arkadaşlar ben bir kıza aşık oldum onu unutamıyorum gerçekten tavsiyeleriniz varsa sölermisiniz...
yani sevdiğim kızı kendime nasıl çekebilirim..
yani sevdiğim kızı kendime nasıl çekebilirim..
kimseyi birden bire aşık edemezsin 1 kere veya daha fazla göz göze gelip görüştüysen fakat zamanla aklına girip ona değer verdiğini gösterip aşırıya kaçmadan kıskanırsan, ince espriler yaparsan zamanla sana bağlanır ve bunun 2 sonucu var; ya hayatındaki en mükemmel sevgilisi olucaksın yada hayatı boyunca en iyi kankası.oda senin iletişim ve kendini belli etme becerine kalmış.
devam ettir pes etme.ama ona çaktırma.kızların duyguları değişkendir.sadece biraz sabır.ve şunu belirtmek isterimki bir kızı kendine en çabuk aşık edebildiren tek şey;aşk acısıdır.sabırla bekle bir sevgilisi olsun ve ayrılsın.bırak üzülsün.ve sen onu teselli et.ister istemez seni isticektir her anında.
aga beeeeeeee +1 +1 +1 acil yardım help
Arkadaşla ben bize asik oldum kizla konuşuyorum sevdiğimi de biliyor ama ne beni reddediyor nede olur diyor hayirlisi , bilemem deyip durur bana bir yardimci olur musunuz tsk ederjm simdiden...
+1 tahmini 2 ile 5 milyon arasından der cevabı aldım
yarıdımcı olursanız sevinirim ona çok değer veriyorum çok ii birisi nolursunuz yardım lan
ilgilen ama üzerine cok gtme.heran kopabilecegnide göster . cnku cok asırı baglanırsan tepene cıkar uzak durur.kural bu kmse aksini söylemesin.
senin var oldugunu belli et ama agir ol.. biz kizlar bize cok yüz veren erkeklerden hoslanmayiz malesef
Peki bir erkegin sivilcesi varsa
Cevap
3Cevap
Onunla ilgilen zor zamanında bir anda yanında bit gülümse sohbet et ilgili ol zamanlaa hoşlanır aşık bile olur ama aşırıya kaçma hepsi dozunda olmlı
yanına gitmeyi çok istiyorum ama amcalar izin vermiyor bize devlet bile engell ama onun için dağları bile aşarım bennn
saygılar..
bu soruya aldığın cevaplar işe yararsa haber ver bende uygulayacağım, bende de işe yararsa cevaplayana takım elbise hediye ederim
Benimde Sevdiğim Var Ama Yanına Yaklaşamıyorum Bende. Engel Olamıyorum Kendime :/ :/ :/
ama una hep uzak kalıyuz evlerimiz çuk uzak
evet uşağum bizumde evlerun arasundda dağlar var da gönüller bir olsun yeter ama onların da arasında kitalar var :'((8
saygular..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar