilerisine gitmek veya gidebileceğini düşünmekte yanlış. Bu hakkı kimse kimseye veremez.
İnsan insanı bakarak beğenir. Ama çokça sürekli gözü onda ise ya beğenmiş ya da kesinlikle taciz için bakıyordur. İnsan insana bakar hatta kadınlar erkeklere de uzun bakar, her insan bu gibi şeylerden, takip edilmekten hoşlanmaz. Her erkek ya da her kadın da bir olmaz, erkeğin de herşeye uzun bakanı var, kadının da. Şahsen önüme bakar, ismim geçmedikçe kişinin yüzüne bakmam. Karakter, şahsiyet meselesidir bu durum. Toplumda hoş karşılanmaz. Her birey, her genç bu durumu gerçekten bilmiyor. Eğitim ailede başlar. Çocuk aileden gördüklerini uygular. ya da kendi karakterini bulduğunda ona göre şekillenir davranışları, kişiler bunu analiz edip ona göre kişiye tavır sergiler bu da olması gereken bir davranıştır. 🙂
taciz kelime anlamı olarak "tedirgin/rahatsız etmek, huzursuzluk vermek" demektir ve hiçbir şey tacizi haklı kılmaz. Yalnız teşhircilik diye bir gerçek de söz konusu, lisede yırtmaçlı etek giyeninden tut gögüs ucunu belli eden bluzler giyen hocalar da gördüm. Şimdi onların çıkıp "bana bakmasınlar rahatsız oluyorum bu taciz" demesini de samimi bulmuyorum. Tüm herkes normal pantolon veya uzun etek giydiği kış ayında yırtmaçlı etek ile tüm bacağını ortaya çıkaran bir insanın derdinin zaten bakılmak olduğunu düşünüyorum kimse kimseyi s*lak yerine koymaya çalışıp "o öyle giyinmekten keyif alıyor aslında bakılmak istemiyor demesin".
dikkat çektiği için herkes bakar. ama bakmanın ardında herhangi bir taciz olamaz sözlü ya da fiziksel. ama bakışlara bir şey yapamazsınız.
bir erkek alışılmışın dışında bir dekolta yapsa siz de bakarsınız. bu doğaldır.
Cevap
33Cevap
Aşağıda kadın görüşlerini okudum da dekolte bana bak anlamındaymış😅😅 İnsanlar kendilerini nasıl mutlu hissediyorlarsa o şekilde giyinirler herkes nefsine uçkuruna sahip çıkacak bu kadar basit. Ben kısa giymeyi seviyorum erkekler bana baksın diye ama kendimi o şekilde daha güzel daha mutlu hissettiğim için. Kadınların yaptığı her şeyi erkeklere yormak ki bunu çoğu zaman kadın kadına yapıyor çok acizce
Şimdi bu fotoya baktım diye adli işlem başlatılması lazımdı. Buna da insanlar baksın diye giyilmiş.
kılmaz. bu arada fotodakı kadında ıc camasırı ızımı olusmus benmı yanls goruyorum. fazla ıddıalı ve cesur bır yırtmac bu anca ozel gecelerde gıyınır oda yanında sevgılısı esı yoksa
Ya insan gözlerni nasil tutsun öküz gibi rahatsız edici olmamalı ama benimde gözüm bı kayar doğru söylemek gerekirse ama öküz gibi yani taciz eder gibi de bakılmaz ya
Elbette hayır. Saçma sapan bir zihniyet bence bu. İnsanlar özgürdür istediğini giyer ve yapar ama iş taciz boyutuna yani başkasına uzanırsa o zaman sıkıntı olur.
Valla bazısına bende bakıyorum, kimse inkar etmesin dekolte giyen batırmaya giyiyor.
Hiçbir şey tacizi haklı kılamaz.
Herkes taşıdığı nefsi terbiye etmeli.
Bence kılar pozisyonu değerlendirmek lazım boşa gitmesi günah🥰🥰🥰
Bakmanın TACİZ olabilmesi için TEŞHİRCİLİĞİN de suç olması gerekir...
göz tacizinden anladığının ne olduğuna bağlı.
insanın gözü kayar ama rahatsız etmeden önüne dönüyorsa sorun yok.
fazlası sıkıntı. hak edilmez.
Göze yasak yoktur. Bakmak herkesin hakkı yeter ki sözlü ya da fiziki taciz olmasın.
Bu kadar açık giyiniyorsa gözlerin üstünde olmasını istiyordur
2 sn bakar gözünü çekersin öküz gibi bakmanın bir anlamı yok
hiçbir sebep tacizi haklı kılmaz. bahane olarak kullanılır bu durum sadece.
başlatılmalıdır. bir kadına karsi tecavuz etme riskim bedeni ile erkekligimi rafa kaldirdim. erkekligim yok. etmez. kadin hakli mezara kadar hakli kadin
kadınlarda bakamlarda haklı alanva verende memnun bence
Evet bence her şekilde dikkat çeker dözrl ve göz tacizi olabilir
Ya yeri gelince kadınlarda kaslı erkeklere bakıyonuz ama biz adli işlem yapmıyoz millet bakınca hemen sapık oh valla
Acaba begenilip bakılmasını istemiş ilgi duyulmasini beklemek olabilir mi sonuçta dikkat çeken bir durum olmuyor mu
Vallah millet öküz gibi bakcak diye cekinmeyin isdedignizi giyin keske karimda hep dekolteli giyinse
Herkes istediğini giyemez boşa mı demiş şair düşün altında kefensiz yatanı onlarca şehit kanının üstünde yarı cıplak nasıl giyiniyorsunuz
Bu soruya cevap vermek bile istemiyorum. Yazık.
Bence evet cunku dekoltenin anlamı bana bak demek
Bence tahrik edici bir unsur
insan istediği yere bakabilir bu kimseyi bağlamaz
Adli işlemler başlatılmalı.🤪
Hayvan gibi ve onu rahatsız etmemek şartı ile bakarım
Hayır yakısıyorsa giyilmeli
asiri dekolte tahrik edici tabii ki
Hayir tabii ki herkes istedigini giyer.
Apla dekolte değil tesircilik
Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır.
Emin misin
çıplak dahi gezse, taciz edemezsin birini..
Hayır bakıyorsa doyumsuzdur
Aletime kelepçe takabilirsiniz:)
Kılar bence
Tabikide hayır
Her bakış taciz olarak sayılmamalı.
Kılmaz
kılmaz
insan illlaki bakıyor erkekler kadınlara zaafı var
Hamama giren terler.
her halinizle güzelsiniz
Evet
evet canım