Aile & Toplum Herkesle samimi olan insanlar sizden de faydalanmaya kalkarsa ona "DUR" der misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Karakter meselesi tabi bunlar herkesin harcı değil dik bir duruşa sahip olmak.İnsanlar mefaatleri doğrultusunda sizi harcayabilir buna dikkat etmek gerek... Herkesle samimi olan insanlar sizden de faydalanmaya kalkarsa ona "DUR" der misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben dur demem kafayı gömerim, onun bunun bilmem kimin çocuğu 😬 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sakin ol şampiyon 😀 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Ihıı tamam sakinim 😏 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haha , sorunun 1. Kısmı beni tarif ediyor ama 2. Kısımla asla isim olmaz. Tilkilerin kuyruğunu birbirine dokundurmamak lazım 😂 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Herkesle samimi olmayı sevmem. Herkesle samimiyet yaşamaya çalışan canlıya da dikkat ederim. Çünkü menfaatleri doğrultusunda harcaması kolay olur. 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Türk lirası gibi insan harcarım ben.Kazanması zor harcaması kolay. 😈O yüzden öyle şeylere gelemem ben, hiç düşmedim yaşamadım. 0 0 Yorumla
SΞИSHI Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benle herkes samimi olamaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pekiiii Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tabii ki derim bir insan herkese samimi isen onda bir çapanoğlu var demektir. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Samimi olmayacaksın kimseyle bu yıl daha çok şey öğrendim. 0 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tabikide. Herkesle iyi anlaşan benimle anlaşmasın zaten 😄 0 0 Yorumla
Bayanlivaneli13 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl aman bana bulasma yanarsin derim sjsjsj 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Dur demem. Hiçbir şey demem. O derece... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben dur demem kafayı gömerim, onun bunun bilmem kimin çocuğu 😬
Sakin ol şampiyon 😀
Ihıı tamam sakinim 😏
Haha , sorunun 1. Kısmı beni tarif ediyor ama 2. Kısımla asla isim olmaz. Tilkilerin kuyruğunu birbirine dokundurmamak lazım 😂
Herkesle samimi olmayı sevmem. Herkesle samimiyet yaşamaya çalışan canlıya da dikkat ederim. Çünkü menfaatleri doğrultusunda harcaması kolay olur.
Türk lirası gibi insan harcarım ben.
Kazanması zor harcaması kolay. 😈
O yüzden öyle şeylere gelemem ben, hiç düşmedim yaşamadım.
Benle herkes samimi olamaz
Pekiiii
Tabii ki derim bir insan herkese samimi isen onda bir çapanoğlu var demektir.
Samimi olmayacaksın kimseyle bu yıl daha çok şey öğrendim.
Tabikide. Herkesle iyi anlaşan benimle anlaşmasın zaten 😄
aman bana bulasma yanarsin derim sjsjsj
hayatımda yeri asla yok bu tiplerin🌺👼💭💫
Dur demem. Hiçbir şey demem. O derece...