Aile & Toplum Zengin misin fakir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sordumm zatennnn Güncellemeler+1 yıl Güncelll😃😃 Güncellemeler+1 yıl Güncel Zengin misin fakir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. paran kadar konuş dediler, konuşamadım bile diyeyim 1 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı. Kimseye muhtaç değilim ve çok şükür sağlığım yerinde demekki zenginim. 2 0 Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl karışık kuruyemişim : 1 11 Yorumla Soran +1 yıl E zenginsinn ben sadece cekirdeğim 😃😃 Yorumla semmm92 +1 yıl hahahahaha yok ya lütfen :D Yorumla Soran +1 yıl Zenginnnn😃😃😃 ben çok fakirim br Yorumla semmm92 +1 yıl ben de çok fakirim :D Yorumla Soran +1 yıl İki fakir bir arada😃😃 Yorumla semmm92 +1 yıl evet iki fakir bir arada samanlık seyran olur hahahahaah :D Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃🙄🙄🙄 karışık duygular içerisindeyim, karışık kuruyemiş olan çocuk Yorumla semmm92 +1 yıl ne gibi ;) :D Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorum yaa😃 Yorumla semmm92 +1 yıl :D şaka olmasa da olur farketmez:Dhahahah Yorumla Soran +1 yıl 😳😳😳😳😳 okok Yorumla
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Fak fakirim :) 3 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Fakirim 2 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fakir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
paran kadar konuş dediler, konuşamadım bile diyeyim
Kimseye muhtaç değilim ve çok şükür sağlığım yerinde demekki zenginim.
karışık kuruyemişim :
E zenginsinn ben sadece cekirdeğim 😃😃
hahahahaha yok ya lütfen :D
Zenginnnn😃😃😃 ben çok fakirim br
ben de çok fakirim :D
İki fakir bir arada😃😃
evet iki fakir bir arada samanlık seyran olur hahahahaah :D
😃😃😃🙄🙄🙄 karışık duygular içerisindeyim, karışık kuruyemiş olan çocuk
ne gibi ;) :D
Şaka yapıyorum yaa😃
:D şaka olmasa da olur farketmez:Dhahahah
😳😳😳😳😳 okok