ben olsam önce içlerine sızardım ama sen saparsın sen gitme belki bende ama çok kötü insanlarla arkadaşlık ettim sapmadım hile bilmeden hilebazı bilemezsin onlardan hilelerini öğrenirdim ben çok hile öğrendim çünkü çok kandırıldım onlar bile anlıyamaz ben onları nasıl kandıracağımı çünkü bu ayinle yaptıkları hakkında çok şey öğrendim aslında ben bukelemum gibiyim mafyada bile tanıdıklarım var onlar iyi gibi görünüp kötülüğü yayan süslü ve cazibeli gösterirler bense kötü gibi görünüp iyiligi gizlice yayan birisiyim yani onların tersi dünyanın bir çok yerindayim farkediyormuyum hayır bir gösteri olsun hem içindeyim hem değil böyle gizemliyim
08 Yorumla- +1 yıl
o kadar kendine güvenme evlat ne kadar iyi olursan ol asla dikkatleri üstüne çekme bu en büyük hatan olur her zaman küçük görünmek zorundasın sessiz ol küçük adam ol aptalı oyna istenmeyeni saf görünen zeki ol bana bak en başında beni küçük gördüler ama sen bile evrenin yönetiğimi tahmin bile edemiyorsun değilmi görebildiğim bu senin açıktaki tek zayıf noktan ben bir süprizim geldiğimi asla görmezler sende eksik olan bu evet bu sözler dikkatle oku ve düşün ben burada gerçek halimide anlatsam kimse inanmaz sen bile inanmıyorsun istediğimde bu işte inanmamaları ILLUMINATI ile alakalı ne bahsetsen çoğu sana inanır ILLUMINATI daha gizemliyim beni herkese söylesen gördügün halde bile söylesen kimse sana inanmaz
En İyi Cevaplar
Adam dalga geçmiş herkes atlamış :D
31 Yorumla- +1 yıl
Her nekadar dalgada geçse bu konu hakkında en azından azalan Bilgileri tazelenir ;D
+1 yılEminem çıkmaya çalışan ve çıkanlardandı. Yalnız çok fazla ölüm tehditi aldığından dolayı sanırım tekrar girmek zorunda kaldı.
MJ da illuminatiye meydan okuyanlardan biriydi onun ölümünde aslında illuminatiyle olduğu gibi bir ihtimal de var.
Yani öyle girio şeytana kafa tutup zengin olmak falan geri çıkmak çok ergence mantıksızca düşünceler. Sakın ama sakın bulaşma !13 Yorumla- +1 yıl
yıhaa olum mal mısaaan
+1 yılılluminatı söylediğin kadar basit birşey değil. bulaştığında ve pişman olduğunda çıkşın yok. eğer bulunduğun grubu deşifre edecek olursan bilerek ya da bilmeyerek emin ol sana yapmadıkları şey kalmaz. bu konuyu 2 kez değil 10 kez düşün. şeytanlarla işbirlik içinde olmak girdap içine atlamak gibi
23 Yorumla- +1 yıl
hiç tavsiye etmem :) senide yakarlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
seninle herhangi bir alisverisi olmaz onlarin.. sadece uye sayisini artirma piramit uye denior amaclari bu belli bir zaman hizmet vermen gerek belli bir yerlere gelmen icin. onlari dunya yok edememis kaldiki sen tek basina mucadele edecen onlarla. ancak sen onlarla bir olur erirsin iclerinde. karsinda dunyayi yoneten bir gucten bahsedioruz.
12 Yorumla
+1 yılŞeytana taparsın ama kalpten değil o zaman kabul olmaz ibadetin :D araya karışır zengin olur sonra imana geldim yalanı ile çıkarsın üyelikten :D sonra zengin mübarek rolünü oynarsın. :D
32 Yorumla- +1 yıl
Ama galiba büyü yapıyorlarmış sana :D bağlama büyüsü gibi ve oradan asla çıkamıyormuşsun galiba hayatın boyunca da hizmet ediceğine yemin ediyorsun. :D
Bunun için bir ton bedel ödeyeceğin bir örgüte üye olmana gerek yok, git dört yol ağzına yap anlaşmanı. Hayır troll bir soruya niye ciddi cevap yazdıysam, sıkıntım tavan yapmış olmalı
23 Yorumlagit git para veriyolarmış ama paranı aldıktan sonra daha gitme
12 Yorumla- +1 yıl
HAHHAHAHAHAHDSA FGAŞDKGJHSDg
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka 2 tane kimlik fotokopisi, 6 tane 4,5x6cm vesikalık (sakalsız ve bıyıksız) ikametgah , ve diploma fotokopisiyle başvurunu yapabilirsin referans olarak arkadaşını göster o aldırsın aralıkta internetten girmeye hak kazananlar açıklanır.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazılı sınavda geçen sene çıkan sorulara bak genelde aynı çıkıyo sözlü mülakat'ta adamın olması şart
1. böyle şeyler yapanlara Satanist denir. 2. Yaparsan şeytan ruhunu alır cehennemde sonsuza kadar yanarsın.
12 Yorumlagit panpa ayip sırasında besmele çekersin, şeytanlar kaçar falan değişiklik olur senin için
22 YorumlaSelamın aleykum ggardaşşş diyip ortama bir gir bakalım tepkileri ne olcak
11 Yorumlaolmaz len yapma onlar seni ele geçirirler de her önüne gelen almıyolar hoş bende merak etmiyor değilim gizli dönen dolapları bir git gel bakalım bizede anlat ne oluyormuş ama
15 YorumlaKardeşim boş işlerle uğraşma ilimunitiymiş inmiş cinmiş uğraşma bunlarla hayatan keyif almaya bak gerisi boş benide arkadşım bir toplantıya çağırdı boş iş onlar.
10 YorumlaKardeşim boyle şeylere gerek var mi? Bir düşün sen bak dalgana hayatini yasa
20 YorumlaBöyle organizasyonlara bulaşma derim ben. Önce verirler seni bir yerlere getirirler ama seni boşa oraya getirmezler senden sürekli birşeyler isterler. Öyle kolay kolay da çıkabileceğini zannetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılbence sarsıl ve kendine gel. (!) o arkadaşından uzak dursan iyi edersin
11 YorumlaSen bu ülkenin Polat Alemdar'ı olacaksın evlat sende bu potansiyeli gördüm ben. İçlerine gir ve dağıt hepsini. Haydi gazan mübarek zekan keskin olsun evlat.. :)
01 YorumlaYa arkadaşım bırak bu işleri ne ILLUMINATI si sallama illumınati buraya kadar düştümü ya :))) seni baska biyere goturuolar dikkat et karpuzu kırdırma :))
02 YorumlaAyıptır sorması şeytan bu arkadaşına o kadar bilgi ve güç verdiği halde neden hala seninle takılıyor?
12 Yorumla
+1 yılMichael Jackson 'ı yasatmadilar seni mi yasatacaklar o durumda -_-
01 Yorumla
+1 yılOnlar satanisttir olum. İlmunati senin gibi işsizi napsın diplomat değilsin iş adamı değilsin ünlü değilsin. Çelik çomak oynayacak adam aramaz öyle topluluklar
03 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyu burada tartışmaya açacak kadar acemi ve amatör birisin. Derdin gizem yaratmak ama yemezler bikere bu sorun bile rüzgar yapma niyetinde olduğunun açık delilidir :)
şimdi mıçtın onlar herşeyi takip ediyor. illuminati yazılan tüm haberleri tüm siteleri kontrol ediyorlar seni bualcaklar
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkabul ettiğin an dinden çıkarsın ne kadar içinden şeytana pabucu ters giydirme ayaklarında olsa, işin sıkıntılı sen bunlarla uğraşacağına dinini öğrenmek için çaba harcasaydın belki şimdi gerçek bir inanan olabilirdin :( bu kemalist kafanın yetiştirdikleri niye böyle oluyor merak ediyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
işid e katılan dinini bilmiyor dinini bilen adam bunları yapmaz, sende eğer gerçekten dinini bilsen bunları aklının köşesinden bile geçirmezdiniz, Olay sonuçta okullar tarafından verilen dinsiz eğitime geliyor, sana okulunda dinini gerçekten öğretselerdi bunlar olmazdı. Demek ki kemalist düşünce sakat, şimdi senin düşüncen gibi.
+1 yılşartları iyice konuşmak lazım sözleşme yapmak lazım ;)
03 Yorumla- +1 yıl
sgk olmazsa olmaz, çalışma saatleri nasıl oluyor bide bu hizmetler nedir, yani günah mı işliyoruz milleti günaha mı sokuyoruz israil ürünleri falan alıp, yeni dünya düzenini mi ballandırıyoruz millete :) görev tanımı misyon vizyon detaylı bilgi yok mu :)
Nasıl yapıyorlar panpa? Altın günü gibi bişey mi bu? Kısır da yapıyolar mı?
11 Yorumlasallama l*n kurtlar vadisi izliyolar sonra yok illuminati üyesi arkadasım var yok beni çağırdı ergen seni :D
03 YorumlaÖldürürler hacı bende bunlarla savaşmak istiyorumama bu yolla değil
10 Yorumlakanına girerler yapmaaaa :)
12 Yorumla
+1 yılBirine bakıp çıkacaktım de
23 Yorumla- +1 yıl
2 tane bulur getiririm bende.
Pez***k de olduk hadi hayırlısi başımıza neler gelecek daha :D
sana pabucunu ters giydirirler herşeyin senden önce gider oraya tüm bilgilerin rahat ol ;)
10 Yorumlagözlük camının birini çıkar olursun illuminati hacı adasdasdf
00 Yorumla
+1 yılOrtama bir gir bak bakalım sonra bize de anlat. Ne adamsın ya :D
01 YorumlaSeni harcarlar pasam orda iluminati simgedir o mason olman lazim o da senin gibi gevsek buraya yazan birini kabul etceklerini sanmiyorum :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeytan yanına arkadaş arıyo tabi
Yalnız bir başına yanmak olur mu hiç :)00 YorumlaAllahım sorucak sorun kalmadı, filmlerden izlediğin bu kısımlar mı geldi aklına. Bir b*k bildiğin yok, kes sesini otur aşşa.
31 Yorumlaİyice saçmalamışsın ya. İlluminatii sıradan birini alıpta ne yapsın? Orada bulunanlar ya zekidir, ya zengindir, ya da dünyaca tanınan ünlüdür. Sıradan vatandaşı ne yapsınlar.3 senedir araştırmasını yapıyorum bu işin.
07 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiman tanıdık gelmedi ya. şimdi adaylara bakıyorum da Türkiyedeki adaylar arasında yoksun kanka üzgünüm seni keklemişler.
10 YorumlaGidersen dönüşün olmaz uzak dur
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar burada yazdığını biliyorlar uandın sen :D
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi ki çok güçlü istikbarat yapıyolar cinleri kullanıyolar herşeyi öğreniyorlar ayrıca sakında gitme onların kuvvetleri anca bu dünyada olur onları yenmek için içine girme sen telef olursun öldürürler anlayınca ki analrlar ayrıca Allah istemeden kimse kimseye kötülük edemez
Cevap sahibi+1 yıladamlar senoryayu yazmışlar şu an sadece uyguluyorlar bizde seyirci bizim görevimiz müslümanalrı uyandırmak bu gafletten eşytanla ugrasmak değil
Cevap sahibi+1 yılevet illa ölmek gerekmiyor zaten şeytana ruhunu satan insan yasıyor sayılmaz
+1 yılBen girmeye calisiyorum keske bir uyesi olsada sokabilse illuminatiye
00 Yorumla
+1 yılİllumunati ye çağırıldın ve bunu burada yazabiliyorsun ahaha nasıl bir uydurma bu ya :D
04 Yorumla- +1 yıl
Haha sen ne komiksin ya :D ahahaaa :D illumunati senin bildiğin öyle wikipedia dan okuduğunuz tarz birşey değil :D rezil olma burada :D
- +1 yıl
Aman eksik kalsın sağol :D vallahi sabah sabah bayağı güldürdün sağol :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılsakın girme onlara yoksa hz mehdi senide öldürür geldiği zaman
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonlar jkötüdür onlar gücünü tvden internetten ve en önemliside cahillekten alır onlar hata yapsada biz cahil olduğumuz için anlıyamıyoruz bizşim en büyük hatamız cahilmmiliğimiz onlar cahilliğimizi kullanıyo
Cevap sahibi+1 yılneden sordun
+1 yılKafan güzelmiş bir kadeh de bana doldursana
01 YorumlaSaka mi yapiyon bu işin çıkışi olmaz cin diyon
03 YorumlaTUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ BIRAKIN GİTSİN :)
22 Yorumla
+1 yılPanpa bişey deniycem de gir çık 2 dklıgına
01 Yorumlakabul töreninde dikkat et g. tten olma...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılllluminati seni anca çaycı olarak alır yanına ahahaha
12 Yorumla
+1 yılSeni bilim kurgu filmlerinden uzak tutmak lazım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Dostum sıradan bir insansın girip çıkayım ama onlardan olmayım falan diyosun da adamlar Eminem'i bile dize getirecek güçte sen kimse değilsin karşılarında. Yani Michael Jackson'ı da öldürdüler öyle giriyim çıkıyım yok bir arkadaşa bakacaktım falan deseydin :D
İyi güldüm sağol ya ^^
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende birazdan pilavlıya gidicem mübarek :)
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçook cahilsin keşke ölsen
Cevap sahibi+1 yılcenaze namazına gelirim asdsfdsg :D
Cevap sahibi+1 yılzemzemle gusül aldım :D adsf
Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. bişey söylediklerinde amin falan de :D
00 YorumlaSabah namazını kıl duanı et kendine gel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYerini tespit ettik geliyoruz!
01 Yorumla
+1 yılSAÇMA
05 Yorumla- +1 yıl
müslüman değilim ki duan bana işlesin =D bilmem bilirmisin herkes kendi inancına göre sorgulanır diye bir söz vardır. neyse konu bu değil illuminati tamamen insanların uydurması 6. sınıftaki çocuklar ilgileniyo onunla deli saçması bişey sen buna inanıyo musun cidden ya? çocukları anlarım da kocaman adamsın ayıp bence
- +1 yıl
inanmıyorum ettiğin duaya sorun o =D yani tutacak bile olsa ben inanmıyorum tutacağına =D mantıken bana tutmaz o yüzden hatta amin umarım allah bin belamı verir =D =D ayrıca konu bu değil bu konu hakkında daha da fazla yorum yapmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılzenginlik mi $$ :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke gizliden yazsaydın benim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama çok pişman olursun..
00 YorumlaBende illuyum!
011 Yorumla- +1 yıl
hahahha :D
+1 yılBende istiyorum :(
05 Yorumla- +1 yıl
Olur severim ben şeytani
- +1 yıl
Amma atiyosun sende be. Kara gucler seni pecete diye klozete atar.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltobe de kardesim
01 Yorumla
+1 yılcanım inşallah ya
01 YorumlaGüldüm
02 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası