Aile & Toplum İltifat alıyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İletişim kurduğum kişiler ediyor biraz 🤭 nadir olsa da tanımadığım kişiler eder bu daha güzel tabi 😂 İltifat alıyor musun? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazen ağzından kaçırıyorlar bir iki şey 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 evet evet öyle oluyor Yorumla LunaPiena_ +1 yıl 😬😬 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Evet alıyorum bende iltifat güzel dir 1 0 Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Almadım da ederim huy oldu 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. almıyorum 1 0 Yorumla
Cileklimilkshaked Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl iltifat etmek istersen neden olmasın 😇 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. Alıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen ağzından kaçırıyorlar bir iki şey
😂😂😂 evet evet öyle oluyor
😬😬
en son 5 yaşında aldım
Evet alıyorum bende iltifat güzel dir
Almadım da ederim huy oldu
almıyorum
iltifat etmek istersen neden olmasın 😇
Ayda yılda bir.