Aile & Toplum "Sene oluyor 2022, hala bunu mu konuşuyoruz?" dediğiniz neler var? merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İlk buluşmada hesabı kim ödemeli sorusunu takriben hangi senede bırakırız? "Sene oluyor 2022, hala bunu mu konuşuyoruz?" dediğiniz neler var? Cevapla Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Coolumsu Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. şimdi gördüm ilk buluşmada hesabı kim ödemeli diyordu 1 2 Yorumla merdümgiriz +1 yıl ben de yeter artık diyerek sordum onu görünce :D Yorumla Coolumsu +1 yıl Ben öderim hesabınızı içtiğiniz bir cay degil mi demek istedim de bunlar yemekte yer Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Virüs, şiddet, geçim sıkıntısı. Neden Almanya değiliz diye düşünmek yerine, iyi ki Somali değiliz diye düşünüyoruz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 2022 olacaksada bunu değiştirelim bunu değiştirelim bu eski demek ne bileyim saçma 0 2 Yorumla merdümgiriz +1 yıl Değiştirelim, eski dediğimiz bi şey yok ki. Bazı şeylerin aşılması gerektiğinden bahsettim sadece :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evet mesela saçma sapan yorumlar gördüm o yüzden 😄🥲 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kadınların saçmalığı. Soranlar kadınlar. 1 0 Yorumla
so-espresso Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Din, oruç, ramazan, namaz, bekaret, ezan, vaaz 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. TV de hala ibo show var ben vazgeçtim artık 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Pandemi, siyaset 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
şimdi gördüm ilk buluşmada hesabı kim ödemeli diyordu
ben de yeter artık diyerek sordum onu görünce :D
Ben öderim hesabınızı içtiğiniz bir cay degil mi demek istedim de bunlar yemekte yer
Virüs, şiddet, geçim sıkıntısı. Neden Almanya değiliz diye düşünmek yerine, iyi ki Somali değiliz diye düşünüyoruz.
2022 olacaksada bunu değiştirelim bunu değiştirelim bu eski demek ne bileyim saçma
Değiştirelim, eski dediğimiz bi şey yok ki. Bazı şeylerin aşılması gerektiğinden bahsettim sadece :)
Evet evet mesela saçma sapan yorumlar gördüm o yüzden 😄🥲
cehalet hala ayni cehalet
Kadınların saçmalığı. Soranlar kadınlar.
hala pandemi konuşuyoruz..
Din, oruç, ramazan, namaz, bekaret, ezan, vaaz
TV de hala ibo show var ben vazgeçtim artık
Coook hangi birini soyleyek
Pandemi, siyaset
1900 bilmem kaçta yağ kuyruğu vardı...
Hosafla çalışan saat
siyaset
çok şey