Yasadiginiz, ya da yasamak zorunda oldugunuz hayattan memnun musunuz?
Neleri degistirmek, neleri ayni birakmak isterdiniz?
Hayalinizdeki yasam nasil?
Neleri degistirmek, neleri ayni birakmak isterdiniz?
Hayalinizdeki yasam nasil?
Yaşadığım hayattan memnun değilim ama elden ne gelir aile ve insan sevgisi her şeyden üstün geliyor. Bir kardeşimin batık dükkanının borçlarını ödeyip hayata dönderdim. Diğer İki kardeşimi de evlendirip maddi ve manevi destek oldum. İş arkadaşlarıma çoğu zaman destek olup korudum. Okul yıllarında da koruyucu melek derlerdi. Bir kere aşık oldum. Ama başımda bir sürü dert vardı mantığım aşkımı ezdi. Onu bile kimseye anlatamadım.
Hasta oldum başımın çaresine baktım. Parasız kaldım kimseye söylemedim. Zor kararlar vermek zorunda kaldım. Zor anlarda hep yılmayan, boyun eğmeyen adam oldum. Ama hep dedim ki senden daha kötü durumda olanlar var. Ağlamak sana yakışmaz. Sonuç bir sürü sorunla boğuşuyorum hep başkaları için yaşadım. Hiç kendim için yaşamayı bilemedim. Denedim ama olmadı yüreğim kendimden çok başkalarını mutlu görmeyi tercih etti.
Çok denedim bir işe yaramıyor. Güçlü ve yürekli insanların kaderi bu.
Ben allahın daginda vatan muhafazasi vazifesi icra etmekteyim gundiler ve pikeke ve ydgh bozmalariyla uğraşıyorum şu an sosyal hayat 0ın altında 45 derece ama haberlerde ışid katliamlarini izliyorum suriyedeki ic savaşı yamsimalarini görüyorum somali arakan Türkistan afganistan ve birçok yerdeki insanların halini görüp şikayet etmek sukretmemek vefasizlik ve saygisizlik gibi geliyor allaha...
Bazen olumsuz durumlarla karşılaşsam da bazen sıkıcı gelse de hayat, yine de yaşadığım hayattan memnunum. Çok şükür güzel bir ailem var, beni seven insanlar var. Sevdiğim bir bölümde okuyorum ve bölümümden de memnunum. En önemlisi sağlıklıyım daha ne isteyeyim ki yani.
İnşallah :)
Yaşadığım hayattan gerçekten memnunum, her şey olması gerektiği gibi. Kötü anılarım da oldu iyi anılarım da. Sonuç olarak olması gerekiyordu ve oldu. Kısacası memnunum hayatımdan.
Cevap
6Cevap
tekrar dünyaya gelsem yine kendim olmayı ve bu hayatı yaşamayı isterdim:) çünkü çocukluğumdan beri araba hastasıydım ve mesleğim gereği arabalarla içiçeyim. ailem yanımda , sağlığım yerinde, maddi sıkıntım yok, insan başka ne isterki hayattan. bide hayatımın kalanını birleştireceğim temiz düzgün bir insanla evlenirsem daha ne olsun:)
çok şükür beterin beteri var. asla yaşadım diye isyan etmem. yaşanası varmış ki yaşadım. iyi kötü yine de yaşıyorum.
azcık daha zengin olsam bide farklı bir semtte yaşasam herşey çok güzel olurdu ama bunada şükür :)
Gayet memnunum. ya afrikada doğsaydım. ya da filistinde.
Hayır memnun değilim monoton sıkıcı bir hayat okul sınav falan elimde olsa alırım sırt çantamı çeker gider serdar kılıç gibi doğayı gezerim
hayatımdan hiç memnun değilim. çevremdeki insanlardan yaşadığım şehirden
herşey süper gördüğümüzden geri koymasın =)
Şu gribi atlatsam daha memnun olcammm
Böyle iyi, değişmesin hiç :)
Memnunum ama keşke kusursuz olsa. Bazen yormasa.
Öyle diyip devam ediyoruz mutlu Mesut :)
gayet iyi boşuna isyan etmeye gerek yok
memnunum..
evet
Hayir tabiki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar