masaj yaparken cinsel uyarılma gibi birşeyler oluyormu?
Kız arkadaşım erkek kardeşine masaj yaparken cinsel uyarılma hissediyorum diyor. olma ihtimali?
masaj yaparken cinsel uyarılma gibi birşeyler oluyormu?
Olur, sonuçta fiziksel bir durum. Nasıl sizi tahrik eden birini gördüğünüz zaman erekte olmuş organınızı düzeltemiyorsanız istemediğiniz halde bu da aynı durum. Kontrol sizde değil cinsel uyarılmalarda. Onla yapmak istemezsin ama vücudun uyarılır. Tecavüz vakalarında da zorla yapılan bir durum var ama uyarılma gerçekleşiyor. Bu o kişiye ilgi duyulduğu anlamına gelmez.
Olabilir. Buna Ereksiyon olarak görmemek gerekir. Ever bir ereksiyon halidir ancak, uyarılmanın cinsel uyarılma ya da tahrik olma ile alakası yok. Şahsen tamamen kimyasal olduğunu düşünüyorum. Hem masör hemde masöz arkadaşlarım var. Bu konu hakkında onlarla bazen sohbetlerimiz olmuştur. Onlarda cinsel olarak erekte olduklarını ancak, akıllarında cinsellik ile bir konu olmadığını hatta tahrik edici bir durum bile olmadığını söylemişlerdi.
sürekli yaptıkları için olabilirmi acaba?
Benim düşüncem eğer gerçekten profesyonel olarak yapıyorlar ise ya da profesyonel masaj yağları kullanıyorlar ise ondan olabilir. Şahsen bana koklattıkları 1 yağ vardı. Hafif nane gibi kokuyordu ancak erekte oldum. Bu tamamen koku ve tensel etkileşim durumu ile alakalı gibi geliyor bana. Mutlaka sitede bu işi profesyonel olarak yapan ve daha net cevap verebilecek birisi vardır.
Birlikte büyüyen çocuklar arasında cinsel istek doğmaz.
O kızın bir şeyler hissetmesinin nedeni "şartlandırma" olsa gerek... Bu devirde klipler, diziler, filmler bayağı erotizm dolduğu için ve bunlar olur olmadık her kanalda, her saatte yayınlandığı için, çocukların bilinçaltlarında yer ediniyor. Çocuk, kişilik olarak hazır olmadığı bir şeye karşı "aşırı uyarılmış" olunca, "sapıtır"... En yakınındaki erkekten bile tahrik olur.
Cevap
6Cevap
İğrençlik, karaktersizlik, insanlık dışı. Böyle bir şey kesinlikle kabul edilemez. Böyle insanlar midemi bulandırıyor.
sevgilime yapıyorum ve ben de tahrik oluyorum yaparken.
normal abim yapınca bnde de oluo :D
ensesti vardır onun :d
Olur elinde degil
ensest mi arkadaşın?
ayıp lan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?