Lise, disiplin cezası vs?

Arkadaşlar merhaba. Dönem başından beri okulda zorbalığa uğruyorum belli bir kişi tarafından başlanıp sınıf geneline yayıldı ve sınıfta zaten hep kendi anlaştıkları kişiler bulunuyor. Müdür yardımcısı tarafından sözlü olarak uyarıldı bu kişi ve müdür yrd o kişiye "şu kızı taciz etme" demiş sonra da bu konu yayıldı ve dalga geçmek için taciz kelimesini tecavüze çevirip bu konuyla alakalı dalga geçildi. Öğretmenlerle bir diyaloğum oluyor veya herhangi bir şey dalga geçmek amacıyla "tacize uğramış"vs deniyor veya biri başka biriye "noldu x e dokundun mu pan. dik mi attın taciz mi ettin" vs diyor yani taciz kelimesini cinsel anlamda anlamışlar. Koridorda yanlarından geçiyorum vs arkadaşlarını yanlarımdan çekiştirip bak buna yaklaşma bu her şeyi şikayet ediyo tacize uğramış vs deniliyor ben okul idaresine şikayet etsem bi sonuç alır mıyım ya da nasıl şikayet etmem gerekir. Ayrıca bu kişiler sorunlu tipler disiplin cezaları da vardı önceden.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar okulumuz çok fazla salmaya başladı özellikle lise son sınıfları zaten mezun olacaklar kafasıyla çoğu şeyi önemsiz görmeye başladılar. Bu konudan ötürü rehberliğe gittim başta benimle ilgileneceğini söylerken sonradan bana sen de çok dayanıksızsın bee falan dedi
Lise, disiplin cezası vs?