AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Baya bir enerjik haldeyim, oturuyorum öyle şimdilik, sen?
Gecenin bu vaktinde zamanını bu soru için mi ayırdın
Hayırlı geceler iyi sen nasılsın
Şükür iyim
A. i. v
Kahve içtim uyutmuyor, uyumak istiyorum
Bünye alışık olmayınca ondan olabilir
Yok ya Filtre kahve hastasıyım ama, çok içtim birde çok geç saatte içmiyordum
Filtre biraz ağır oluyo ondan da olabilir neyse kitap filan okuyun biraz getirebilir uykuyu
👍
Iyilik güzellik senden naber
Şükür
Yaarrağiimla oynuyorum sen napiyorsun :)
Uyku tutmadı sigara içiyorum balkonda
İyidir gurbanim sen nabaysin
Şükür iyim
Allah daha iyi etsin çoluk çocuk nasıl
Öğrenciyim
Hmm daha sen çoluk çocuksun anladım :)
Çoluk çocuk 60`li hacılar gibisin :D
Çocuk değil yetişkin
Vovv :) ne kadardır yetiştin :)
Nöbetçi... siz?
Müzik dinliyorum resim çiziyorum
Vayy sanat... ne guzel
İnsan dışarıya bakınca bile sanat olduğunu anlıyo
Uyku tutmadı
Bazen olur insanın kafasına bişey geldiği zaman hiç uyutmaz sure filan okuyun isterseniz iyi gelir
Hayal kuruyorum
Ben onu daha çok kafamı yastığa koyduğumda ederim sonra bi tebessüm oluşur
En büyük hayalin
Mesleğimde iyi bir yerlere gelmek profesyonel bir şekilde her yere ismimi duyurmak hayırlı allah herkesinkini kabul eder inşallah
Amin. Benimkisi balayı hayali :)
Hayırlısı
Amin
İyiyiz
Isler gucler
Kapalı mısın öyle bir giriş etmişsin ki
Evet şükür
Anlamıştım zaten
Siz şükür yapa yapa zaten ülke bu şekilde battı
Konuşmadan sanırım
Peki nude atıyor musun yüzün gözükmeden
şu an küçük dilimi yuttdum bu nasıl bişey kapalıları siz ne sanıyorsunuz namusuz bişey mi
Atan atıyor sende at ne olacak zevk meselesi bunun namusla ne alakası var
Uluda konuşmak istemiyorum ama ters vebali çok büyük günah. atınca elime ne geçicek ki hiç bişey.
:d Ne alaka iki gögüs gösterin diye günah mı işleyeceksin saçmalama batıl inanç onlar sen şişman mısın zayıf mı onu de hep Müslümanlık ile bastırma kendini nereye kadar sap kalacaksın
Batıl inanç mı pek inancınız yok sanırım dini bi açıp araştırın bence.. Zayıfım
Arapların kitabı hep yalan dolan üzerine kurulu çok çelişkili o yüzden bakmak istemem sen nude atacak mısın sen ondan bahset biraz şu yüzümüzü güldür :D
Instagram ekle ordan dini konuşalım powerult
Hayır asla. atsamda elime ne geçicek hiç bişey Sizin gibi erkekler oldukça böyle tecavüzler devam eder kadınlara karşı
Tecavüz mü ne tecavüzü manyak mısın sen öyle biri değilim saçmalama ekle gitsin nazlanma
Hayır diyorum anlamıyorsunuz sanırım
O zaman şu görüşümü kaldır
Kaldırsana madam ki eklemiyorsan nude atmıyorsan konuşmuyorsan kaldır şu görüşümü
Önünüze gelenden istiyorsunuzdur kesin. Kaldırmıcam herkes görsün nasıl abaza olduğunuzu
Çattık arkadaş kaldırsana başörtüden önünü göremiyor herhalde bak küfür edeceğim
Bu seni alakadar etmez bu işler zevk işi isteyen atar isteyen atmaz bu abazanlık değil sen pisliğinden atmıyorsun işine gelmiyor ifşalarda senin gibiler çok kalkıp bana namus ayağı yapma ve görüşümü de kaldır
Demek pisliğinden atmıyorum namus aya filan vermiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı olmasınıda istemiyorum. Sizin gibi erkekleri gördükçe midem kalkıyo. Namazlı abdestli birisiyim bide
Bana ne sen görüşümü kaldır ne yaparsan yap hesabım kapanmasın şimdi senin gibiler gelir şikayet eder yeni hesap açmak istemiyorum
Anana söyle o atsin kardeşim
@sfdgchg Anan hep ifşa sitelerinde nedense işin tuhaf kısmı da kapalı olması hep namus ahlak edep deyip kendileri orada olması boşuna demiyorlar en çok namus ahlak edepten bahseden daha istekli olur derler hakikatten de öyle kafanı sürekli oraya yorarsan demek ki sende boş değilsin
Ben kapali değilim anguuuud senin gibi soğan kokuluyada 40 * .. imizz olsa vermeyiz fakir piicccc 😂
@sfdgchg Yaş 27 önce kendine bak ne oldu çirkin misin yoksa Baban seni satamadı mı evde mi kaldın ben çiçek gibi kokuyorum ben temiz bakımlı insanım ben maddiyet açımdan sana ne ister fakir olurum ister zengin bu seni ne kadar alakadar eder sevgilim değilsin karım değilsin neye göre dayanarak diyorsun peki senin gelirin ne büyük ihtimalle sende fakirsin fakir ailede yaşıyorsun ve senin de bir gelir kaynağın yoktur altında ne araba nede para vardır önce seni testten geçirelim ordan konuşmak kolay karşımda bunları demeyecek kadar delikanlı mısın hayır sanmam
Yatıyom knk
Oturuyom
Hiç sen
Bende iyim teşekkürler
Mmmm
Sıkılıyorum… sen?
Müzik dinliyorum resim çiziyorum
Iyi degilim
Niye ki?
boş ver
osbir kuru kuru