merhaba arkadaşlar diğer sorumda da belirttiğim gibi gida mağazasında müdür yardımcısıyım. Şu an müdür olmam gerekirken yardımcıyım çünkü haksızlığa uğradım benden sonra işe alınan bir ablayı işi de ona ben öğrettim benim müdürüm yaptılar sırf beni rahatsız eden biri vardı diye ama çok şükür o beladan da kurtuldum şimdi ise sorum şu ; bu benim müdürüm dediğim abla bizim bölge müdürü ile çok haşır neşir aralarında bişeyler olduğunu sezdim hislerimde yanılmam ki beraber bile gezip tozuyorlar adam ise evli ve 3 çocuğu var bunların bu ilişkisi şirkete duyrulsa ikisinde işinden olur tabikide böyle bişey yapmam ben kimsenin ekmeğiyle oynayacak bir insan değilim benimde hakkıma giren onlar ve benimle beraber öğrenenlerin sayısı artıyor siz ne düşünüyorsunuz peki tahminleriniz neler bu durum benim şube müdürü olmama sebep olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslan kardeşim. Dilipak'ın dediği gibi bu ülkede kadına değil f... şelere pozitif ayrımcılık var. Namuslu kadının ne emeği ne beyanı esas alınmaz.
Örneğin o müdüre senin kocana beni taciz etti diye iftira atsa sen de kocanın o saatte yanında olduğunu beyan etsen onun beyanı esas alınıyor. Bir apartmanda bir kadın tam 12 dairedeki evli barklı erkekleri iftira ile uzaklaştırmıştı. 12 tane mağdur bırakılan kadının, annenin beyanı esas alınmamıştı.
Onu müdür yapan meriç kimse onun ona sunduğunu sunana kadar müdür olamayacaksın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılMüdür olmak Sorumluluk gerektiren fazlasıyla fedakarlık isteyen bir Pozisyon.
Kaldıki Müdür olsan Maaş farkın ne dercede artacak kaldıki buna başarı ödülüde eklesen değecekmi?
Kimi zaman Elamanlar Rahatlaşınca Sen izin gününde bile koşa koşa işe gitmen gerekebilir. Bunun gibi eksileri çok fazla. .
Gelelim Abla dediğini kişiye.
İş Hayatında hangi Şirkette olursan ol buna benzer olaylar fazlasıyla yaşanmakta.
Bölğe Müdürüne gelinçe yaptığı her nekadar doğru olmasada onu işten çıkarmaları bira güç olur. İşten sonda Bölğe Müdürüyle ne yapıyorsa Özel Hayata giriyor. Ticaret Kanunu bağlamaz.
Senin izleyebileceğin yollar ne olabilir istersen burdan değerşendirelim.
Önçelikle bulunduğun Sektörde kendini yeterimce yetiştirmen.
Gerekli Tecrübeyi edinmen.
Bu işveren Tarafından Karne olarak almalısın.
Paralelinde başka bir Şirkette Müdür olarak Basvuruda bulunabilirsin.
Böylelikle hem o Şirketten çıkmış olursun hemde Temiz bir Sayfa açmış olursun.
Tabikide yerini başka Şirketle değiştirdiğinde buna nekadar hazırlıklısın bilemem ama her başlangıç zor olur.
Kaldıki bakalım orada bulunan iş Arkadaşlarınla anlaşabilecekmisin Senin Hayatını kolaylaştıracaklarmı yoksa zorlaştıracaklarmı.
Bu yüzden geleceğin hakkında karar vermeden önçe bunlarıda düşün.
Birde yeni gittiğin yerde Seninle çıkmak ya da yatağa ğirmek isteyen herzaman çıkar çünkü burası Türkiye.
Allah Yardımcın olsun yolun Açık olsun.22 Yorumla- +1 yıl
Şükür Puan veren çıktı sağol
- +1 yıl
Sağol Derya
Benden sana tavsiye kalbini bozma kesinlikle. bu da senin imtihanın. sen işine dürüst bi şekilde sarıl onu emanet bil. zaten dediğin kişiler arasında bi muhabbet varsa Allah 'ın adaleti şaşmaz elbet çıkar gün yüzüne. bi bakmışsın müdür değil bölge sorumlusu olmuşsun. dedigim gibi kalbini bozma işine sarıl vesselam
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar işinden olur yerlerine beni alırlar diye düşünüp umutlanma çünkü böyle bir durumdan sonra seni müdür de yapmayabilirler. Sen bildiğin gibi işini yap. Eğer müdür yapacak olurlarsa böyle bir durumun bir etkisi olmaz.
