+1 yılMerhaba,
https://youtu.be/fpHlyCGtPl4
Kararı haksız buluyorum. Aile olarak sayılması kesinlikle fıtrata aykırıdır.
Doğuştan dedikleri yönelimleri böylece çocuklarına bizzat aşılamış olurlar, ne kadar doğru?
Bunun önü açılırsa yasak ilişkilerin, sübyancılığın da önü açılır ki...
O da bana saygı duy demez mi?Var olan bir duruma teşhis konulmuşsa tabii ki bir şey diyemeyiz ama bu tercihtir, yönelimdir vs normalleştirmelerine asla saygı duymam benim de bir saygınlığım var.
https://youtu.be/GYYKbM6rmxE
Bu bireylerin yönelimleri karakterlerine de yansıdığı için (ister istemez, fark etmeksizin) yine sorun teşkil etmektedir.
Kaldı ki bunlar planlanıyor, ne diye saygı duyacağım?
Kız ve erkek bebekler onların dokunuşuyla tek cinse bürünüyor.
Aslı şu ki;
Küresel akıllar, modern dünya doğrultusunda toplumsal cinsiyet projesi "cinsiyetsizleştirmek" temelleri üzerine kuruluyor. Bu zamana kadar birçok şeyi nasıl farklı aşılamışlarsa bu projeyi de türlü kılıflar uydurarak toplumlara aşılamayı başarmışlardır.
Cinsiyetsizlik dayatması yapan lobiler her geçen gün 'ideolojik tarikat' haline geliyor.
Hiçbir değer ve normu olmayan toplum hedefi için cinsiyetsiz insan modelini inşa etmeye çalışıyorlar. Öncelikli hedefleri ne yazık ki çocuklardır.
Zira bir kimlik arayışı içerisinde olan ve kendi değer sistemini inşa etme sürecindeki ergenler onların kirli emelleri için en uygun gruplardır. Sosyal medya, televizyon programları, dijital oyunlar, müzik grupları, popüler kültür gibi farklı araçlar kullanılarak çocukların zihni bulandırılıyor ve masumiyetleri suiistimal ediliyor.
Sosyal hayatta kadın ve erkek arasında farklılıkların olmadığını savunan bu görüş, bireylere özgü rol ve vazifeleri reddediyor.
Sözde eşitlik adı altında kadınlar erkeksileştirilmekte, erkekler kadınsılaştırılmaktadır.
İnsanın karakteri ve ait olduğu cinsiyet; çocukluğundan itibaren giydiği kıyafetler, oynadığı oyuncaklar, hayat tarzı vs ekseninde şekillenir. Ancak son yıllarda ortaya çıkan 'cinsiyetsiz okullar' bu algıyı kırma yönünde girişim başlattı.
Proje ilk olarak İsveç' te hayata geçirilmişti. Ülkede okul öncesi eğitim veren kurumlarda kız ve erkeklerin ayrı oyuncakları ve oyun alanları bulunmuyor.
Bulunup bulunmaması sorun değil zaten sorun olan cinsiyetlerinin belirtilmemesi.
Bu okullarda "çocukların belirli bir cinsiyet sınırları içerisine hapsedilmediği" iddia edilirken çocuklara kız veya erkek olduklarına dair herhangi bir ifadeyle hitap edilmiyor.
Okulun temel prensiplerinden biri; kızlara kız, erkeklere erkek dememek! Bunun yerine arkadaş veya çocuk diyorlar.
Okullarda kullanılan kitaplarda sadece klasik anne/babaya değil, eşcinsel çiftlere de yer veriliyor. Bu çocuk bunları görüp yetişecek sonra zaten miş gibi algılayacaktır.
Madem doğuştan o zaman ne bu müdahale?
Bu tür yönelimleri normalleştirmek isteyenler cinsiyetin bir dayatma olduğunu öne sürüp cinsiyetsizliği dayatıyor. Bu okullar eşcinselliği yayma misyonuyla hareket ediyor. Biyolojik olarak farklılıkları bulunan iki cinsiyeti zorla aynı kalıplara sokarak ortak bir hayat biçimi ve ortak bir tarz inşa etmeye çalışmak büyük bir yanlıştır.
İsviçreli Psikiyatrist ve yazar David Eberhard' a göre; çocukları cinsiyet ihtiva etmeyen 'hen' (o) zamiriyle çağırmak, biyolojik farklılıklar karşısında bilinçli bir körlük olduğunu söylüyor.
Okulların yetkilileri ise 'kızları erkek, erkekleri de kız olarak yetiştirme gibi bir niyetleri bulunmadığını, sadece her çocuğun olmak istediği kişi olmasını istediklerini' öne sürüyor.
Cinsiyetsiz okulların yaygınlaşabileceği düşünülürken bunun nelere sebep olacağı ise tahayyül bile edilemiyor. Bu tür okullarda eğitim gören çocukların, ileriki yıllarda ait bulundukları cinsiyetle ilgili birtakım sorunlar yaşayabilecekleri kaçınılmazdır. Bunlar cinsiyet algısı yıkmak için düzenlenen projelerdir.
Cinsiyetsizlik projesi sadece eğitimi değil, giyim şirketleri ve moda sektörünü de ele geçiriyor.
Cinsel yönelim adı altında sapkınlıkları normalleştirmek, bozgunculuk yapanların tebessümünü artıracak bir harekettir. Duyarlılığımızı artıralım, farkına vardığınızda farkınız kalmamış olmasın; farkımızı ve farkındalığımızı koruyalım.
Esen kalınız...🍃
16.12.21/00:30
816 Yorumla- +1 yıl
Yine bazı ülkelerde ebeveynlere anne/baba diye hitap edilmiyor.
Türkiye de de bir çocuk arkadaşı tarafından böyle korkutulmuştu, sormuştum bir ara hatırlayanlar olur belki...
Kime anne kime baba sorununu çoktan düşünmüşler anne/baba yok, isimle hitap ediliyor.
- +1 yıl
UDixon2 Bizim gibi derken😄
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
buyur bak kıyafetler eskiden batıda bile bol iken zamanla daralmış. Yavaş yavaş değiştirmişler algıları
lh3.googleusercontent.com/.../mT2Wiy2RpaQ3exum7-ASJ357vrpbSjaAZJYjJVoHmNusG0iwY2GB73_dm3ij9bJBpc7LMlNz2u7Hw8yxN7zsbb9Jv2W2pB-Zh5ZmL0RSL9vzZRkt8aD_2pHq_88Ay7ysgA - +1 yıl
Geçen gün sınıfa uzun saçlı biri girdi. Ta ki söz hakkı alıp konuşana kadar hepimiz onu kız sanmıştık😄 giyiniş de pek erkeksi değildi...
Ne yazık ki bilinçli olduğunu söyleyen başkalarını cahil diye gömenler asıl cahiller ki gerçekleri görmüyorlar. Her şeyi değiştiriyorlar abi :( - +1 yıl
Sadece kıyafetlerimizi değil aynı zamanda Ahlakımızı da değiştirdiler!. Bundan 30 40 sene önce batı da bile ahlaksız sayılan eşcinsellik her yerde yaygınlaştı ve normal karşılanıyor. Aynı şey zina için de geçerli eskiden zina kanunen suç sayılırken bir anda kanunen ortalıktan kaldırıldı. Ama ne hikmetse eski kanuna göre erken yaşta kendi rızasıyla evlenenler hapse atılırken rıza ile zina yapanlara hiç bir ceza uygulanmaz zina ödüllendirildi evlilik ise cezalandırıldı.
- +1 yıl
İnsanlar sonlarını kendileri hazırlayıp bizi ne bağlasın diyor ya. Allah yardımcımız olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılİstanbul sözleşmesi kalkmasaydı burada da olacaktı. Örneğin oğlunun maktaj yapmasına kızarsan oğlun senden alınıp eşcinsel çifte verilir. Küreselciler avrupayı böyle güçsüzleştirdi. İşgal şekli değişmez. O ülkenin askerini yok edip kendi askerini ayak bastırmazsan orası sömürgendir ama senin değildir. Avrupada askerlik yapacak, kadınlar için ölecek, milli değerleri olan erkekler yok edildi.
https://youtu.be/u1YUyU9qY64
Bizde de göğüs göğüse çarpışmaya korktukları cengyaver Türk erkeklerini 6284 ile azdırdıkları karıların iftiralarıyla hapse ve sokağa attırdılar. Kalanları da eşcinselleştirdiler. 4 milyon 6284 iftira mağduru ve 1,5 milyon süresiz nafaka mağduru aslan Türk erkekleri "yunan gelip karıların ırzına geçse sadece izlerim" diyecek noktaya getirilmiştir. Lojmandan atılan polis asker dahil erkekler kadına pozitif ayrımcılık faşizmiyle devlet kavramına düşman ettirilmiştir. Baba ve koca otoritesi yok edilerek 15 yaşında seks yaparken yakaladığı kızına tokat adan babaya 2 yıl hapis verilmiştir. Babaları erkeklerle görüştürmüyor diye babalarını taciz iftirasıyla hapse attıran kızlar türemiştir. Çıplak dolaşan karısına kızan erkek psikolojik şiddetten uzaklaştırma almıştır ve ihanete uğramasına devlet yardım etmiştir. Değişebilen tek şey elektroniktir. Fıtrat değişmez, değiştirilemez.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi ki AB üyesi değiliz yoksa bizim ülkemizde de aile sayılıp evliliklere izin verilecekti. Allah'ın en nefret ettiği günahlardan biri. Lut kavmini bu yüzden helâk etti. Şimdi diyecekler ki onların elinde mi doğuştan böyleler. Biz zaten onların böyle olmalarına karşı değiliz. Allah sana zinayı yasaklıyor. Erkek erkeğe de olsa karşı cinsle de olsa evlenmeden zina yapma diyor. E şimdi bunlar nasıl evlenecek. Kızlara ilgi duymuyorlarsa erkeklerle de zina yapmayacak evlenmeyecekler. Ben karşı cinsten hoşlandığım halde evlenmeden zina yapmadan bekâr yaşayabiliyorsam onlarda yaşayacak. Allah'ın emri bu. Pompei (Lut) kavmi Türkçe belgesel olan şeylere yalancı diyenler birde mucizeyi böyle izlesinler. Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz
https://www.youtube.com/embed/MzTtwJ_5bDc
'Böylece ülkelerinin üstünü altına getirdik. Üzerlerine de balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık'
Hanımı hariç, onu ve ailesini kurtarmıştık. (Hanımı) geride (helak olanlarla) kalmıştı. (7/A'râf 83)
► Onların üzerine bir (azap) yağmuru yağdırmıştık. Suçlu günahkârların akıbetinin nasıl olduğuna bir bak! (7/A'râf 84) ► Şüphesiz ki bunda, basiret/feraset sahibi insanlar için (ibret alınacak) ayetler vardır. (15/Hicr 75)
► Orası hâlen bir yerleşim yolu üzerinde bulunuyor. (15/Hicr 76) Dipnot: Lut gölü hâlâ yerleşim yeri üzerinde. Bu insanlarda Lut gölü çevresinde yaşayan insanlardı53 Yorumla
Soran+1 yılOrtadoğu masallarına pek inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılKuranı detaylı incelersen masal değil bilim barındırdığını anlarsın. https://youtu.be/9ANTiO7EqHQ
- +1 yıl
👍 👏
- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılDin boyutunu bir kenara koyarsak eşcinsellere bişi dediğim yok, evli de yaşayabilirler. ama işin içine çocuk girince biraz durum değişiyor. Genelleme yapamam, esasında iki farklı eşcinsel tipi var birisi olayı aşk boyutunda yaşayanlar, diğeri olaya sadece cinsellik olarak bakanlar. Çocuğun kendi kimliğini bulmasında bu gibi durumlardan etkilenebilir ve kafası da karışabilir. Neden iki annem var ya da neden iki babam var? Eşcinsel evlilik dışındaki normal ailelerde bile (ne kadar normal denir orası da ayrı) şiddet, taciz, ensest durumları da olabiliyor. Belki evlat edinilen çocuk yukarıdaki karı koca çiftinin oluşturduğu aile yerine eşcinsel bir ailede bu gibi kötü durumlarla yetişmeyecek ve daha sağlıklı ve kültürlü büyüyecek. Tabi bunun için varlık durumuyla, sosyal statü ve kültür gibi durumlarla da doğru orantılı olarak. Yani evlat edinilen çocuk için risk hem var hem yok. Şansa kalmış bir durum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yıloğlunu kızını öpen ( siz anladınız ) heteroseksüel ailelerimiz den daha iyi aile olacaklarına yüzde yüz eminim en azından evlatlık ya da tüp annelik ile de ebevyen olsadalar bizim sapkın türk anne babalarından çok daha iyi iyi ebevyen olurlar babası orada kızını yiyor annesi sık kızım dişini diyor sorunca türk aile yapısı aman örf adetler gelenekler böyle aile yapınız batsın çok uzak zaman değil tv pek izlemem geçen gün öylesine açmıştım bir bahçeye doğurup kaçan anne var... soran olursa annelik kutsal değil mi anneliğiniz babalığınız batsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kademe kademe insanlara yedirmeye çalışan büyük bir medya gücü var. Bu medya gücü içerisinde mağdur eşcinseller algısı yaratarak bir bayrak oluşturdular. Zeminleri ve bayrağı aldılar. Evlenebilir, çocuk bakabilir gibi şeyler eklemeye devam ediyorlar. Bunların sahiplendiği çocuk homofobik olsa bunun hesabını hangi mahkeme hangi insan verebilir. (Çocuğun elinde olan bir şey değildir.) Eşcinselliğe karşı tüm kaynaklarda bile yumuşama vardır. Homofobi bile baştan aşağı saçma yorumlayan olmuştur. Eşcinsellikte dahil. Fobi kelimesinin manası ortada. Uydurun durun.
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlile degip birmi herkes yasasin
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu nefret bu karşıtlık ne anlamıyorum. Gizli gay ya da lezbiyenlik ürünü bir karşı çıkış sanırım. Ben yıllarca her türlü ortamda bulundum bugüne kadar ve eşcinsel insanların çok başka bir farkındalığa ve sağduyuya sahip olduklarına şahit oldum defalarca. Bırakın istedikleri gibi özgürce yaşasınlar kime ne zararları var arkadaş?
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. bir şey diyicem sjjsjs iki erkek evlendiler çocuk kime anne kime baba diyecek 🤔 ya da iki kadın evlendi hangisi anne hangisi baba dusunsenize baba diyor kadın birine okulda babam babam dediği kişi okula gelince kadın çocukların beyinleri ile oynamaktan başka bir şey değil..
Aile felan sayılması komik ve İroni Olmus.23 Yorumla
+1 yılŞahsen eşcinsellere saygı duyuyorum. Ve birçok eşcinsel arkadaşım iy kalpli insanlar genel olarak. Fakat LGBT ve feminizm gibi akımların Kapitalistlerin bir uzantısı olduğunu ve dünyayı pasif olarak sömürmekten başka bir şey hedeflemediğinin bilincindeyim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa bırakalım bu tür düşünceleri. Tamam toplumsal olarak bizim alışkın olmadığımız bir şey, dini şeyleri de katınca günahtır kafirliktir diye çemkiriyoruz ama Dünya değişti artık! Farklı bir çağda yaşadığımız gerçeğine alışmalıyız.
Üstelik çok daha önemli, çok daha dikkat ve akıl gerektiren konulara, sorunlara kafa yormalıyız.
İnsanların cinsel tercihlerine, yönelimlerine ya da kimliklerine takılmamalıyız.10 Yorumla
+1 yılortamlarda maço erkek gibi görünüp gizli kapaklı dibini dövdürmekten iyidir. Toplumdaki homofobiyi anlamıyorum, birisinin gay olması yatırıp sizi düdükleyeceği anlamına gelmiyor, korkmayın bu kadar. Ya da sabah akşam seks seks diye yanıyor değiller. İnsanları iyi veya kötü olarak değerlendirin sadece. cinsel organıyla ne yaptığı sizi ilgilendirmez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBabası tarafından tecavüze uğrayan küçük çocuklar varken çocuğa elindeki her şeyi veren, çok iyi ebeveynler olacak insanlara laf ediyorlar. Mis gibi bir karar olmu.
50 Yorumla
+1 yılBunu normalleştiren bireyler size soruyorum yarın yemeği ağzınızdan değil de burnunuzdan yeyin o zaman. Ensest ilişki de normal o zaman,
Cidden iyi misiniz lan siz? Beyninizi tuvalete mi sıçtınız36 Yorumla- +1 yıl
Ensestle yemekle bunun alakası bile yok sen kim oluyorsun da insanların yönetimlerine karışıyorsun
- +1 yıl
Kızım cinselliğin amacı temelde üremektir. Erkek erkeğe mi üreyecekler. Erkek erkeğe skmseyi normal gören ensestide normal görür aynı anlam çünkü ahlak kavramı toplum kavramı yok oluyor
- +1 yıl
Beyninizi diye başlayan cümle 😂👏🏻
- +1 yıl
@leydimarian aynen ben de en çok onu sevdim 😂
- +1 yıl
Ensest ne oluyor?
- +1 yıl
Çok yakın aile bireylerine duyulan cinsel istek. Anne, teyze, hala, kardeş vs vs gibi
+1 yılİnsanın cinsel tercihine karışmam ama aile kavramı çok saçma. Yani isteyen istediğiyle sevişsin ama bu mantığa aykırı. İnsanı dünyaya getiren, kadın ve erkeğin ilişkisidir. Dolayısıyla aile kurumu da anne ve babadan meydana gelir.
20 Yorumla
+1 yılZaten aile olmuş oluyor bazı şeyler çok mantıksızdı rayına oturuyor bir yandan da boşalıyor garip bir düzenekte savruluyoruz.
20 Yorumla
+1 yılşu eşcinselliği bu kadar normal saymaları baya zoruma gidiyor.. umarım okulda ders olarak öğretmezler
51 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılyönelimini istediği gibi şeçebilirler hiçbir lafım sözüm yok da bu insanların analık babalık rolleri o çocuğun ne kadar sağlıklı bir ortamda büyümesini sağlayabilir ki?
30 Yorumla
+1 yılŞimdi bunu bizim ülkedekiler haklı bulur çünkü böyle bktan şeyleri seviyorlar
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk küçük 18 yaşın altında kendi iradesi vs yok diye sünnet edilmesine ( ki abd de bile hijyen ve sağlık nedeniyle baya yaygın) laf eden insanların, küçük çocukların zorla! eşcinsel ebeveyn edinmesine sesi çıkmıyo nedense.
Ben doğru bulmuyorum. Madem eşcinselsin bunu kabul et ve çocuk edinme yasaları izin vermesini de doğru bulmuyorum.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Ben gayet destekçileriyim. Evlat edinerek bir çocugun hayatını da değiştirebilirler. Yurt dışında eşcnsel ailelerin çocukları ile yapılan bir roportaj izlemiştim eskiden. Gayet mutlu ve sağlıklı bireylerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi ki Rusya Avrupa birliği yüksek mahkemesine üye değil yoksa kral çıplak diyen bi tane ülke olmazdı dünyada
https://www.youtube.com/embed/fpHlyCGtPl431 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZorunuza gittiği icin mi bu videoyu izlemiyorsunuz hak vermiyorsunuz çekin elinizi masum çocukların üzerinden gelecek nesilleri kirletmeyin fazla sürmez yakında insan nesli bitecek bu duzen devam ederse sebebi işte bu kararları alanlardır Lut kavminin mensuplarıdır
İlerici bir karar. Bireysel haklar ve cinselliğin kurumsallaştırılmasına karşı atılmış doğru bir adım. Artık cinsellik ile üreme ve devlet ilişkisini koparmanın zamanı geldi de geçiyor bile.
10 Yorumla
+1 yılYok artık bu kadar da normalletirmeyin yaaa.. saçmalık
44 Yorumla- +1 yıl
Pardon ama tam olarak ne anormal
- +1 yıl
@GülcanKaya27 tam olarak ne normal derken çoğu sey değil zaten bun konuları daha da konuşarak normalleştirmemeli
- +1 yıl
Yani seni şimdi iki insanın arasında ki ilişki ne kadar alakadar ediyor buna vereceğiniz tepkiyi pedofili ve ensest ilişkilere verseydiniz ülke şimdi daha güzel olabilirdi
- +1 yıl
@GülcanKaya27 diğer ensest ya da pedofiliye tepki vermediğide nerden çıkardın sanki beni tanıyor gibi bu ne saçmalık.. buna nasil tepki veriyor isem onlara veriyorum ben bilip bilmeden konusma.. ki hiç biri normal değil ve desteklemiyorum..
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ilerde kimbilir neleri neleri normalleştirmeye çalışacaklar ama ne yaparlarsa yapsınlar bunlar normal değil, normalleşmeyecek.
30 YorumlaCok guzel bir karar. Insanlari yonelimleriyle kimse yargilayamaz. Birbirlerimi sevip sayip, evlat edindikleri cocuklara bu sevgi ve saygiyi guzelce aktardiklari surece baska bir seyin onemi yok. Hetero ciftlerin yetistirdikleri cocuklari, aile yapilarini da goruyoruz ayrıca. Sacma sal*k yorumlar var asagida. 'Aileleri' cok iyi yetiştirmis.
00 Yorumla
+1 yılEşcinsellik de cinsel yönelimdir. Çok p*rno izlediğiniz için hakikati unutmuşsunuz. Bir sürü canlıda cinsel yönelim varyasyonu varken tek homofobik canlı insandır...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aile olmak öyle kanla cinsiyetle olan bisey değil sonuçta ve resmi olarak tanınması kötü demiyorum ama resmi olarak tanınmasa bile bu aile olunduğu gerçeğini değiştirebilecek bisey değil bence
00 YorumlaYerinde bir karar olmuş. böyle medeniyetli olan gelişmeleri bu ülkede de görmeyi diliyorum.
30 YorumlaHangisi erkek
Hangisi kadın
Rolünde olacakmış?30 YorumlaKararı haksız buluyorum. Aile olarak sayılması fıtrata aykırıdır.
31 Yorumla- +1 yıl
hadim edildim. erkekle yattım bemimde hakkim yok mu? erkekligim giderildi. kac erkekle birlestim. sonuc insanim. kendim kadinsı bir yapim var yasoyorum5
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakında i b n l i ğ i mecburi yapacaklar ondan korkuyorum
30 Yorumla
+1 yılKim kimi dudukluyolan çocukları demiş kimden cikiyo çocuk burası da tartışma konusu ha birde damat koğuşundan farkı ne?
10 YorumlaYa şimdi bisey diyecem bazı beyinsizler i. b. n.. elere anlayış gösterecek beni linçleyecek
Bende ağzımı fena bozacam sonra iş uzayacak... neyse...35 Yorumla- +1 yıl
burada tek bey. nsiz sensin
+1 yılsezgi aksu gabriel fernandez davasini izledikten sonra escinsel evebeynleri kotuleyenler asil canavarlarin normal evebeynler oldugunu gorecek
10 Yorumla
+1 yılAnneye anne babaya da anne demekte nasıl mantık olacak beni düşündürüyor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Anne Babasız aile olmaz iğrençliklerinizi kendi içinde yaşayın !
21 YorumlaA dedim. Hepsi mutluysa bir ailedir. "Eşcinseller aile olamaz" diye bir saçmalık da olamaz.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. 100 sene sonra kim bilir nasıl bir ortam olacak dünya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünsenize 2 erkek ilişki içindeler ve evlatları da erkek.3 erkek olarak aile olduklarını iddia ediyorlar. Vay be.
20 Yorumladoğru bir karar, çocuğa iyi baktıktan sonra cinsel yöneliminin ne önemi var?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılHer tercihe saygı duyuyorum herkes özgür yaşamalı...
00 Yorumla
+1 yılAvrupa'da olağan bir durum zaten şaşılacak bir şey yok
00 YorumlaBaşkalarının hayatlarına saygı göstermek gerek sonuçta bizi ilgilendirmez
00 YorumlaAvrupada yaşamak vardı buranın insanları... yönetimin cahilliğinden bahsetmiyorum bile
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf iğrenç bir şey aile dediğin şey çok farklı aile kurumuna büyük haksızlık yapılıyor gerçekten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKararı haksız buluyorum. Aile olarak sayılması fıtrata aykırıdır.
20 YorumlaBize ne herkesin kendi aile hayatından ve cinselliğinden. İster kadın kadınla ister erkek erkekle aynı evde yaşarlar kimi ilgilendirir iki gönül bir olunca. Yalniz erkekle erkeği pek yakıştıramıyorum biri cinsiyet değiştirse sanki daha uygun olur.
01 Yorumla- +1 yıl
yanlis düşünüyorsunuz erkektim 2 yil kadinlik hormonu aldim psikiyatri servisinde. şimdi erkeklerle birleşiyorum. bir kadina tecavüz etmektenss erkekliğim giderildi ve erkekler beni becerdi. bi normal degil mi? bem de insanim
+1 yılSayılmalı idi güzel de olmuş.
50 Yorumla
+1 yılElimde herhangi bir lgtb bireylerini görsem direk dışlarım
Kararı haksız buluyorum ne diye aile türevi sayılıyor bu bireyler ASLA saygı duymam ezerim11 Yorumla- +1 yıl
Rusya ülke yönetimi tam bana göre soğuk iklimi vesaire vesaire ve Putin'in yönetimi lgbt bireylerine karşıdır
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kararı haksız buluyorum. Aile olarak sayılması fıtrata aykırıdır.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ailesi soyu kesik insan nesli de kendileri de yok olur aileymiş yersen 🥱
10 Yorumla
+1 yılSapıklıkları normalleştirin haddinizi aşın aferim size.
62 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
hadim edildim. erkekle yattım bemimde hakkim yok mu? erkekligim giderildi. kac erkekle birlestim. sonuc insanim. kendim kadinsı bir yapim var yasoyorum5
+1 yılAllah belalarını versin
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklıma SERDAR REİS geldi bir anda Jsjsjsjsjsjsjsjsshdj
00 Yorumla
+1 yılAvrupa diye şaşırmadık. Türkiye’de de olmaz olmaz olmasın zaten çok saygı değer Avrupa saygıya hiç layık değilsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet ne yaparsa yapsın ama çocuk evlat edinmelerini doğru bulmuyorum
20 Yorumlayanlış bir karar. toplumun genel psikolojine aykırı
20 Yorumla
+1 yılSapıklıkları resmileştiriyorlar...
51 Yorumla
+1 yılPardon iki erkek veya iki tane kadın nasıl çocuk yapacak?
11 Yorumla- +1 yıl
Evlat edinmek, sperm bankaları, taşıyıcı anne vs vs.
+1 yılçünkü insanlar evlatlarından yönelimleri yüzünden ayri kalmamalı, gayet haklı bir karar olmuş
00 YorumlaYani çocuğu veriyorlarsa air saymaması zaten olmaz.
00 YorumlaUmrumda değil. ne bok** yiyorlarsa yesinler..***
30 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne