27 yaşında evlenmemek bir eksiklik mi? Bu yaştan sonra bir kadının karşısına hep evlenmiş boşanmış çocuklu erkek mi çıkar?

Türkiye’deki tüm erkekler 25 yaşına kadar evlenip, 25 yaştan sonra bekar erkek tükeniyor mu? Gece gece bugünün kritiğini yaparken yükseldim yine.

Ben şu an anneannemlerdeyim. Onlar yaşlı olduğundan evleri temizlenecekti. Anneannem ve dedem ameliyat olmuşlar. Temizlik ağır iş. Beni aradı evimi temizler misin, ben çok yoruluyorum. Ameliyatlıyım yaşlıyım dedi. Ben de tamam gelirim dedim. Atladım geldim. 2 gündür temizlik yapıyorum. Beğenmediği yerleri gönlü olsun diye tekrar tekrar sildim temizledim. Benim düşünceme göre yaptığım çoğu işi beğenmedi belki içinden ama iyi buna da şükür diyor bence içinden neyse.

Bugün akşam pertim çıktı. Deterjandan ellerim delindi, tüm kaslarım ağrıyor. Hala ağrıyor. Regliyim diye 2. ağrı kesiciyi içmiyorum. Akşam bana diyor ki sen ne zaman evleneceksin ne olacak sizin bu haliniz cart curt. Ne var halimizde? Annemin psikolojisi bozuk. Aslında anneannemleri sevmiyor, gelip gitmiyor. Bunlar üzülmesin diye psikolojisi bozuk deyip geçiyoruz. Psikolojisi normal değil bu evet doğru ama onlara gidip gelmemesi Aramaması onu sevmemesinden ileri geliyor.

Yine ben 27 yaşındayım diye kiminle evlenecekmişim ben ah vah tüh Ya evleneceğim de ne olacak? Evlenmemek hayatta bir eksiklik değil. Ne acelem var dedim. Bundan sonra kim gelecek seninle evlenecek diyor. Bu saatten sonra evlenmiş boşanmış çocuklu adam gelir diyor. Ne alakası var a—-m—-k 30 yaş üstü bir sürü hiç evlenmemiş etmemiş erkek var. Neden? Ulan adam üniversite bitiresiye kadar 23-24 yaş, 2-3 sene ortalıkta gezdi iş aradı etti 26-27 yaş. Bulduğu iş sağlam mı değil mi? Herkesi kendi sülalesindeki gibi zengin dükkanları olan insanlar zannediyorlar.

Ben 27 yaşındayım erkek kardeşim 25 yaşında bekarız ikimizde. Bize örnek gösterdikleri çocuklar 2 yıllık üni bitirmiş. Babasının dükkanına geçmiş babasıyla çalışıyor. O çocuklar da 23-24 yaşlarında askere gidip gelip evlendirdiler hemen. O çocukların babasına da kendi babaları tarla takka satmış bu çocukların babasına dükkan açmış Yani bana örnek gösterdiklerinin hepsinin aileden gelen bir malı mülkü var miras yoluyla onu bölüşmüşler hepsi böyle adam olmuş. Hiçbiri kendi alın teriyle adam olmamış.

Benim babam da kendi ailesi hayvancılık yaparak geçinmiş. 2 oğluna düğün yapmış eşyalar almış etmiş, ikisine de ev almış. Biri hayvanclığa devam diğeri de şehir de ücretli çalışanZ özel sektörde çalışıyor. Allah razı olsun bin kere beni okuttu kykmı ödedi. Kardeşimi okuttu. Benim babamdan anam dan isteyeceğim bir şey yok artık.

Devamı ekran fotoğrafı çektim yetmedi yer.

27 yaşında evlenmemek bir eksiklik mi? Bu yaştan sonra bir kadının karşısına hep evlenmiş boşanmış çocuklu erkek mi çıkar?
Güncellemeler
+1 yıl
Niye gelmiyorsunuz diyor. Akraba ziyaretine gitmemi istiyormuş. Niye gideyim a—m—-k? Evlilik bir zorunluluk değildir. Bunlar ee yapacak bir şey yok evlenelim, evlenince de eee yapacak bir şey yok bir ömür sadece bu herife karıya katlanılmaz yapacak bir şey yok e bi de çocuk yapalım. Böyle. Ondan sonra adamlar kahvehaneden beri gelmez. Karılar evde ve kendi arasında takılır böyle. Ulan adam seninle evde kalmaktansa 45-50 tane adamla sabahtan akşama kadar çay kahve içmeyi yeğliyor.