Şunu da unutma patronlar söz geçirebilecekleri kişileri müdür yapar.05 Yorumla- +1 yıl
Bizi müdür ve müdür yardımcısı yapan patronlar değilki biz patronları bile daha görmemişiz tanımıyoruz bölge müdürü yapıyor
- +1 yıl
Sonuc olarak bölge müdürü de kendi kafasına göre hareket etmez. Patronun önüne sunar.
- +1 yıl
Herkes benim çalısmamı titizliğimi disiplinimi beğenir dediğim gibi önümde bir engel vardi onu aşınca tekrardann müdür yardımcısı yaptılar müdür olmam içinde engel yok bence
- +1 yıl
İnşallah her şey gönlünüzce olur.
- +1 yıl
İnşallah Allah razı olsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
101Cevap
Mümkünse mağaza değiştir böyle bir imkan varsa. Ve de asla o iş öğrettiğim kişi müdür oldu diye yersiz hırsa kapılma👍 o kişi anladığın şekilde verimli verimkar topraklar olabilir. Sen şerefin namusunla bekle derim. Önemli müdür olmak değil, olduğunun ya da olacağının senin için en hayırlısının en hayırlı zamanda olması😊😉 sabır meyvesi bunun için var.
Ayrıca o kişi ve muhattabı ilişki yaşıyor diye dedikodu asla türetme, ne kendine nede onlara zarar ver. Onların hakkı onlardan sorulacak. Sende inşAllah en hayırlı zamanda hakkını öyle bir alırsın ki geçmişte olmadığına üzülmezsin😊
Dua et, Allah'a havale et, bekme gör güzel günleri💐 ben bazı olmayan işlerimde, vardır bir hayır diyorum, ya nasip diyorum ve görüyorum ki vakti var. Kimi meyve, bitki, ekin diğerine göre geç olur olgunlaşır ama önce olandan daha lezzetli ve kıymetlidir😉
Acele etme, biraz daha fazla güneşi görmen sana iyi gelecek unutma😊💐 herşeyin hakkında en hayırlı olanını iste10 Yorumla
+1 yılBu tarz durumlarda olayların gidişatına müdahale etmek pek iyi olmaz. Dediğiniz gibi karşı tarafların arasında birşeyler olması ihtimali çok yüksek. Normal bir yol izlendiğinde işi öğreten sizsiniz ama müdğrlüğü alan o ise, mevki için herşeyi yapabilicek kapasitede bir kadın olduğunu gösterir ne yazık ki.
Tehlikeli olurlar çünkü neyi nerde yapacağı ve ne bulacağı hiç belli olmaz. Herhangi bir şey diyerek veya ters düşerek kendi ekmek kapınızdan olmayın derim. Olay ortaya elbette bir şekilde çıkacaktır. İşte o zaman siz hakkınızı layığı ile alacaksınız.10 Yorumla
+1 yılşimdi burada demişsin ki ekmeğini elinden almam diye. adam kazandığı parayı çocuğuna harcayacakken belki kadına harcıyor. kendi ekmeğini düşünmeyeni sen hiç düşünme. onların yaptığı doğru mu? evli adam karısını ve çocuklarını aldatıyor. Diğer kadında bunu bilerek menfaat uğruna onunla beraber. bence ince bir şekilde planlayarak ifşa etmelisin. Ama bu durumun senden çıktığı öğrenilmemeli. Manipüle et. Böylelikle hakkettiğin konuma gelebilirsin. Belki söylediklerim şeytani gelebilir ama dünya zaten öyle bir yer
19 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısınız.
- +1 yıl
Ama ne şekilde yapmam lazım bunu bilmiyorum
- +1 yıl
ver coşkuyu derya. Hakettikleri bu.
