Darptan dolayı uzaklaştırma kararı aldırdım, hiçbir ceza almadı sadece uzaklaştırma aldı. Sürekli kapımda, sürekli telefonla taciz ediyor bu süreçte beni. Hiçbir cezası yok, uzaklaştırma aldık da ne oldu sürekli polisi mi arayalım rezil olalım? Ben napacağım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Istanvuldamisin? Yapcak sey cok basit sen istanbuldasan bna kocanin yerini soyle onun agzini burnunu bi kirayim bak bi daha kadina el kaldirabiliyormu.
Hım kötü olmuş ya eşinizin samimi olduğu sözünü dinlediği efendi bir arkadaşı varsa onunla iletişime geçin aracı olsun aranızdaki sorunu çözmek için birşeyler yapın
Tehdit tabi. Kades (Emniyet Genel Müdürlüğü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması) nı telefonuna yüklesene
Her iikiside ancak şunu da söylemek istiyorum önceden bayanlar eşitlik diye bağırıyordu şimdi bayanlar a daha hak taninda ortada esitlik değil adaletsizlik çıktı erkek daha suçlu gözüküyor araştırılması lazım bayan ne yaptida erkek bu hale geldi
Demek ki her suçluya hak da verilmeli
Ne kadar da sanık yargılansada o kadar davacıda yargılanması lazım ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Senin cinsiyetçi beynine...
Konu kadın olunca "karşı taraf da yargılanmalı"
Aynen öyle
Devlet yönetimi laik devam etsin ancak cezalarda boşanmada sulhda hukukta şeriat kanunları gelmesi lazım
Senin gibisine ne dense boş, en iyisi gülüp geçmek 🤣
Burası Türkiye, şeriatın yeri yoktur
Senin gibi feministler yüzünden 2000 sonrası evlilikler çocuk oyuncağı na döndü
Kanun teklifi gelir halka seçim derlerse bak nasıl gelir görürsün ancak benim demek istediğim herkes giyim kuşam vs her şey de Özgür olacak ancak adalette mahkemekerde şeriat kanunları şart
hem tehdit hem tahrik kaybedecek birşeyi kalmıyor çünkü
Maalesef kadın cinayetleri durmak bilmiyor. Öyle devam edecek işte.. böyle erkeklerin penis. ünü kökten koparacaksın
Evet sürekli polisi aramalisin uzaklaştırma kararına uymadığında
Seni istiyor ne yapsın erkek sonuçta hiç değilse başka kadınlara gitmiyor rahatsız oluyorsan ve sevmiyorsan boşanırsin yaptıklarından dolayı
Senin olmayan beynini sik.. yim
Erkek istersen parayla seni s.. ktirirm zor bisey yok bir yandan beynini sever ne dersin 😉 kimse * için otomatikmen beynin de yerinde kalmıyor.
Kız halinle bisey De yapamazsın 🤣🤣🤣 bende yanlarında olurum beynini elektrige veririm belki akıllanırsn
Erkek olduğunu o kadar belli etme. Çünkü hiçbir kadın kendini böyle küçümsemez. Ayrıca parayla hadi ordan çok kişi var, sen dert etme
Olmayan beyninle evde kalmıssn hala konuşuyorsun 🤣
Parayla si. ktir. ecek çok kişi var, sen dert etme
Kendini ön plana çıkarıyorsun rezil ediyorsun bence yapma böyle 🤣
Evet parayla yaptiriyosun işte kendi ağzınla söylüyorsn hadi uza şimdi
Yaşımı biliyor musun düşük iq lu yobaz
Herseydrn önce kendi beynini düzelt sana bin basarım haberin olsun senin yapamadıklarını ben avucuma aldım ne haber 🤣
Eee tabi sahip olamayacagin çok şey var kuduruyosn ondan 🤣
Niye kadın profili açıyorsun sapık
Akıl yaşta değil baştadır insanı aklına beynine göre seçerim ben yaşına göre değil ama bir insan 7 sinde neyse 70 indede o olur düşük ampullu beyninle yobazligina devam ediyosun kim ilk başta lafı anlamadan dinlemeden okuyorsa laf carptigini zannediyorsa kendine diyor lafları belli. Ve ailende nasil bir terbiye vermislerse artık sahip olmadıkların için millete yobazlık yapiyosun
Yaptığın yorumdan zekanın düşüklüğü anlaşılıyor. Boşuna batırma kendini
Olmayan beyninle Erkek olduğumu neden çıkardın beni görüyor musun ki? Görmediğin şeye nasıl yorum yapıyorsun?
Hiç olmazsa başka kadınlara gitmiyor diyen ap, talın birinden ne beklersin
Zekan olmadığı için buralarda takılıyorsn belli kendini düşürme daha fazla
Ay sen ne kadar şiz. ofren hastasısin ya git bi beynini elektrige versinler dışi şeytan ismini koyduğun için şeytanliga sebep gelmişsin buraya kendini isminle de görmediğim yüzünle belli ediyorsun 😉 aklı kesmeyen insan zeka ile yorumlar halbuki yaşımı biliyor musun diye sormuştun olmayan zekanla yorum yapmaya çalışıyorsun ezik
R. uh hastası şimdi kocan seni aldatsa herseye rağmen ne yaparsın? Demek istediğimi iyi algila her şeye rağmen onu seviyor demek ama senin gibi insanı şu zihniyette kimse kabul etmez
Hem ben ona yorum yapıyorum sana ne oluyor saldırıya geçiyorsun? Kıskanmaya devam et.
Neyse cahilsin münakaşa etmeye değmez... yoksa sana düzdürcem de olmayan zekan laf çarpmaya yarıyor insanlığa değil hadi bb.
tahrik maalesef ki daha çok hırslanabiliyorlar
Daha çok tahrik sebebi
Uzaklaştirma çözüm değil ki daha çok tahrik
Ara polisi
Itle ilgilensinler
Bir daha şikayet edersen ceza alır
Uzaklaştırma kararı bir işe yaramaz.
Fiziksel bir taciz mi yaşıyorsunuz sözlü mu
Tahrik bence
Boşan bir an önce
tahrik elbette