Din de 4e kadar izin vermis ama hem maddi hem manevi adalet saglayabilmen zor hatta nerdeyse imkansiz oldugu icin tek es daha evladir. Illa ki birini daha cok seversin, illa ki birini daha cok istersin, illa ki bui daha cok hosuna gider. Duygusal adaleti saglaman mumkun degil. Ve bu digeri icin yikici bir durum olabilir. Nasil sen bugun param az, o ayakkabiyi haftaya alalim dediginde esin sabretmek zorundaysa sen de basim agriyo dediginde sabretmek zorundasin.
110 Yorumla
Soran+1 yılben adaletli olurum ama 4 fazla
- +1 yıl
evet o manewi adalet saglanamaz zaten bu konuda sartta degil ancak birine cok meil edip otekini tamamen saf disi birakamazsn. Oteki boyutta 2 esin olsa adamlik yapabilrsnizz iki esinde gozde olmak icin buyuk caba sarf ederler :).. ayrica fitri olarak kadinda tek ese baglilik wardir.. erkekte ise yaratan allah cok eslilige uygun yaratilmis.. ote yandan.. allahtan korkan 2 esli olanin 2 esi oldigi bilinir allahtan korkmayan tek eslilinin kac esli oldugu bilinmez.. kadinlar kendilerini kandirmasinlar kadin halleriyle ewli olduklari halde disariya meil ediolarsa erkekler neler yapar..
- +1 yıl
@cecece1 Allahtan korkmak mevzusuna girersek kocasinin tek esi olan kadin da kocasi icin cirpinir, rekabete ihtiyaci olmaz. Ote yandan buyuk konusmaktan Allaha siginirim lakin asiri derecede kiskancimdir. Eger esim ikinci bir es almak istiyosa beni birakmasini tercih ederim heralde.
- +1 yıl
eşler arasında guzeldır kışkançlık.. şoyle dusun bir yarışa gırıyorssun koşu yarışı ayyakkabının nasıl olmasını ıstersın rahat ve guzel diymi.. birde şunu düşün köprü var üzerinde koşuyorsun kopru yıkılıyor o halde sen ayyakabını düşünürmüsün düşünmezsin canın bundan daha onemlı cunku.. şimdi dunya hayatındada oyle insan rabbinin dininden yeterı kadar bılmez rabbını tanımazsa gerektıgı gıbı korkun sewmez ıtaat etmezse o taktırde allah a. c ona sewecegı dusunecegı baska seylerı werır we o gaflette dewam eder.. demek ısteıdıgm şu hedefe koş zaman dar rabbının rızasına ermeye calıs ınsanları ve rabbının onlara werdıklerı ıızınlerı düşünme rabbini razi etmeyi düşünki dunyada hiç bişey sana acı vermesin.. aksi halde hep canımız yanacak.. allah bize rahmet etsin
En İyi Cevaplar
Adam haklı
22 Yorumla
Soran+1 yılsağoll
- +1 yıl
Sen birinin 2. karısı olman gerektiğinde hakl dermiydin acaba?
- Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın senin tarif ettiğin gibi değil ama?
sen kadının 2 kocası olsun istermisin?
bu tarz çarpık ilişkileri sevmiyorum tek eşlilik iyidir..
bitek kişiyi severim bana yeter.. erkeklerin cinsel isteği kadar çok istekli bir kadında ikinci erkeği istemelimi?20 Yorumla
peki ya tam tersi olurda kadın ikinci adamı alırsa. sen yorgun oluyorsun uyuyorsun diyerek. Saçma düşüncelerden arının artık aşk iki kişiliktir üçüncünün yeri yoktur. başına gelmesini istemediğin birşeyide başkasına yapma.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Her zaman iki eşliye karşıyımdır ya arkadaşım kadının başı ağrıyorsa bekleyeceksin saygın olacak sen sırf cinsel ilişki için evleniyorsan bilemem sanki erkeğin olmuyor bu tür huyları yok bugün çok yoruldum yok toplantı fenaydı çok yoruldum illaki sizde bahane buluyorsunuz zaten bir erkek ikinci kadın için evleniyorsa ben o evliliğe aşk demem cins tatminlik derin seven adamın gözünde sadece bir eş olacak o kadarr
24 Yorumla
Soran+1 yılodun kız ne anlar ki
Soran+1 yıleyvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
+1 yılDört tane kadar serbest erkeklere ama kadınlar bir tane erkeğe sahip olmalı islama göre. Bazen düşünüyorum tanrı erkek mi acaba diye :)
35 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşındasın ve özgüvenin yüksek helal.
Soran+1 yılolum sübyenci misiniz :DD
+1 yılabi bu kadar da abaza olunmaz ya işiniz gücünüz seks olmuş sizin yemin ederim
32 Yorumla
Soran+1 yılilerde kocana neden erken boşalıyon diye trip atarsı n ama :D
- 1 yıl
Bu doğanın kanunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurani kerim de müsade edildiği yazıyor
Bakacaksan al 2. yi
Sizin için en hayirlisi 1 tanedir diyede Rabbim iz eklenmiş ayetin sonuna
Şikayet edeceğine esine yardım da edebilirsin.
Peygamber Efendimiz evi supurur sokugunu dikermis
?12 Yorumla
Soran+1 yıl4 eş fazla 2 tane alam
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi neyse o olsun
Kraliçe arı bogmasin seni dikkat et
+1 yılAllahin abazasi yasin daha 15 16 gelmissin sacma sapan konusuyorsun
34 Yorumla
Soran+1 yılaaaaaa
- +1 yıl
Asil sana aaa sikayet ettim sorunu hadi bakalım
Soran+1 yılbende yorumunu ettim
+1 yılo zaman bende 2 tane koca istiyorum, var mı l*n öyle dünya, bir yürü git işine
12 Yorumla
Soran+1 yılalll
- +1 yıl
saçma saçma konuşma cdn.listelist.com/.../ilber-ortayli-5.jpg
eee kadınlarda 2 erkekle evlensin o zaman biri çalışsın karıya baksın, diğeri ise cinselliğe baksın. Buna razı olur mu erkekler.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
buseferde kadınlar küçük düşürülmüş olacak gene eski düzene dönecek bu saçma fikrini keşke buraya açmasaydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam da erkeğin cinsel gücü sınırlıdır ama kadının erkeğe kıyasla neredeyse sınırsız. Ona bakarsan kadınlar iki tane koca alsınlar. Hele bir de erkeklerin erken boşalma problemi varsa iki tane bile kesmez. :))))
00 Yorumlaeskiden kuma getirmek vardı fakat bu düşüncedeki insanlarla biz eskiye dönüş yapacakmışız gibi geliyor bana vay türkiyenin haline
21 Yorumla
Soran+1 yılhaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocamı başka kadınla paylaşamam evlilik demek skşmek demek değildir. böyle yaşıcağıma ölürüm daha iyi. çok istiyosan git arap ülkelerine mkkk
23 Yorumla
Soran+1 yılevlilik sekstir
Cevap sahibi+1 yılpçsn sen ya
Soran+1 yılilerde kocana kızarsın ama neden erken boşaldın diye
+1 yılKesinlikle katılmıyorum. Bir kalbi 1 kişi elinde tutar paylaşılamayan tek şey aşk'tır.
Zengin olan fakiri alsın muhabbeti de saçma , 3 5 seneye zengin fakiri ezmeye başlar egoisttir insan hep yapar bunu.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bekarken bu tür ütopik şeyler savunulabiliyor. Evlendikten sonra değil iki tane birine bile tahammül edemiyorsun :) Başına dert mi arıyon sen gardeşim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnden ya
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHacı ben hepsinden vaz geçtim 1 tane eli ayağı düzgün namuslu bir eş bulabilsem diğer hiç bir kadına yan gözle bakmıcam...
02 Yorumla
Soran+1 yılannelere teyzelere haber sal bulurlar :D
- +1 yıl
anneye baksan yarın evlendircek :D okuyom la ben bir bitsin sonra ;)
+1 yılİstersen biri utunu yapsin biri sevissin senle biri cocuklara baksin biri yemegini yapsin harem olsun ne dersin?
03 Yorumla
Soran+1 yılabartma 2 tane iyi
- +1 yıl
Sanki ciddi soyluyorum hey allahim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ne alaka ya doyumsuz olursa sen yetmezsen nolacak bu sefer o mu alacak kendine göre birini bul kadınların çoğu kocalarının iktidarsızlığından şikayetçi zateb
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. evliliğe şu açıdan bakıyorsan baştan kaybettin abi sen
00 Yorumla
+1 yılYa böyle bir mantik mi var her sey cinsellik mi bir gun yapmayiver ne kadar bencil ve cahice bir yorum bu boyle
12 Yorumla
Soran+1 yılhakaret etme
- +1 yıl
bir kadinin gururunu hislerini dusunmeyen bir erkek mi diyor bunu? Guldurmeyin.
+1 yılOlum sen ben gibi adamlar için 2. yi almak zor zaten. Alması caiz olan adamlar farklı adamlar. Öyle adam yok ki şimdi. Akıl bulandırma al bir tane otur yerine.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılo zengin olan erkek fakir 2 genci evlendirse daha makbul değil mi?
00 Yorumla
+1 yılya şöyle filmler yapmayın ciddiye alıp mantıklı çözüm üretmeye çalışan insanlar var :DD:D:D
03 Yorumla
Soran+1 yılcidiyim
- +1 yıl
Sen evlenince her gün seks yapacagına ınanıyorsan ben bir şey demiyorum sen herkülsün :D:D
Soran+1 yılyaparım
+1 yılTamam kendine gore haklısın da kim bunu kabul ederki bu devirde
02 Yorumla
Soran+1 yılsen?
- +1 yıl
Asla
+1 yılSenin dediğine göre kadınlarında kocam beni tatmin edemiyor diye 2 koca alması lazım öyle saçmalık olmaz.
