Deniz Gezmiş, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in siyasi çıkarlar için kahramanlaştırılmasından rahatsızlık duyuyor musunuz?

Bir insanın ideolijisi kişiyi tanımlar. Bu üç ismi de sevmiyor ve saygı duymuyorum. Ancak sağ ve sol güruh bu isimleri nedense kahraman gibi karşılıyor. Sol kesim Deniz Gezmiş'in kötü yanlarını yok sayar ve devrimci olarak görüyor. Demokratik düzeni yıkıp komünist sistemi getirip Türkiye'yi Sovyetler Birliği'ne bağlamak isteyen insanlar nasıl bu derece savunulan bir noktaya geliyor ben anlayamıyorum. Devrim nedir? Devrim yönetim sisteminin değiştirilmesi demektir. Eee? O zaman tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin güzide vatandaşları nasıl oluyor da Atatürk'ün emanetine saygı duymayan kişileri Atatürk ile bağdaştırıp alkışlıyorsunuz?
Gelelim Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'ya kadına şiddet, hayvana şiddet, terör örgütü sempatizanı ve yine ülkede bu sefer hem sağ hem sol tarafından seviliyor. Ahmet Kaya "Türkiye şerefsizlerin ülkesi, Apo'yu özledik "ses kayıtları hala var. Sağ kesim nasıl destekledi diyeceksiniz? Açılım zamanı Ahmet Kaya'nın mektubu okundu Erdoğan tarafından, yandaş medya dizi çekimi yapacağını duyurdu ancak açılım bitince bu gerçekleştirilmedi. Sonra ki dönemde filmi yapıldı. Yılmaz Güney eşini döven, arabayla karısına bilerek çarptı, birleşik Kürdistan'ı kuracağız dedi, hakimimizi öldürdü, filminde atı işkence ile gerçekten öldürdü, 3 el ateş atarak. Şimdi bu insanlar nasıl kahramanlaştırılıp insanlardan oy alabilmek için siyasi malzeme yapılıyor ve destek alabiliyor. Ben sadece neden diye sorabiliyorum. Peki sizler ne düşünüyorsunuz?
Deniz Gezmiş, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güneyin siyasi çıkarlar için kahramanlaştırılmasından rahatsızlık duyuyor musunuz?
Deniz Gezmiş, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in siyasi çıkarlar için kahramanlaştırılmasından rahatsızlık duyuyor musunuz?