Eşim cezaevine girecek savcı 7 sene yediği için 6 ay yatacak dedi denetimde idi şu an dun denetim günüydü adliyeye gittik 10 gün içinde teslim ol dediler 6 ay mı kesin diye sordum sistem belirleyecek gibi sacmaladılar aralıkta açık cezaevi görüşü uzatılmış en fazla bir ay yatar çıkarmı yoksa 6 ay yatarmı ayrıca eşime yanında ben ne gönderebilirim kıyafet vs. her şey içeriye alınamıyordur sanırsam psikolojim bitmiş durumda evi ben gecindiriyordum siciline işlediği için ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
suçu ne? şu an izinler uzatıldı eğer açık cezaevine gidecekse o süreç daha uzar onun dışında kokulu şeyleri ve kapşonlu şeyleri almıyorlar
Hırsızlık ama çok sacmaki olay 2019 un o süreç uzar derken 6 ay kesinmi yatar yani
eski dosya olduğu için ne kadar çıkmış yasa varsa faydalanacak 6 ay sonra 2 yıllık denetime çıkar
İlk 3 yıldi 3 gün içerde yattı çıktı denetim oldu 4 ay sanrsam şimdi mahkeme kendi kendine kapanmış 7 yıl karar vermiş ve olay Martin 2019un yeni bile değil başka hiçbir dosyası yok zaten bu da iftira biri birinin dolabından telefon alıyor ustune kalıyor saçma konu yani ama 6 ay kesin yatmaz diyoruz ya bakalm
Kesilmiş dosyada yatar ama fazla bir süre kalmaz. Denetimde de eğer kendi işi yoksa tekrar iş bulması vesaire zor olacak çünkü hırsızlık yüz kızartıcı bir suç. Allah sizin yardımcısınz olsun.
İlerde sicili temizlenirmi sizce bir bilginiz var mı
5 yıl boyunca herhangi bir suça karışmazsa temizlenir. Ama gbt de çıkar , tam döküm adli sicilde de çıkıyor galiba. Ama bu saatten sonra memur olamaz veya kurumsal bir şirkette çalışamaz
Allah kolaylık versin bir kadın olarak işimiz oldukça zor çocuklarınıza sahip çıkın
Allah bilerek vermemiş galiba çocuk yok
Kaç yıllık evlisiniz
Şubatta 3 sene dolacak
İstiyormusunuz?
Neyi
Cocukmu şu durumda hayır denetim süresi olacak ve zaten eve tek bakıyordum ben calisiyorkeno cocuga kim bakacak yaşım geçecek belki ama eziyet cekecekse çocuk olmasın bence
Yaşınız henüz genç eşiniz çıktıktan sonra inşallah olur Mesleğiniz nedir
Normal fabrika işi tekstl kısaca bir meslek değil yani yaşım genç ama yaşadıklarım baya ağır
Evet çok zor dönemlerden geçiyorusun. Genç bir kadın olarak işin zor
2019 un olayı olması saçma yapmaz şu an hüküm almış denetimini yakmış işte nesi saçma
Denetimini yakmadi ki geri çıkarsa devam edecek hiç bir suça karışmadi başka saçma mi saçma tabi kaç sene öncesinin davası adam evlenmiş şu an elimde çocukta olabilirdi dilinizi bazı insanlar bilmeden uzatarak konuşmaya bayiliyrsnz
Adliyede çalışıyorum saçma sapan konuşma. Ceza o an verilecek diye bir şey yok tutuksuz yargılanmak dava devam etmiş hükmünü almış şimdi girecek bundan normal olan ne var.
Evlenip çocuğu olmasını düşünüyorsa önce hırsızlık yapmamayı düşünsün cezam gelirse onlar ne yaparı değil.
Sana bir al geliyormu diye soran olmadı ve benim düşüncemden sanane seni ne ilgilendirir insan gibi calsitiysan bilgi verirsin horozlanmaya gelmezsin uzaktan davulun sesi herkese hoş gelir zaten sende oylesn
Suçundan degilki bu hiç bir mahkemeye gitmemiş sanırım inadına karar vermiş hakimde gitmemesi içinde sebepler vardı birşeyde diyemiyorum
Senin düşüncen boş haksız bi düşünce kendi hatası yüzünden olan birşeyi başkalarına yükleyemezsin evet haksız bi laf karşısında bana al geldi senin bilmeyeceğin şeyler bunlar anca taraflı davranırsın. Çalıştık bilgi verdik ama anlamak yerine yanlış kurduğun cümlelerin devamını getiriyorsun anca. İnsan çoğu şeylerin kendi sebebidir ben işime gittim geldim öyle şeyler yapmadım başıma gelmedi başka birisi yaptı bedelini mecbur ödeyecek. Haa Allah kimseyi öyle şeyler yaptıracak mecburiyete bırakmasın o ayrı.
Evet mahkemeye gitmesiyse sırf onun için bile alabilir çünkü kendisini savunmamış savunsa belki almazdı hayırlısı
Ya kardeşim yapmamış işyerinden birisi dolaptan telefon oluyor üstune kalıyor ne olduğunu bilmiyorsun baba baskısından dolayı mahkemeye gidemedi söylemedi babası bir pisliğin teki çünkü al yazmadım ben silmiş burasi normal değil bana göre diğeri senin görüşün dedim niye değil okudunmu asaigiyi bilmiyorum 3 gün zaten içerde yattı madem böyle olacak hepsini cekseydi
Neyse tamam kendi doğrularınla hareket etmeye devam 👍
Hiç gitmedi ve kendini bir güzel yaktı malesf benim kuzenimde adliyede memur ama ben kimseye bunu söyleyemem soramm akrabalar insanın en hain düşmanıdır çünkü
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Benim dogrum degil insanların umutları olur sınava girecek olur mesela seneye örneğin bir anda başka karar çıkıyor oyuncak gibi oynaniliyor ben buna kızıyorum sana şu an belki saçma gelr ama ateş çok yakınında yanarsa anlarsn beni
İnşallah sennde çok korkarım adliye kapısından işin içine düştüm resmen ondan daha fazla ben dertleniyorum.
Dediğini anlıyorum da sonulta devam eden bi mahkemesi var bundan sonra veya şimdi alabilir bu olağan bişi
Stres yapma hallolur geçer bu günler inşallah.
coluk cocugun var mı her konuda maddi manevi destek olourum
Bayanmsnzki siz
bayanım buyur
Bebegm var
tamam bana write yap
Desem erkek iseniz sogursunz herlde cocuk yok ama benim geri dönecek ailemde yok
Write nedir
neden soğuyaım destek için burdayım
yazmak yani
Bir erkek bir kadın dan faydalanmadiktan sonra niye yardım etsnki
erkek değilim kadın elbette
Maddi yardımcı olacakmsnz ki buradn
6 ay garanti yatıcak.
Ayrıl.
Söylediğin kadar kolay değil ailesini sildi benim için başkası olsa ayrılırdı ama eminim
Sucu ne
Hırsızlık ama çok sacmaki olay 2019 un