Bana geçende sen evde PC oyunu falan mı oynuyorsun demişti daha öncede
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bi dahakinde gozune baka baka de ki bos beles insanlarla vaktimi harcamak istemiyorum
Aynen yani kitap müzik futbol takılırım iş yerinde futbol maçı yaptım arkadaşlarla yani a sosyal değilim sadece boş beleş serseir nargile içen banabi faydasi olmayanlarla takilmam arkadaş sayım az
Sessiz sakinim az öz konusurm bu a sosyal mi gosteriyor beni cidden? ama çok tehlikeli bir insanım insanları okumada ustayım
Sessiz sakinim az öz konusurm bu a sosyal mi gosteriyor beni cidden? Çünkü herkesle muhattap olmyai sevmiyorum adami gözümde bilgisiz ya da selam nasılsın yalan dan nasılsın demeyi sevmiyorum çünkü nasıl olduklarını görüyorum zaten insan okumada iyiyim gözlem yeteneği yüksek
Genel tavrından böyle bir şey çıkarmış olabilirler.
Sessiz sakinim az öz konusurm bu a sosyal mi gosteriyor beni cidden? Çünkü herkesle muhattap olmyai sevmiyorum adami gözümde bilgisiz ya da selam nasılsın yalan dan nasılsın demeyi sevmiyorum çünkü nasıl olduklarını görüyorum zaten insan okumada iyiyim gözlem yeteneği yüksek
Ya hakkinda bilgi topladi ya da sohbetini duydu bir yerden
Sessiz sakinim az öz konusurm bu a sosyal mi gosteriyor beni cidden?
Yüksek ihtimalle ondan
Ama etrafındakiler de boş konuşuyor gözlem liyoyum yani gereksiz geliyor lar bana her ortamda aynı değilim tabiki de
Ya tabiki hatta heosi sana canım geliyo dimi
biyerlere davet etmediğin içindir
Sessiz konuşmayan biri gibi gördülerse seni
Aslında güzel bişey ama ne yazık ki anlayamadıkları zaman seni böyle dışlanmış gibi oluyorsun
Kardeş bende yalandan yere sealm nasılsın demiyorum bir insanin hayatını merak etmiyorsam sormam durustum yani ama kız arkadaşım olursa ona herşeyi anlatırım bana gizemli diyorlsr sırlarla dolu ama şeytan çok şeytansin diyorlar
Sessiz sakin gördülerse öyle düşünmüş olabilir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum kısmen. Evet insanlar öyle düşünüyor hatta bazıları itici bile buluyor.
Hiç kız arkadaşım olmadı kızlarda durmaz dimi yanımda mesela cafede oturuyoruz diyelim benim anlatacak birşeyim bir hikayem yok yani
Evet insanlar öyle görüyor bunu. Seni gayet iyi anlıyorum ama toplum böyle ne yazık ki. Kızlar genelde atılgan çok konuşan tercih ediyor serseri tipler genelde. Anlatacak hikayen yoksa normal sohbet edecek bir şeyler olmalı bu da yok şansın yüzde 1 den bile düşük 😶
Haluk hoca futbol din siyaset konuşmayın diyor bende dedikoduda yok yani 😀 gündemi konuşsak gündem siyaset zaten
Dış gorusinus olarak boy 1.92 tip iyi iş yerinde kızlar bana bakıyor tanışmak için ama gitmeye korkuyorum yani konuşmama guvenmedigim icin fakat özgüvenin yüksek olduğu zaman çok konuşabilirim kişiden kişiye sessiz insan derken karşımdaki insanın hayatını nasıl olduğunu merak etmiyorum yani herkese karşı sessiz değilim nasıl bir kızla yapabilirim çok konuşan bir kız ise o tam bana göre aslında konu açabilecek ki bende konuşayım bendeki sorun durduk yere konu acamama
Demekki kaliteli insanım yalandan yere selam nasılsın demiyorum insanlara merak etmezsem konuşmuyorum
Çok konuşanların konuştuğuna dikkat ediyorum onlardada pek bir şey yok aslında genelde boş yapıyorlar yani ben en iyisini yaptığımi düşünüyorum
Ahahah illaki anlar,
Ama nasıl yani hisbirsey anlatmadim
Hareketlerinden, davranışın dan
Sessiz insanım herkesle muhattap olmayı sevmiyorum ama konuşmam var yani sevdiğime karşı sessiz insan a sosyal mi görülür
Evet genelde öyle bakılır,
İntasgram da yazmıyor hiçbir arkadaşım Nazmi nasılsın diye a sosyal olduğum için mi hickimseui sormam soruşturmam ama yalnız gezdigin için uzuluyorum şu an Beşiktaş dayım millet sevgilisiyle geziyor cafelerde oturuyor yüzlerine bakınca gözümden yaş gelicek mis gibi oluyor sonra kafamı ceviriyorum
1 tanesi yazdı Nazmi gel oturalım cafede diye bir sorun var deyip reddetim
Hmm anlıyorum aman boş ver yalnz olmak daha iyi
Spora yazılıp sevgili bulmam lazım erkek arkadaş aramıyorum kız sadece
Son olarak. Sen çok konuşkan erkek mi seversin yani komusurken anlatacak bir hikaye anı birşeyleri olmalı mı?
Ben mesela uzun uzun konuşamıyorum hemen telefona sarılıyorum çok kötü bir durum
Sende teknoloji bağımlılığı var sanrm😂
Yerine göre dozunda konuşmalı gevezside iyi değil sessizi de