- +1 yıl
sakın kocan seni aldatıyor bir dost tarzında yapma 😀 bu ilişkiyi şirket öğrenmeli ilk olarak. bunu gün içinde olan davranışlara göre şekillendirmelisin. anlatamam ki bunu. içinde olmalı
- +1 yıl
Kısas değil ki adalet. Birden fazla adalet böylelikle yerini bulmuş olur. Kadın yarın bi gün bizim kızı kovdurmasın
- +1 yıl
Yani o da olabilir tabi ben öğrenmeyim diye elinden gelenide yapabilir
- +1 yıl
olur tabi ya. Millet neler neler yapıyor. diğer yazdıklarına göz gezdirdim ve iyi niyetli birisine benziyorsun ama hakkını yedirme. ekrem başkanın dediği gibi "'HAK YEMEM , HAKKIMI DA YEDİRMEM"
Haksızlığa uğramışsın, bunu yayma sen eni sonu zaten kendilerini belli ederler ve senin hakkın da bi şekilde onlardan çıkar. Sen çalışmaya devam et elinden geleni yap, maalesef bu ülkede torpil vs bu tarz ilişkiler olunca o kişi kolay kolay düşmüyor. Ama sen Allaha inan, hakkin onlardan illa çıkacaktır. Belki müdür kalacak ama rezil olcak. Sabırla bekle..
20 YorumlaKurumsal bir mağaza mi. oyleyse elbette vardır yönetici sınavları ya da eğitimleri. herkes kimin ne olduğunu bilir merak etme. sen bulaşma onlara. yine yönetici kadrosu açılırsa sen hakkıyla başvur. hicbir firma sevgili olanları aynı mağaza içinde değil aynı bölge içinde bile çalıştırmaz.
20 Yorumla
+1 yılİş üzerinde basmaya çalışın. Ekip arkadaşlarınızla samimi ortamlarına sanki eğleniyormuşsunuz ve bir şey sormak için giriyormuşcasına dalın. Hem göze batmazsın hem de dolaylı yoldan başkalarına duyurmuş olursun. İşten atılırlarsa ki muhtemelen öyle olur kamu kurumalarında ast üst ilişkileri hoş karşılanmaz (zaten biliyosundur da arkadaşlardan bilmeyen vardır ye yazıyorum) sebepleri sen olmazsın. Müdürlük kadrosu boşa çıkınca da zaten hakettiğin o makama kavuşursun. 🙂😉
10 Yorumla
+1 yılBu tarz ilişkiler illaki gün yüzüne çıkar. Bahsettiğin gibiyse müdür yardımcısı olarak senin müdür olman mantıklı tabiki, şu an ki müdür işinden olursa. Seninde kriterlerin uyuyorsa, sanırım sizde sinavda oluyor müdür olabilmek için
11 Yorumla- +1 yıl
Sınav olmuyoruz ki müdürlük için
ben kinli biriyim kisasa kisas tabiri ile hayatimi yasarim benim onume cikani ezerim isden de ederim. nitekim biri bana hkasizlik etti kavga ettik dovdi u beni ve isden cikartdirdim. biri haksizlik yaptimi sende kisasini al ! guclu adamlar boyle yapar.
10 Yorumlamuhtemelen öyle olabilir olsa bile o yaptığı işten ne hayır gelir? diye düşünmen lazım kendi işine bakman lazım. olabilir ama onlardan daha üstün yeteneklere sahip olman lazım o da o ucuz oyunlarla ilgilenmemek ve kendi işine bakmak, kendi işine odaklanmaktan geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılMüdürlük önemli değil önemli olan senin insanlığın dürüstlüğün böyle çok daha güzelsin😉varsın onlar yalaka olsun menfat ilişkileri olsun. Gerekirse o şirketten çık ve Sen çalış orada olmasa Allah bir gün bu dürüstlüğünün temiz olmanın karşılığını elbet verecek
10 YorumlaPardon emini boyunu konuyu tam bilmem fakat gerekirse bir üst merciye yani genel müdürlük vs onlarla iltibata geç gerekirse başka bir şubede ya da orada gerek mülakat gerekirsede sınav tarzında vs sınav yapılsın olmassada... bu zaman içinde başka ilanlara mercilere bak gerekirse görüş ve belli bir işi garantiledikten sonra iş yerinden ayrılacağını vs bildir.. olmassada bir mail olarak adabinla kendini sivini vs eklerle birleştir deneyimin olsun bilgin olsun referansım olsun dile getir ve talepte bulun mevkinle ilgili bu arada kimsenin filort sevgili vs durumundan bahsetme yinede olmaz dersen. o zaman açık açık kişilerin isimlerini belirt ve kendinin o mevkii hak ettiğini ve bu yakınlaşmalar in sonucunda sekteye uğratıldığı o ve gerekirsede böyle bir kurumda ya da kuruluşta böyle şeylerin yasistirmasinin doğru olmadığını vs bildir kendi kişisel bilgilerini muhakkak bildir inanmaları için.. ya da izinli bir gününde git ve görüşme yap yüksek merci sorumlularinla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İş yerlerinde, bu ve benzeri durumlar çok oluyor maalesef. Hatta sen diyorsun ya, "eğer duyulursa ikisi de işinden olur. " diye... Genelde tam tersi olur. Bu tip işler duyulur, işinden olana bakar şaşırırsın. En masum, kimse ile işi olmayan, bu olay yüzünden atılır. Sen bir gün müdür olursun, ama olmasanda en azından bileğinin hakkı ile ekmeğini kazanırsın. Bu zevzeklere kafanı takıp motiveni bozma.
