- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep onlardan oluşmuyorlar
Bunlar sadece laf kalabalığı etmeyi seviyor ve ayrıca, özünde faşist olduklarından, sesleri çok çıkıyor
Mesela, 2015 olaylarında, hiç unutmuyorum, Toma'nın arkasına bağlannmış bir cesetle sokakta gezdikleri bir video vardı
Buna bakıp sevinenler olabilir, en nihayetinde belki de o ceset Pkklıydı
Ama hiçbir normal insan evladı, gidip öyle bir rezilliği kendine yakıştırmaz, bu ülkücüler yakıştırır bununla gurur duyar
Kısaca barbar oldukları için bu tip işlerde çok kullanılıyorlar
Ama ne özel harekat, ne bordo bereliler bu zıpçıktıların tekelinde değil013 Yorumla
Soran+1 yılBen askerliğimi tunceli ovacikta yaptim komando olarak. Oradan joh'e geçtim siirt eruh'ta 3 yil kaldim annemin israri uzerine ayrildim meslekten. Hepsi silme ülkücüdür. Boş maval dediklerin sadece.
- +1 yıl
Ben sana onlar çoğunluk değiller demedim
Tekellerinde değil dedim
Geneli zaten grizekalı olduğundan, o tip frontline cephelerinde kullanılır
Tsk herkese bir yer açar, bir orduda, cephede savaşan kim varsa emin ol sebebi canım olmasıdır, aklı başında adamı oralarda kullanmazlar
Sen de mesela canım olduğun için komando olarak ovacıkta hizmet vermişsin, ne söylediğimi anlamayıp boş konuşuyorsun - +1 yıl
''canım'' derken kastettiğim ''grizekalı''
Bu mal site sansür uyguluyor
Soran+1 yılOlum senin gibi solcu köp. kten ne beklenir ki? Ancak sosyal medyada bi b. k olmadığın halde karşımda olsan abi çekeceğin halde atar tutar kendini bi b. k sanarsın. Tamamen Ülkücüler hakimdir. Ordu önceden rütbeliler chp'liydi paşalar ama artik oda kalmadı hepsi silme Ülkücü. Kime oy verecekler chp'ye mi? Senim gibi bi b. k okmayın kendini burada b. k sananlar o adamlara laf ederler tabi senin mezhebin bellidir.
- +1 yıl
Ben de diyorum, bu Tsk niye Akp'nin siyasi ajandasına hizmet eder oldu
İşte ülkücüler ele geçirince ordunun iktidara meze olmasındanmış
Chpliler orduda ağırlıklıyken, hiçbir devlet başkanı 34 askerimiz şehit edildiğinde, şehit eden ülkenin liderinin kapısına gidip badi badi gezmezdi
Tam da ülkücülüğün ne olduğunu özetlemişsin
Soran+1 yılLan zaten Ülkücüler subay, astsubay, uzman, alpayda yine güçlüyü ama paşalar Chpli kemalistti. Oda artik kalmadi. Sanarsin önceden ordu tamamen Chpliydi. Bugun ki chp de Atatürk düsmanlarindan oluşan dhkpc, pkk, asala artiklari tarafundan yönetiliyor.
- +1 yıl
Niyeyse, şehit olan askerlerimizin hesabını mecliste gene o dhkpcli dediğin Chp'li vekiller sorarken, senin Mhp 34 evladımızı şehit edenlere gık demeyenlere hizmet etmenin peşinde
İşte bak, paşalar chpliyken gene ortada bir onur varmış
Soran+1 yılChpliler mi soracak güldurme beni. Chp akp'ye muhaliflik için savunmuştur sadece. Yoksa onlar umrunda değil, Chp Türkiye ve Atatürk düşmanlari tarafindan yonetilen bir partidir. Ben buyuk erdoğan muhalifi olmama ragmen hicbir zaman oy vermediğim halde bu secimde chp hdp bloğuna inat erdogana oy vereceğim. O bozuk, iki parti
- +1 yıl
Güldürme imiş
Mhpli olmak böyle bir şey
Sabahtan akşama kadar goygoyunu yaptığı vatan, millet, şehit kavramlarını bile
Mecliste vatan düşmanı dediği Chp'nin katresi kadar savunmayıp, bir de ''Ehehehe onlar mı savunacak'' diye saçmalamak
Soran+1 yılBugun ki chp yonetiminin ne işi olur asker ve polis ile senin dunyadan haberin yok. Chp yònetimi tamamen Türkiye ve Atatürk düsmanlarindan oluşuyor. O savunma değil amaç akp'yi kötülemek eleştirmek.
- +1 yıl
Akp dediğin, cumhuriyetin herşeyine düşman.
Başındaki zat Atatürk ve İnönü'ye ayyaş diyen zat
Ulan bunlar, merkez bankasından bankalara %15 faizli kredi verdiler, sonra bankalara o parayla %20 faizli hazine borcu verdirdiler
Bundan büyük halk, millet düşmanlığı olur mu?
Soran+1 yılChp ve akp aynı pisliğin lacivertidir. Git chp'ye de ki neden pkk partisi ile iş tuttun yonetimini pkklilara, dhkpclilere, asala zihniyetlere teslim ettin de ekonomik zamlardan vergilerden, multecilerden bıkmış insanları kendine çekemedi. Kimse akp'yi savunmuyorm gunumuz siyasi kosulunda yapılanlari soyluyoruz sana
- +1 yıl
Yönetimi pkklılara teslim etmiş, Pkk tarafından arabasına kurşun atılan adamı diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşim Asker ve Türkçü oğlumuzun ismi de Ülkücü bir Şehit ismi. Vatan aşkı nedir bildikleri için ülkücü ya da Türkçüler.
222 Yorumla
Soran+1 yılJoh, poh, bordo bereliler hep Ülkücü çok inançlilar gorevleri malum. Dualarla gidiyorlar goreve
- +1 yıl
Babamın bir lafı vardır, ''Ülkücünün vatan aşkı karı satarken polise yakalandığında bozkurt selamı verip polisten ayrıcalık beklemeye yarar'' diye
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok hadi oradan lan ya solcu komünistsin ya da pkkli terorist. Devlet, bayrak, millet, din düşmanlari
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bu ekranı alır profil linkini kopyalar milli değerlere hakaretten seni şikayet ederim.
- +1 yıl
Solcuları sevmem, Pkk ile alakam yok
Bu arada, sizin ülkücüler Osman Öcalan'ın kalkıp iktidara oy verin çağrısına ses çıkarmamış tipler
Bir ideoloji doğuştan g*vat olunca böyle oluyor - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Evet bu cümleyle sizi siber suçlara an itibariyle bildiriyorum gerekeni yargı yapar. görüşmek üzere
- +1 yıl
Oy evet lütfen yap
Bu muhafazakar sağcı cenahın ''Nasılsa devlet arkamda'' diye herkesi tehdit etmesine de hastayım
Normalde canımı sıkar, ama artıl şu raddede öyle bir isyanlardayım ki git ver siber suçlara
Sizden mi korkacağız
Söylediğimin sapına kadar doğru olduğunu bilmenin ödlekçe mazeretleri bunlar
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok ben şikayet ettim gereken açıklamayı aynı şekilde ifadeye çağrıldığinizda da yaparsınız an itibariyle cevapta vermeyeceğim siz yazın ben sadece ekran görüntülerini alacağım sizde alın lazım olacaktır tehdit dediğinizde anayasal haktır milli değerlere hakarette suçtur öğrenirsiniz iyi geceler.
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok senin mezhebin mum söndüğü yaptigi için Ülkücüleri sevmez, g. vat zannedersin kendin gibi tabi
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaşım sessiz kal lütfen ben şahsın alttaki yorumlarını da bunları da aldım linkini kopyaladım bı kaç ekran kaydı ile siber suçlara bildirdim gerekeni ülkenin polisi yapar biz cevap vermeyelim.
- +1 yıl
Türkçü olduğunu iddia edip, Türk kültürünün temsilcilerine iğrenç iftiralar atan arapçı izliyoruz
Öbür deyyus da kime şikayet ediyorsa etsin
En nihayetinde, ülkenin insanına Çin halkı gibi köleliği reva gören hain bir zihniyetin bayraktarısınız
Sizin ne mal olduğunuzu hepimiz biliyoruz. Birkaç yıl sonra ikiniz de ''Valla ben oy vermedim, ben 2 dönem desteklemiştim'' diye inkar edeceksiniz
Soran+1 yılAllah rızası için verin. Bunun gibiler sanalda böyledir. Yoksa gerçek hayatta abi çekecek, ezik, korkak tiplerdir. Ezikliklerini burada gideriyorlar. Karsimda olsa parçalardim onu
- +1 yıl
Adam bir de barbar bir hayvan olduğunu ayan ediyor
Anca parçalarsın zaten, başka bok yiyemezsin
Ortalama bir sokak köpeği de aynı zihniyete sahip
Burada laf ettiğin pkklılardan zerre farkın yok
Onlar da anca parçalamayı, öldürmeyi biliyorlar
Sen de aynısın
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok sen kalklar tüm ülkücülere g. vat dersen, vatanı koruyan evlatları sanalda küçük görürsen ancak ve ancak mum söndüğü cocuğu oldugunu kanitlamiş olursun başka cevap bekleme.
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok yol al, Türkiye düsmani, Asker, polis, devlet düşmani terorist.
- +1 yıl
Birincisi, ülkede ülkücülerden nefret eden kesimleri sayayım, liberaller, ulusalcılar (aslında kabaca aynılar), şu z kuşağı tipleri, sosyal demokratlar, komünist canım, kürtçüler, pkklılar vesaire
Yani çok versatil bir güruhtan söz ediyoruz
İkincisi, siz istediğiniz kadar bu vatan mücadelesini kendinize yontun, bu ülkede vatanseverlik safi ülkücülere mahsus bir şey değil
UIan Ömer Halisdemir'in ailesi bak bakalım hangi partili
Üçüncüsü, alevilere iftira atıyorsun, Aleviler Türkmen şamanist geleneğinin ardılıdır. İslam ile çelişir çelişmez orası ayrı konu
Ama sen kalkıp, Anadolu Türklüğünün temsilcilerine, iğrenç bir iftira atıyorsun
Senin gibilerin TÜrklüğünden ne olur?
Zamanında kaç kere kullanıldınız, hala da kullanılmaktan gocunmuyorsunuz
Ben hatırlıyorum, Bahçeli partinin başına geçtiği zaman, ülkücü taife her tarafta terör esitirdiği için, artık organize suç şebekesi olmakla itham edilmişti
Bahçeli o yıllarda baktı koskoca hareket bildiğin terörist addedilip düşman bellenecek, yumuşatmıştı partiyti
Şimdi muktedirlerden yana oldunuz diye adam kesildiniz
Lan bu ülkede şu an yanında durduğunuz adam, meydanlarda sizi katillikle, canilikle suçlayıp ''milliyetçiliğin her türlüsünü ayaklar altına aldık'' demişliği olan adam.
Ne diyeyim size? Onuru olan bir duruşunuz vardı da biz mi yoksaydık?
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok o saydigin liboşlar, pkklilar, komunistler, hepsi Türkiye düşmani tamamen Türkiye aleyhine hakaret eden *. ulusalcilar ise bugun hdpyi deli gibi savunan kendini kaybetmiş akil hastalaridir. Ülkücülerin ise tek gayesi tamamen Türkiye'nin menfaatleridir. Sen kalkar t7m ülkücüleri g. vat dersen, vatan evlatlarini görürsen alacağin cevap bu olur. Yavuz size az bile yapmiş. Bu son yorumum hanimefendiyi rahatsiz etmenin anlami yok.
- +1 yıl
Evet mk ülkenin %60'ı Türkiye düşmanı
Bi siz Türkiye'den yanasınız. Türkiye dediğin halktır. Ayrıca, bugün Türkiye'de HDP kadar dahi oyu olmayan bir parti olarak, sen hangi sıfatla kalkıp onu bunu Türkiye düşmanı addediyorsun?
Bak ciddi söylüyorum, o mk bölücü HDP'si (Ki bunları meclise taşıyan AKp idi, sen hatırlamazsın, ama Chp o zaman Bdp'nin meclise girmesine direniyordu) bugün Türkiye'de Mhp ve BBP'den daha fazla oya sahip dolayısıyla halkta daha fazla karşılığı olan bir parti
Ülkücülerin tek gayesi de arpasının az gelmemesidir
Parayı, makamı kaptılar mı, özünde bu milletin değerlerine, Atatürk'e, Türklüğe düşman Akp'nin yanında nasıl saf tuttuklarından, dertlerinin ne olduğu ayan oluyor
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok g. rizekali Mhp'nin oyu iyi parti bölünmesine ragmen pkk partisi ile ayni oyu aldi 2018 de 5.5 milyon oy aldılar. Kaldi ki cogunluk haklidir diyecek kadar sasirmis zekası olmayan bir zavallisin. Dediklerin dogrudur ozelllikle pkklılar, komunistler ve liboşlar Türk ve Türkiye düşmanidir. Aksini soyleyende akil yoktur. Kemalistler ise erdogan dusmanligindan aklini kaybetmis hdpyu savunacak kadar rezil duruma gelmislerdir. Bu ulkede tek vatanseverler Ülkücülerdir. O meslekleri kimse 5-10 lira para için yapmaz. Vatan sevgisi millet sevgisi lazim. Akp'yi ve erdogani kimse savunmuyor savunmadimda hiçbir zaman ama chp hdp bloguna inat baskanlikta erdogan parti de Mhp'ye oy vereceğim. Bu son yorumumdu nokta.
- +1 yıl
Pkk partisi ile ayn ıoyu almak
Övündüğün şey bu. Diyorsun ki şu an. Pkk destekçileri ile bizim oyumuz eşit
Bu ne anlama geliyor?
Akp'yi savunmuyorum, ama Erdoğan'a oy vereceğim
Evet çok mantıklı
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok beni çıldırtma anlama sorunun var. pkk ile ayni aliyorsun diye övünme yok az oy oluyorsun dedin buna cevap verdim. Erdogan'a hep muhaliftim hiçbir zaman desteklemedim hakli bulmadim ama chp ve hdp gibi tamamen Türk ve Türkiye düşmanlarına karşın mecbur vereceğim. Benim için, gunumuz koşullarında yapılan siyssetin yönü önemlidir. Referandumda hayır vermiştim mesela. Senin gibiler bizi anlayamaz
- +1 yıl
Erdoğan'dan büyük Türkiye düşmanı var mı acaba? Adam şu anda bizi Çin'e dönüştürmeye çalışıyor.
Pkk ile ortak iş tutmuşluğu olan, müzakerelerde bulunan, sınırlarda kahraman gibi karşılayanlar da kendileri. Ulan şu Ahmet Türk'ün BDP'sini bile Chp'nin ısrarlarına rağmen bunlar soktu meclise şimdi başlarına bela oldu tabii, akıllarınca Kürtler ve muhafazakarlardan oy alıp ebediyen iktidar olacaklardı
+1 yılÜlkücüler amaa göktürkçe Türk yazısından rahatsız olanların arkasından gidiyorlar kısaca ülkücü falan değiller onlar.
027 Yorumla
Soran+1 yılNasil yahu oyle sey mi olur
- +1 yıl
Yalan mı püskevitçinin (adını unuttum adamın) tc ibaresinden bile rahatsız olanlara ne dediğini herkes biliyor? şu an kol kolalar? Yalandan kurt işareti yapınca ülkücü olunmuyor ülke yol geçen hanına döndü. Vursana sınırdan geçeni?
Soran+1 yılIktidarda kim var? Yetki Ülkücülerde mi? Verin Mhp'ye oy geçmesin. Sanki chp çok temiz tamamen parti yönetimi Atatürk, Türkiye ve Bayrak düşmanlarindan oluşuyor. Demirtaşi çikartmaya baksin, hdpyi savunsun kemal ve partisi
- +1 yıl
Feto ile boy boy fotosu olan adamı maliye bakanı olarak atayanlara laf at ilk sen. Askeriyeye darbe yapıp içini boşaltanda chpydi zaten aaa darbeci araplarla el sıkışıp para isteyenlerede laf at. Ülkeyi chp yönetmiyor. Sövdüğün adamla kol kola gezmezsin. Birbirlerine sövüyorlardı düne kadar. Ne olduysa artıkk 😏 ülkücü dediğiniz tipleride gördük alparslan türkeşin anma törenini bastılar. Sürekli tehtit sürekli iftira Tc ibaresine düşmanları savunma çok vatancı türkcülermiş gerçekten.
- +1 yıl
Ayrıca köşeye sıkışınca chp demenizde komik.
- +1 yıl
Sen kızı çok yanlış anlamışsın kardeşim
- +1 yıl
@ezicibaba01 konuşmaj için konuşuyor o sınırdan geçen ipsiz sapsızlara göz yuman ülkücü askerleride konuşsalar ya ama kılıfları haxır emir kulu.
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız bu zamanda herkes de hakkında bi_b*k bilmediği her şey üzerine cahillikde master yapıyor konuşmak için konuşuyor sonra sıkışıncada akp şöyle chp şöyle , telefonunu çıkar, dış güçler deer dururlar.
Soran+1 yılBen burada partilerden bahsetmedim. Partiye girmedim direkt neden bu askeri gucler ve istihbaratlar, derin devlet Ülkücülerden oluşuyor dedim. Siyasete getiren sizsiniz ben değil.
- +1 yıl
Bizim bi arkadaş vardı bunlar Suriye’de ki operasyonlara katılmışlardı dediği cümle şuydu bombanın infilak etmesiyle çatışma başladı ve bizim başımıza koydukları sözde vatan sever Subay olay yerinden uzaklaşmış ve bu konu hakkında ne soruşturma ne bişi yani öyle bi zaman ki siyahla beyazı ayırt edemiyoruz
- +1 yıl
@ezicibaba01 aman boş ver anladıkları yok sırf böyle diyoruz diye düşmansınız diyecek olan ıqsu diş sayısını geçmeyecek tipler bile çıkar. Anlamıyorlar doktor yanlış işlem uygulasa sövmeye giderler ama ülje yol geçen hanına dönmüş en iyi yerli milli vatancı benim.
- +1 yıl
Bende sana ğlkücü olmadıklarını söyledim? Tc ibaresinden rahatsız olmak göktürkçe türk yazısından rahatsız olmak mı ülkücülük? ya da anma törenini basmak mı ülkücülük? Sorsan yarısı mhplidir yine benim dediğime çıkıyor. Neyse size fetocu tiplere kuzulara kurdu boğdurtan tiplere laf atın sonra chpye başka partilere sallarsınız..
Soran+1 yılHahnimefendi partiler tartismasi ayri konudur. Sorduğum soru ayri konudur. Siz soruma cevap vereceğiniz yer de işi partilere doktunuz. Sen de az vatan millet sevgisi olsa şu an ki chp yonetimine terorist dersin. Bugun ki chp yònetimi tamamen Türkiye ve Atatürk düsmanlarindan oluşuyor. Istediğin en buyuk yemini de edebilirim
- +1 yıl
Türk düşmanlarını destekleyeck değilim :)
- +1 yıl
Ha bı arada fetocularıda desteklemem gerçek fetocuları.
Soran+1 yılChp yönetimi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
- +1 yıl
Partiler vasat benim işim şahıslarla oyumu partilere değil şahıslara vericem
- +1 yıl
Chp neyi yönetiyor?
Soran+1 yılBirseyi yönetmiyor muhalefet. Zaten onu sormadim siz partilere girince ben de sormak durumunda kaldim. Chp yönetimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cevap bekliyorum?
- +1 yıl
Chp yönetimi diye bir şey yok işte bir şey yönetse hakkında yorum yaparımda. Yönettiği bir şey yokk ne hakkında konuşucaz? Ayrıca bu ülkede tek chp mi var? Akpyi %51lil kesim istiyor %49luk kesim istemiyor. Herkese chpli şucu bucu mu diyeceksiniz?
Soran+1 yılChp yönetimi var gibi var. Kemal kılıcdaroğlu, canan kaftancıoğlu, özgür özel, eren erdem, sezgin tanrıkulu, ergin altay bunların neler dediklerini az araştır. Sonra chp yönetiminin ne mal olduğunu snlarsın
- +1 yıl
Bana bunu türk düşmanlarını destekleyen birinin söylemesi çok komik.
- +1 yıl
Boş işler partisi gerçek bir muhalefet partisi doğruya doğru yanlışa yanlış der bunlar doğruya maraz yanlışı da Arap saçına çevirir anca
Soran+1 yılSen kendi kapını supurmeden başkalarina suçu atiyorsun. Atatürkçüyüm diyenler vatansever olsalar şu an hdpyi deli gibi savunmaz demirtaşı ç8kartmak istemezlerdi
- +1 yıl
Bana siyasetçilerin laflarını söylemeyi kes. Halk mı çıkarmak istiyor kim çıkarmak istiyorsa ona git konuş! Kendi kapımda bir şey yok akp mhp hdp bir kere bile oy verip savunmamışımdır. Atatürkçü olanlar Türk düşmanlarını akp çakma ülkücüleride savunmuyor zaten 😏
Soran+1 yılÇok zor durumdasın. Sen de Chp ve yonetiminden hiç memnun değilsin biliyorum. Ben ülkücülerden sonra Atatürkcüleri vatansever görüyordum ama erdoğan nefretlerinden gözleri bir şey gormuyor erdoğan nefretinden hdp ile ortak olacak, hdp'yi savunacak duruma gelmişler.
- +1 yıl
Ya git işine amca allasen.
- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılVatanı çok sevenler veya işi sevenler genelde öyle meslekleri tercih ederler
12 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi partilisin?
- +1 yıl
Siyaset konuşmam 🙂
+1 yılHacı sende benim gibi çok saçma ve boş buluyorsun bunu dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok. Eşim Kürt ve polis. Bunların ülkücü gibi görünmesinin sebebi Vatan ve millet aşkıdır🤘🏻
03 Yorumla
Soran+1 yılEeee Ülkücü işte sen de kurt işareti yapiyorsun 😁
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok hoşuma gidiyor 😂 ondan banada bulaştı. Etrafım polislerle be askerle çevrili o yüzden artık düşünceler değişiyor
Soran+1 yılEee dediğim doğru işte Ülkücüler hakim 😁
+1 yılÜlkücülerden OLUŞMAZZ. saçma sapan bilip bilmeden konuşmayın. Ülkücü olup girenler elbetteki vardir. Ama bunu bir oluşuma baglamak aptallik.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen içindeydim yüzde 90'i diyeyim Ülkücüdür.
- +1 yıl
Pöhten bahsdiyorsan onu bilmiyorum. Ama diğer elit birliklerin için dedigin geçerli degil kardesim
- +1 yıl
Csar, pk, sat, sas, okk. Bunlardan tanidigin ülkucu var mı guzel kardesim 😆😄😄
Soran+1 yılJöh'teydim siirt eruh'ta 3 yil kaldim hepsi Ülkücü. Jitem, mit, kontgerilla zaten yine Ülkücülerin oluşturduğu istihbaratlar. Ne olacakti saniyorsun sosyalist mi?
- +1 yıl
Kardesim ulku ocaklarindan çikmalari diyorum ben. Ülkucu kelime anlamiyla bi ulku ye bagli kimse demek. Vatan millet aşki hepsinde var. Ama ulku ocaklarindan cikip sat'a giren var mı , Gördün mü?
Soran+1 yılHangi partili olacaklarini samiyorsun onlar zaten sisirme uydurma veya ifak birlikler. Asil unsurlar ve istihbaratlar yazdiklarimdir. Ben içindeydim
- +1 yıl
Aynen kardeşim haklısın böyle devam 👍👍
+1 yılBıyıkları var diye😂🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlakası yok güzel kardeşm
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 90 silme boyle
Cevap sahibi+1 yılÜlkücü diyince kafanız MHP ye gitmesin ülkücülük Türkçülük demektir bu vatanın her çocuğu Türkçüdür Türkçülükten kasıt da Türkiye’dir yani bu terimden Kürt Çerkez laz ayrımı yapmayın bu vatanın her evladı Ülkücü doğar
Soran+1 yılTürkçü değiller. Türkçülerin din ile işi olmaz. Bunlar dualarla operasyonlara gidiyorlar içlerinde Türkçü barindirmazlar gerçek bu.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar