İş yerimde tacize uğradım ne yapmalıyım?

Daha önce yazmıştım. Devamlı küfürlü konuşulan ve tek kız olduğum bir ortamdı. Muhasebeci olarak işe girdim ama bakkalcı gibi kasa defteri tutmaktan başka muhasebeye dair hiçbir şey yapmadım. Getir götür işleri mavi yaka işleri yaptım üstelik başta bunun olmasını istemediğimi söylemiştim. İşe ihtiyacım olduğu için 8 gün sabrettim. Ama patronum olacak adi şerefsiz son iş günümde çay koymamı istedi mutfağa gittim. Oda geldi. Çayı koyarken sigarasını tut şunu diye sağ elime verdi. Refleksen tuttum. Ketıldaki suyun kaynamasını bekliyordu o da yanımda. Ben sol elimle çay koymaya çalışıyorum.1 dakika boyunca gözünü hiç ayırmadan yüzüme baktı. Hayırdır bir şey mi oldu dedim. Cevap vermedi bakmaya devam etti. Çok korktum bana bir şey yapacak diye. Sigarasını verdim içeri yönelmişken çok güzel olmuşsun bugün dedi. Kapalı giyinmiştim. İçeri gittim hemen. İnsanların içinde bana kızım dediği için millet farkında mı bilmiyorum. Ayak işleri yapmaktan ve boş durmaktan sıkıldığım için ben buraya çalışmaya geldim demiştim bugünün öncesinde. Gel sana bir iş vereceğim dedi. Öyle bir iş vereceğim ki mutluluktan kollarıma atlayacaksın dedi. Barkod sökme işi verdi. Yine sustum. Çünkü konuşsam da bağırsam da haksız çıkarılacağımı biliyordum. Sevgilim var diye yalan söylemiştim uzak dursun diye işe yaramadı. Son günün akşamı mutfakta şeker attım ağzıma arkamı döndüğümde 2 karış yakınımdaydı. Çok korktum. Düşünebileceğiniz en iğrenç bakışla ne yiyorsun kız sen dedi. Hemen içeri gittim. Bu adam evli çocuklu. Benim 2 katı yaşımdan büyük. İşe ihtiyacım olduğu için ne derse desin 1 ay sabredecektim ama sadece lafla kalmayabileceğini o gün anladım ve ertesi gün gitmedim. Paramı istedim göndermedi. Kardeşim arayıp küfretti ona. Ama bu kadar mı? Yarın karakola gideceğim ve büyük ihtimalle hiçbir şey olmayacak. Herkes ona saygı duymaya devam edecek. Ben konuşursam kızım ayağı yapacak.8 gün boyunca fıstık güzel kız bebek gibi sözlere sustum. Sustuğum için iltifata bile cevap vermiyorsun kız dedi. Yanağımdan makas aldı yanımdan geçerken. Olduğum yerde kalakaldım. Atölyeyi gösterme bahanesiyle beni yalnız olacağımız diğer mülküne götürdü annemi aradım onunla konuştum korktuğum için. Soğuk davrandığım için çok mesafelisin biraz daha atılgan canayakın ol. Burdaki kimseden sana zarar gelmez yoksa burada çalışamazsın konuşması yaptı benimle. Babam öldü. Güçlü olup hayatla başa çıkmak aileme destek olmak istiyorum ama hep düşüyorum. Keşke erkek olsaydım ya da erkek gibi olsaydım. Ordayken de erkek gibi davranmaya çalıştım ama olmadı. Beni tanımadığınız için saklamama gerek yok. Bazen oturup saatlerce kendimi nasıl öldürebileceğimi adım adım planlıyorum. Bütün seçenekleri ince ince düşünüyorum. Çok yoruldum. Neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum artık.
İş yerimde tacize uğradım ne yapmalıyım?