Çocuklara olan düşkünlüğümü beni tanıyan herkes bilir. Nette dolaşırken bir kaç görsel çaldı yine kalbimi... Bir de var o kalbimin sahipleri yanıbaşımdalar... şükürler olsun. Allah onları bizlerden eksik etmesin😍

Emin değilim fakat gerçekten çok tatlılar. Ve bazen çok komik olabiliyorlar.
En azından çoğu insanın sahip olduğu kötü his ve duygulara sahip değil çoğu çocuk. Kendimi iyi hissediyorum bir çocukla konuşunca. Birisi bana abi denilince örnek alınınca iyi hissettiriyor. Değer verebilecek en masum canlilardan oluyorlar her ne kadar bu masumluklarını gelecekte kaybedecek olsalarda. Onlarla konuşmak zaman geçirmek iyi hissettiriyor. Çünkü gercekten masumlar. Gerçekten. Keşke bu masumluk kaybedilmeseydi. Fakat bu olmasaydı insanlık gelişemezdi sanırım.
"Evlat neydi tam olarak; Korktuğun yer, canının en tatlı yeri.. Baktığın gözün, tuttuğun ellerin, yürüdüğün ayakların, yemeğin, suyun, nefesin ona gelmesin bana gelsin tüm acılar dediğin tek varlık..
şimdi gel de baba olmak isteme ya...
64.media.tumblr.com/...t4wn5BmjW1qd2ub7o2_500.gifv
img.wattpad.com/.../68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f7458377937594b784b6841736d673d3d2d3935343937393737322e313633373265373331353538633837353438333131323930323434392e676966

Kesinlikle değiller. Bence ayak bağıdır çocuklar. Benim çocuk fobim var.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne diyor ;
En az 3 çocuk.
Ben ise ne diyorum ;
Çocuk yerine en az 3 evcil hayvan.
Dünya'nın en güzel varlıkları hayvanlardır.
Küçüklükten beri bu dünyayı çekilebilir yapan tek şeyin bebekler ve çocuklar olduğunu düşünürüm. Hayranım çocuklara. Saatlerce oynayıp ilgilenmek hep bir hayatımın parçasıydı. Anne olunca ise tüm hayatım oldu bebeğim. Onunla büyüyorum onu bağrıma basıyorum. O kadar güzel ki
Cevap
37Cevap
Kız zaten çocuk aşkı olan biriyim söyle beş tane çocuğum olsa ne guzel olur sürekli çocuk videoları izliyorum ya bak gene aklıma getirdin gidip izleyeceğim.
Biz onları özlerinden koparıncaya kadar dünyanın en güzel varlıkları çocuklar ve iyi kalpli insanlardır.
Evet, insan kalamayanların insanları sevememesi de bundan kaynaklı :)
Sadece çocuklar değil, her canlının yavrusu çok güzel : ))
Şimdi belgesel izliyorum da hayvanların yeni doğan yavruları da o kadar tatlı ki : ))
Bilmez miyim : )) Ama aramızda kalsın : ))
Çocuğu olan bilir bu duyguyu bana dünyaları vad etseler evladımın yerini tutabilirmi..
Benim için her çocuk yeni açılmış tertemiz sayfadır.. O sayfayı anne bana doldurur. Kimisi rengarenk olur kimisi simsiyah. Sevgi dolu da olabilir şiddet dolu da. Çocuğun karakterini şekillendiren anne babadır..
Çocukların varlığı her türlü şükür vesilesi ve neşe kaynağı hem de enerji çağlayanı daha ne olsun? Bir çocuk sağlıklı olsun gerisi mühim değil bence. İstediği kadar zıpır, adrenalin tutkunu olabilir, diğer her şey hallolur, net...🦄🍀🍏⭐❤️
Tabi ki benim gibiler mesela :D :D
Mama ile yetinmem biliyon :D :D
Tabi ki çocuklar masum, günahsız ve cennet kokulu insana huzur veren kokuları, sempatik tavırları, ilk konuşmasa başladığında özellikle insanın yitip bitiresi geliyor 😬😬
Valla efendim yalan yok biraz içime oturdu.. Çünkü evladı görmeden hasret yaşamak.. Onu eğitip büyütememek en büyük imtihan bence..
Bence en temiz varĺıkları hiç büyümeseler dicem ama
Çocuklar elbette. Onlar iyi olsun yeter biz her şeye katlanırız. İyi olduklarını bilmek yeter
Evet cocuklar.. Ergen oluncaya kadar malesef😀🤦🏼♀️
Bence civcivler... buyuyunce tavuk oluyorlar ama neyse
Tabiki çocuklar.. başka ne olabilir ki..
Keyifli vakitler dilerim kuzu ❣️
Biz büyüdük de kirlendi dünya. Ne vakit bu kadar kötü insanlar oldu o masum çocuklar?
hemde nasıl :)
güzelliğin şekli tabi zamanla bozanlar yine insanlar
Evet ne kadar yaramaz olsalarda onlar en baştan iyiliği aşılarsak faydalı bilgiler ile gelişmesini sağlarsak belki dünyanın iyi insanları ebeveyinleri olabilirler.
Allah evladın bile hayırlısını versin
Hayvanlar ve masum çocuklar
Evet. Allah'ın eşinde evladında hayırlısını versin
Bir baba olarak evet diyorum
Kesinlikle.. Onlar yeni dunyanin yeni duzenleri.
Evet öyleler sadece onlar huzur veriyor
Evet çocuklar ve hayranlardır...
Herşeyin en küçüğü güzel tabi ki
kesinllike en saf en temiz çocuklar🌺💫👼💭
Hayır kadınlardır 😁
:)))
Kesinlikte hiç şüphesiz
Evet öyle 🥰🥰
Hayır, kedilerdir..
Tabiki evet
Evet
Kesinlikle öyle