ILLUMINATI üyesi arkadaşım beni de çağırdı !!!?

Şeytana tapma ayinleri yapıyorlar ve seytan bunlara inanılmaz güç ve zenginlik veriyor ama artık şeytana hizmet eden bir insan oluyorsun grubun her ülkede sayısız ünlü veya sıradan üyesi var çok enteresan geldi bana merak da ediyorum seytana pabucunu ters giydirebilir miyim üye olup güç ve zenginlik alıp hizmetkari olmama durumum var mı ki girip neler olup bitiyo ogrenip cikabilir miyim kafam allak bullak siz olsanız ne yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bunlar ayinlerle kötü ruh ya da cinleri bulunduğumuz boyuta cagiriyorlar ve dünyaya kötülük yayiyorlar bunlara dur diyesim var ama beni de götürür bu mahlukatlar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün yaklaşık 2 saat önce bahsettigim arkadaş beni çağırdı konuşmamız lazım diyerek ve yanına gittigimde yaptigimin cok yanlış oldugunu söyledi ne demek istediğini sorduğumda neden herseyi sosyal medya üzerinden paylasiyorsun dedi dondum kaldım artık bana gerek olmadığını ve dikkatli olmam gerektiğini söyledi nasıl yani diye sorduğumda onlar herseyi bilir dedi altıma edecektim aman dikkat bu gibi seylerle dalga bile gecmeyin kara güçlerin bana kinlendiginden bahsetti
ILLUMINATI üyesi arkadaşım beni de çağırdı !!!?