Güncellemeler
+1 yıl
Eski paylaşımlarıma bakarken soruyu gördüm ve hem güldüm hem üzüldüm biraz. Bir sene sonradan güncelliyorum o gece kokudan ölmeden uyumuştum sabah erken uyanıp evime gitmiştim uykuma evde devam etmiştim 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bir yıldır başka şehirdeyim o kuzenimle görüşemiyoruz ve kendisi en sevdiğim kişidir hayatta ama malesefki uzağız birbirimize. O zamanlar hep sitem ederek tiksinerek yazmışım ama şimdi o günlere dönmeyi deli gibi isterdim keşke değerini bilseymişim diyorum çünkü şu an çok özlüyorum kend
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsteyerek altına yapacak hali yok, aşağılama hakkını vermez bu sana.
Aşağılamıyorum ki yüzüne karşı bir şey demiyorum bu duruma gülüp alay da etmiyorum ama bu kokuyla durmak da kötü yani
Gitme?
Onlarda kalmak zorunda kaldım diyorum kör değilsen
Bilmem ap*tallığına o kadar çok dalmışımki yazdıklarını göremedim
Bi an hayal ettim. İğrenç gerçekten de. Niye orada kalıyorsun ki evine gitsene
Saat geç oldu diye bırakmadı teyzem ailemde orada kal falan diyince kalmak zorunda kaldım ama leş gibi kokuyor her şey ya. Oda, nevrssimler, battaniye falan. Tek yastık kokmuyor onu da teyzem kendi odalarından verdi Allah'tan
Salonda falan uyusaydın keşke. Salonda yer yok muydu kanepeyi açar uyurdun. ŞAhsen sabaha kadar kusmazsan o odada iyidir. Hem de o kokuyu soluya soluya hasta olursun
Ya eniştem geç uyuyor salonda oturuyor hep televizyon falan izliyor o yüzden. Zaten sabah erkenden gideceğim eve
Sana sabırlar diliyorum o halde :) Eniştenden rica et bu gün erken uyuyuversin. Odada uyuyamadım salonda uyuyabilir miyim sabah erkenden kalkıp gidicem zaten o ahır gibi kokan odada uyuyamadm de.
Bu son cümleyi demesen de olur biraz ağır oldu çünkü :)
😂😂 zaten uyku bastırmaya başladi burnumu tek güzel kokan şey olan yastığa bastırıp uyurum. Ya bir de burada kırk yılda bir falan kalıyorum da kız bazen bize geldiğinde de kokuyor oluyor. O kadar güzel güzel giyiniyor falan ama o koku üzerine sinmiş bize geldiğinde de kokıyor oluyordu🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bence uyku sıkıştırmışken uyu biran evvel xD Kuzeninin bir rahatsızlığı mı var acaba niye altına kaçırıyor ki
Kendi mis kokulu yatağımı özleyerek uyuyacağım 😂 onun kardeşi de böyle büyük yaşlara kadar altına ediyordu genetik rahatsızlık galiba bilmiyorum
Pencere yokmu ne varsa yoksa aç hava alsın ev
Camı açık bir alana bakmıyor kapalı bir alana bakıyor o yüzden havalandırılmıyor
O zaman sokakta uyu 😂
Hakkını verebilecek birisini arıyor :d
Derken
boş ver :)
oda parfümü kullan bence odayı havalandır :/
😅😅😅 yapacak bir şey yok parfüm götür sık
Ya koku gidene kadar parfüm sıksam parfüm biter o derece işlemiş artık koku her şeye. Yeni yıkanmış dahi olsa o koku geçmiyor odanın kokusunu sen düşün artık
Özellikle yeni yıkanmış battaniyelerden seçmeye çalıştım yine kokuyor
Allah sabır versin.😅
başka odada yat
Kuzenin rahatsızmı?
Hayır
Neden altına kaçırıyor o zaman
Bilmiyorum ki diğer kardeşi de büyük yaşlara kadar altına ediyordu genetik bi rahatsızlık falan herhalde
Doktora götürün bir gecede uyuma boş ver ölmezsin.
Doktora gitmişlerdi ama bir şey çıkmamıştı sanırım. Uyumasam daha kötü bu kokuyla sabaha kadar duramam
Kendini başka bişeyle oylamaya çalış. Devamlı kokuyu düşünme evin uzak değilse taksi çağırıp eve dön
Maske takmayı deneyebilirsin
Yardımcı olayım size
Neye yardımcı olacaksın Allah aşkına
Ne kokuyor ki oda
Yazdım ya kör müsün
Anlamadım ki yazıdan
Guldum affet
Keşke bende gülebilsem