Gönlümün padişahini da buraya bırakayım. Bu adamı dinlemek huzur veriyor bana 😍
"Gelecekse ölüm senden gelsin " dediğin biri/birileri var mı?

Gönlümün padişahini da buraya bırakayım. Bu adamı dinlemek huzur veriyor bana 😍
soruya hitaben ; yok uleyn öyle bir dünya diyorum Çünkü daha önce söyledim bu sözü; o ne yaptı? Öldürdü sagolmayasice Seni seven saçının teline zarar gelmesin ister, ölümün onun elinden gelecek olur mu hiç
Görüş
35Görüş
Hayır yok.
Birlikte yaşamak varken neden ölelim.😌
Zaten vakti saati gelen gidecek. Önemli olan nasıl gittiğin..
karşı cinse karsi dedigim yok esim var ama ölüm degil sevgi gelsin ondan sjsjsj 🙊🙈😂gelecekse ölüm gelsin dediğim tek insan evlâdım 🎀
dogru diyonda yani varsa oylr ihtimal ondan gelsin yoksa ölmeye niyetim yok😗❣🙈🖤🎀
10 tane canım olsa 9 ünü onun için vermek 1 indede kollarında ölmek istediğim birisi vardı artık yok
Ölüm kolay olanı biz herşeye rağmen yaşamayı göze almışız. :D
Evet gelsin dedim ve o da elinden geleni yaptı. Bir daha bu sözü dememeyi öğrendim.
Şarkıyı farketmedim, şimdi dinliyorum :)
Çok güzelmiş.
Hahaha evet güzeldir 😂😂
Düşündüren oldu. Dedirtebilen daha çıkmadı çok şükür kafalar biraz kırık ama olsun yaşıyor bir şekilde
Ben; O her kimse, kendim ve O'nun için; "gelecekse hayat benden sana ve senden bana ve "bize" gelsin"amin diyorum, net👍❤️❤️👍
Var evet tek nefeslik kokusuna son nefesimi verebilecek kadar çok sevdiğim var ❤
Merhaba @Hissiz72 sen ya$amalisin senin önünde cok insan var daha bu tadi tatmasi icin. :)
Kimse icin ölmem cocuklar'im haric.
Yok be kdjfj ama ne kadar erken ölüm olursa bana o kadar iyi😂zaten benim ölüm haberim ona gitse bana söylemez bile
Uğruna ölmekten mutlu olacağım tek kişi evladımdır…
Vardı Şu an benim yerime o ölsün dediğim oldu aynı kişi
Ohooo ohoo çok kişi var ama ölüm uzak dursun, daha yapacak çok ama çok şeyim var.
O kadar da değil 😂😂😁 canım tatlı kıymetli benim sevsin sarsın ölüm orada kalsin
Hayır yok öyle birisi. Ecelimle ölmek istiyorum hdhdhd
Hiç o kadarr arabesk olmadım çokkkh şükürr Allahımmmm a sksksks
Senden gelsin cane 😅
Sen onların hepsini yersin sırtımı sana dayamışım kralı gelse fark etmez 😅😅
Saçımın teline değecek adam görmedim şimdiye kadar, o yüzden öyle bir şey söyleyip de totosunu kaldırmam kimsenin.
Senden gelsin ablam 😍 çok özledim seni nasılsın?
Çok şükür bende iyiyim. Görüşmeyeli neler yapıyorsun ablam 😍
Bende okula gidip geliyorum ablam. Baya yoğun geçiyor. şu an da otobüsteyim fakülteye geçiyorum. Onun dışında değişen hiçbir şey yok. Bana kız ayarla ablam 😂
Öyle mi dersin 😂 peki tamam evde kalayım 😂
Gelcek 😂
Öyle birisi yok, kimse için kendimi öldüremem :))
Ayrıca, bak ne demiş Nazım Hikmet;
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye işte ben onlardan değilim ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım.
Piraye si vardı 🙂
En İyi Görüş