10 Yorumla
+1 yıl22 yaşında müdür olman büyük başarı tebrik ederim. Bölge müdürünü ve bölge müdürünü şikayet et ve attır bence. Kendin için ve adamın ailesi için çok büyük iyilik yapmış olacaksın. Herkes için çok iyi olacak bölge müdürürün eşi de adamın ne mal olduğunu anlayacak en azından.
11 Yorumla- +1 yıl
Müdür yardımcısıyım müdür olamadım daha
+1 yılsome A101 problems. sen ustune duseni yapmaya devam et iyiler elbet kazanir
31 Yorumla- +1 yıl
Hayır A101 değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bu söylediğinin bir benzerini ben yaşadım Allah böyle insanların belasını vermiş zaten boş ver herkeze ekmeğin de diyorsun ekmeğini etmiyim diyorsun ama böyle insanlar seni Ekmeğinden ediyorlar mesela mantıklı konuşalım senin maaşın yüksek olması gerekirken düşük alıyorsun emek veriyorsun ama yine maaşını düşük alıyorsun hep bu şerefsizler yüzünden
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Burası Türkiye işi yapan beceren değ en iyi popo yalayan ya da aşağılık bir torpil vasıtası ile hiç hak etmediği makama geliyor.. Şu anda eşek kadar değeri olmayan aşağılık sarıklı şeytan köpekleri hep makamlarda..
20 Yorumla
+1 yılIkı kullanıcının görüşü var bir sen hiç bir şey sotlemiceksin iki mutlaka üst mermilerle konuşamam lazım ama eğer sıkıntı olursa ki oluyor. O zaman sadece sus ve isini yap. Ben çalışmıyorum ama inan bana okulda da zorbaliga uğrayan biri olarak aynı prensipte ilerliyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılböyle haksızlıklar inan her yerde var, sen canını hiç sıkma ve bunu hiç hissettirme sadece işine odaklan görevini başarılı bir şekilde yapmaya devam et, inan bana sen dediğim şekilde yaparsan hak ettiğin mevkiye kesinlikle geleceksin..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen doğru ol, çalışkan ol ve azim et, mükafatını mutlaka alırsın.
Firma önemli değil.
Entrika şu bu işlere girme. İşine bak yeter. İşinde en iyisi ol.10 Yorumla
+1 yılSenin için olumlu bir değişken olacağını sanmıyorum, fakat 6 ay en fazla 1 yila kalmadan yeni müdür ihtiyacı doğacak olduğu için , sen o zaman müdür olursun
10 Yorumla
+1 yılOtelin birine garson olarak başvurdum normalde barmen olmam lazım
Müdür hangi okuludan mezunsun dedi başladım anlatmaya şu üniversite şu bölüm şu üniversite şu bölüm mezunuyum sertifikalarımı gösterdim
Müdür ne anlatıyorsun dedi benim gibi lise mezunundan emir alacaksın banane senin okulun mezuniyetin dedi müdürler böyle onlara yakın olanlar rahat eder hakkı olan ezilir Türkiye burası00 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. ilişkileri devam ettiği sürece zor ama Allah çalısanın yanımdadır. Sabret hakketiğini eminim alıcaksın.
10 YorumlaValla ihtimalin fazla hikayende hazır ama bu işe çok bel bağlama derim. Müdür olsan maaşın ne kadar değişicek
10 Yorumla
+1 yılSen kendi duruşunu bozma.
Hakkınıda yeri gelirse koru.
Onlarin varsa ahlak dışı isi senden çıkmasın10 Yorumla
+1 yılOnla gezip tozuyorsa ona kesinlikle torpil yapmış yoksa sen müdür yardımcısıyken senden sonra işe giren biri hemen müdür olamaz
10 YorumlaSenin hakkını yedilerse sende kendine 3-5 tane sağlam şahit bul doğruyu söylesinler ama kim yetkili ise o konuda ona söyleyin onlar muhtemelen gerekeni yaparlar bunun bedelini öndesinler, diğer türlü o abla ordan emekli olur gider
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer firma terfi konusunda liyakatin yanında başka kriterler de ararlar. Sende olduğu gibi seni rahatsız edilmen aynı zamanda firmayı, çalışanları, müşterileri rahatsız eden birileri olması demektir. Ve söz konusuysa o kişiye terfi verilmez.
10 Yorumla
+1 yılsöylentiler artsa bile sen hiç oralı olma umrunda değilmiş gibi davran dedikodulara bile yorum yapma
20 YorumlaOnların yaptığı şey çok yanlış ve hak yerini illa bulur sen sabret sadece
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılşansın yok . haklılık payın mevcut , fakat sube alımlarında bolge muduru ya da şef ilgilenir kadınla arası iyi ise senin için ciddi sıkıntı dogurur. gm'ye mail atsanda sallamazlar bolgedekı adamın lafına bakarlar.
00 Yorumla Başkasının düşmesi sana da yaramaz
Boş ver hırs yapma10 Yorumlabence olursun abla müdür , inşallah hakettiğin yere gelirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBölge müdürü bile olabilirsin...
Şube müdürlüğü garanti10 Yorumla Hakkın haksızlıkla gasp edilmiş üzülme bu yerde kalmaz
10 Yorumla
+1 yılBence olmaya olursun da öyle bir şey yapma sıkıntı olur
10 Yorumla
+1 yılBİM mi A101 mi bilemiyorum ama hikaye çok tanıdık ☺️ müdür olacağım diye dübür de olmamak lazım. Seni ilgiliendirmiyor bence, bırak kendi belalarında boğulsunlar
02 Yorumla- +1 yıl
Yok market değil bizimkisi tatlı ve çerezlerin olduğu magaza
- +1 yıl
Sen mevzuyu patlatma yeterli. Ve evet giderse önün açık
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 22 yaşındasın, müdür yardımcısısın ve müdür olmak istiyorsun. Olamadığın için de üzülüyorsun. Kaç yıllık o meslekte tecrüben var? Hangi kurum bu?
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır aslında çok üzülmüyorum çok takmıyorum ama olmam gerekirken olmamak üzüyor biraz tatlı ve çerezin olduğu bir magaza
- +1 yıl
1 sene
- +1 yıl
Hayır bizim şirket kaç yıllık eleman olduğuna vs bakmıyor ben mesela 8. Ayımda müdür yardımcısı oldum kadın ise 5 . Ayında müdür oldu ve işi en öğrettim ona ayrıca ondan daha çok bilgim var herkes benim çalışmamı da beğenir kadın beni kıskanıyor ondan çok bilgiye sahip olduğum için
Elbet ortaya çıkacaktır ama sana direk nasıl yansır bilemem. Sen fikrini zikrini temiz edepli tut elbet karşılığını alırsın
10 YorumlaSenin mallığın o da, müdür olacaksın madem bunları önceden öngörmen lazım, böyle seyredersin işte, geçmiş olsun. İşine bak artık ve başka bir yere transfer olmaya bak. Bu işini yurtdışında yapma şansın varsa onun altyapısı için çalış, dilin yoksa öğren, gerekli sertifikaları edin, ablalarla teyzelerle böyle olur başka ne olmasını bekliyordun ki :)
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir iş ayarla ve uzaklaş terfi almak için birileriyle yatmak zorunda değilsin. Deneyim ve yetenek önemli değilse arkana bakma...
@Deryayılmazz00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef şikayet edersen senin de işin tehlikeye girebilir. Müdür olmak için şubeni değiştirebilirsin, mümkünse. Bu isler böyle yürüyor maalesef. Her yerde torpil.
01 Yorumla- +1 yıl
@υɔıхσп üşenmedin aradın ettin beni tek tek görüşlerimin altına yorum mu yapıyorsun. Senin bana ulaşamama sebebin ne? Hal böyleyken ben sana neden bana hakaret etme hakkını vereyim. Terbiyesiz.
Haksızlık yapılmış bence bu tür durumlarda derhal üst yönetime bu konuyu bildirsen daha iyi olur hak var hukuk var bide senden sonra gelmiş
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yaptıkları yanlış ama ele verirsen işine yarayacağını sanmıyorum… istenmeyen kişi ilan edilebilirsin…
02 Yorumla- +1 yıl
Yok zaten ele vermeyi düşünmüyorum
+1 yılMüdürlük için çok toysun daha biraz daha zaman geçmesi gerekir diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır onunla bir alakası yok. Ben 8. ayımda müdür yardımcısı oldum abla 5. Ayında müdür oldu müdürlük benim hakkımdı hakkımı yediler ben zaten abladan öncede müdür yardımcısıydım o çocuk beni rahatsız ediyordu odaklanamam diye beni yardımcılıktan almışlardı şimdi o bela basımdan gitti diye tekrardan müdür yardımcısı yaptılar
+1 yılilk senden şüphelenirler çünkü yerinde gözün var..
o yüzden başkalarının söylemesini bekle..20 YorumlaÜst yönetime bu ikisinin ilişkisini bildir. Bu kadar basit. Bu ekmekle oynak falan değil bu kadar duygusal bakmayın olaya. Bölge müdürüyle ilişki yaşıyorsa bunun zararı sana dokunuyorsa bunu bildirmen lazım
10 YorumlaBir foto çek fake mail ile farklı biyerden mail at ki ip adresinden yakalanma 😂😂
Yeni mağaza müdürü sensin 😂😂01 Yorumla
+1 yılTahmin edeyim bilindik ucuz zincirlerden biri demi bu?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır kurumsal bir yer
- +1 yıl
Onlarda kurumsal
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu durum onların sorunu asla kıdem atlamak için bu durumu kullanma akıllı çalış çok çalışma ve son olarak adımlarını sağlam at yolun açık olsun.
00 YorumlaBüyük ihtimalle müdürlülten alınacaktır ve hakketitğin yere geleceksin merak etme adalet er geç yerine geliyor
00 YorumlaHaklı olsan da sessiz kalmaya devam et bir süre, eger öğrenenler artarsa elbet ses çkartan olucaktır. Sen ses çıkartırsan bu sefer kuyularını kazıp terfi aldı derler
10 YorumlaSana adaletsizlik olduysa söyleyip söylememek kalbine kalır ama şirkete kötü etki ettiği zaman kesin söylemen gerekir atıyorum ablanın işinde bir hatası olmuştur bölge müdürü örtbas etmektedir
10 Yorumla
+1 yılOnlar olduğu sürece zannetmiyorum ve sizin kendinizi gözden geçirmeniz gerekir sizin olmanız gereken yerde başkası oluyorsa sizinde payınız var burada
10 YorumlaSana tavsiyem kabini bozma işine devam et ne derlerse yap elbet zamanı gelir duyulur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Sen doğru calis çizgini bozma, bütün kapılar sana açılır..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı. Kimsenin ekmeğiyle oynama ama sonuçta elinde bi koz olduğunun farkında olsunlar pasif kalma
00 Yorumla
+1 yılBence ilişkiye girdiği icin müdür olmuş ablan şikayete etsen bir sey elde edemezsin
00 Yorumla
+1 yılBi fıkra var, vücutta organlar aralarında müdür seçmeye karar verirler, oku bence müdür olma😄😄😄😄
00 YorumlaSoru şu : Seninde o konum için yakınlaşman gerekirse ne yapacaksın?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSessiz kalırsanız işinizi düzgün sahip çıkın her yere gelirsiniz !!!
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem