Hamileyim iki isim düşünüyorum ikinci isim Hatun olsun mu diye düşünüyorum da Normalde sevmezdim boyle isimleri ama hos duruyor anlami da
HATUN: EL ÜSTÜNDE TUTULAN, YÜKSEK MEVKİ KRALICE PRENSES imis
Sizce yapmalı miyim? Açıkçası ismin anlami cok hos ismiyle yasasin diye sizce
HATUN: EL ÜSTÜNDE TUTULAN, YÜKSEK MEVKİ KRALICE PRENSES imis
Sizce yapmalı miyim? Açıkçası ismin anlami cok hos ismiyle yasasin diye sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah aşkına çocuğa düzgün isim verin
Neden ki bir kadin doktorun ismi Zeynep Hatun du cok hoşuma gitti hem hoş hem cool
Anlami el üstünde tutulan kadın prenses kralice eş demek
Öz Türkçeden gunumuze gelmiş.
Antin kuntin lara lina falan da değil cok hos degil mi sence de gören avakodo jdkddkfk falan koydum sanır
Maalesef bebeğime koyacağım bı isim değil
Esila koy
Kanka bende eskiden sevmezdim ama anlamı cok hos ismiyle yasasin istiyorum isimlerin anlamına layik hayat gecirsinler bunu cani gönülden istediğim için olur belki kim bilir. Simdilerde cok cool duruyor gittikçe hoşuma gidiyor acikcasi
Bana ağır ve demode geldi..
Ravza hatun nasıl?
Ravza lisedeki bir arkadaşımın ismiydi cennet bahçesi demekmiş Almira var birde
Bak Ravza hatun asirii iyiii
Cennet bahçesi ve el üstünde tutulan ha ri ka cok teşekkürler yorum icin
Daha kaç aylık düşüncen değişir o zamana kadar begenmene sevindim
Sen bilirsin tabide bence koyma çok dalga geçerler
Ne gibi mesela dalga gecerler ki?
Kanka anlami asiri iyi ismiyle yasasin eskiden ben de sevmezdim ama simdi cok hos. Duruyor
Anlamı tabiki iyi güzel ama hatun gel buraya gibi bu benim hatun lisede falan çocuk sevmicek ismini bence yinede karar senin 😊
Haahahaha aslında erkek arkadaşı icim cok buyuk kolaylık asla aşkım demesine de gerek kalmaz jssjdkdkfkfk her gün Hatun diye çağırır
Erkek arkadaşının yanıda başka erkekte hatun diye çağırırsa 😂😂
Haahahahaha fazla karışık olucak 😂😂 di mi yaa
Ansjdjdk çocuklar dovusur artik ne diyeyim dudjfjfjf
Genç hamile kaldın sanırım random mu diyorlar dfhjjg😂😂 böyle yazmaya ya da hamilelikten hormonlar tavan 😂😂
24 yasindayim tiptan yeni mezun sayilirim
Bakalım hem doktorluk hem analik nasil yürüyecek 😂 hee bu arada gencim heralde jdfjfkvk random kullanmamin nesi garip be
😂😂 bende anbulans şöförüydüm 😉 bana saçma geliyo tabi bizim zamanımızda ehuehuehu diye gülerdik 😉
😂😂😂Hmmm
Hmm ne doktor 😂😂
Hatun koyacaksan ikinci isim olsun.
Zaten ikinci isim diyorum ama iki ismini de soylicem eskiden gicik olurdum ama simdi cok cool duruyor
Nefise Hatun geldi aklıma. Herkes tarafından beğenilen, çok güzel demek. Yine de geleceğini de düşün kızın olacaksa. Avukat olur mesela veya ilkokula gidecek, Nefise mesela Nefs kelimesinden geliyor. Hatun da çok Osmanlı tabiri ağır bir kelime.
Evet aslında kızımın ismi Türkçe olsun istiyordum ama arastirdigimda osmanlica arapca ve öz turkceymis kökeni mesela oz Türkçe de anlamı prenses imis. Neyse cok sag ol teşekkür ediyorum yorumun icin.
Rica ederim, biraz daha düşün sen.
Yorumları gördüm söylemek farz oldu, Ece de kraliçe demek ona bakarsan. Dediğim gibi çocuk doğana kadar biraz daha düşün sen, daha çok araştırma yap. Millet çocuğuna hem modern isim koyuyor hem kolaylık olsun diye yabancı isim koyuyor. Tam tersini yapmadan önce doğru tercih olacağından emin ol. Dediğim gibi tek güzel anlamı olan isim bu değil.
Benim begenmemin diğer sebebi oz Türkçeden gunumuze gelmesi
Ha bir de bir dr da görmüştüm iki ismi vardı havali geldi
Şöyle ki araştırma yapacagim zaten sadece arayistayim
Butun güzel anlamlar var ama Hatun isminde hem es anlamidna hem prenses kralice hem el üstünde tutulan kadın anlamında
Hatun mu kdkdk
Kanka öyle deme ya bak ben de eskiden hic sevmiyordum hatta hic tarzım değildi ama gittikçe hoşuma gitti
Cool bir havası var
Bir Dr da görmüştüm iki ismi vardı cool duruyordu
Bir de anlami asiri güzel el üstünde tutulan prensese kralice ismiyle yasasin cok istiyorum
Sen neyini beğenmedin mesrla
İkinci isim olarak güzel olabilir