00 YorumlaBide şu yönden düşüm;millet 2 kadınla evlense erkeklerin yarısının karısı olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 erkek ben alayım 2 kadın o alsın oldu bide grup seks yapalım. tövbe Allahım tövbe
012 Yorumla
Soran+1 yılvay süpermiş :D
Cevap sahibi+1 yılnesi süper ya :Ddd kıskançlık krizinden hepsini öldürürüm
Soran+1 yılorda kıskançlığı bırakcan kızım :D
Cevap sahibi+1 yılben sevdiğim bir şeyi kimseyle paylaşamam
Soran+1 yıltamam biz senle evlenelim:D
Cevap sahibi+1 yılolmaz sen aldatırsın :D
Soran+1 yılsen doyururum diyosan bu düşüncemden vazgeççem:D
Cevap sahibi+1 yılben kocamı doyururum tabi aşıksam
Soran+1 yılbaşın ağrımaz yani? iyi yemek yapabiliyo musun
Cevap sahibi+1 yılYUMURTA BİLE SOR KIRIYORUM
Cevap sahibi+1 yılkıramıyorum
Soran+1 yılxadaxsa
+1 yılolurmu öyle şey ya ozaman kdınlarda 2 tane adamla evlensin :D
00 Yorumla
+1 yıldostum sen karını cinsel isteğini gidermek için bir seks objesi olarak mı görüyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlarda 2 koca alsın o zaman biri eve para getirir diğeri cinsel ihtiyacı giderir?
01 Yorumla
Soran+1 yılalabilirlerse..
- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçmaladin be kardeşim
O zaman kadinlarda iki erkek alsin bu döndöngü böyle devam etsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar da alabiliyorsa alsın ama sonuçta cinsel isteksizlik bayanlarda var ama erkek istiyor ne yapsın yani kadın istemiyor diye o da mı istemesin
00 Yorumla
1 yılSenin beynine tüküreyüm anan seni doğurcagına agac dikse daha faydalı olurmus abaza seni
00 Yorumla
1 yılErkek doğası gereği çok eşli olabilir, ben kocam ne derse o derdim sahsen
00 YorumlaO zaman kadın da iki erkek alsın
03 Yorumla
Soran+1 yıleveeeeet
+1 yıl* suudi arabistana o zaman 2 de alırsın 22 de
10 Yorumla
+1 yılKarın şiddet uyguluyo sana dimi :))
12 Yorumla
Soran+1 yılkarım yok ki olunca karılarım uygular
- +1 yıl
Sen önce bir tanesiyle evlen sonra ona 2. Kadin de sadece 2. Kadin de ama evlencem felan demene gerek yok direk kover seni evden. koyar kapiya :))))
Çok mantıksız gereksiz
00 YorumlaÇalışan kadında 2 erkek alsın gör bak ne oluyor.
00 Yorumla
+1 yılO zamanda kızlar 7 koca alsin
12 Yorumla
Soran+1 yılalsn
- +1 yıl
Oldu o zaman
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda 2 tane alsın ozaman?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
abi senin kafanmı güzel? ne gevşekmişsin insan kadınını paylaşırmı l*n
ağır saçmaladın şuan.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılÖküzlerin kralı ilan ediyorum seni gerizekalii
27 Yorumla
Soran+1 yılfakeler kralı :D
- +1 yıl
Allahim onune gelen fake diyo. gerizakilimisiniz nesiniz ya benim bu bn. hic mi kiz yok anlamiyorumki.
Soran+1 yılulen yürü git bir arkadaşımn eski sevgilisi okız
- +1 yıl
Ya atma atma sensin okuz inanmasan inanma ya banane senin dusuncenden
Soran+1 yılöküz demedim len ahaha o kız dedim :D
- +1 yıl
Haha
- +1 yıl
Cok komiksin
+1 yılİkisininde başı agrirsa ne olucak
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 alırm
- +1 yıl
Fazla alma
+1 yılhade l*n ordan sen kendini düşünüyon
00 YorumlaKatılmıyorum kesinlikle.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden hocam
- +1 yıl
Çalışan bayan da 2 koca alsa ne olacak. "Şimdi erkeklerin cinsel isteği fazla olduğu için ve bütün gün çalışıp yorulduğu için bence 2 eş alabilmesi gerekir" Cinsek isteği yüksek bayanlarda var. Herşey seks değil. Güvenebileceğin, seveceğin, sırtını yaslayabileceğin 1 kişi yeter zaten adam olana.
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence karaktersizlik kusura bakma.
00 Yorumla Vay pizivink vay..
22 Yorumla- +1 yıl
:DSFDA
Soran+1 yılnedn öyle dedin biri sen ol biri de bombshell olsun
Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Tamam canım
01 Yorumla
Soran+1 yılbiri sen olabilirsin
+1 yılDiyosun.
02 Yorumla
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
Hmm. Hayatta başarılar.