Az önce metrodayken yanımda sıradan bir kız vardı. Karşı tarafta oturan insanlar benden tarafa doğru bakıyordu. Sonra yanımdaki kıza baktıklarını fark ettim. Kız metrodan inerken bu kadar abartılacak ne varmış diye kıza baktığımda, kızın dolgun meme uçlarının göründüğünü fark ettim. Burada insanların kendi düşüncesi olan; haklıyı haksızı veya doğruyu yanlışı tartışmak değil. Sadece bu durum için düşüncelerinizi merak ettim.
Kadınların sütyensiz gezmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mağazaya veya evime yakın bir yere sütyensiz gidebilirim. Bunun özürlük ile alakası yok. 1-2 adım yere gitmek için sütyen takıp uğraşamam. Ama meme uçları dışarı çıkacak şekilde değil tabii ki. Bu bildiğin cahillik sanki hayatında hiç meme görmemiş gibi.
Özgürlük adı altında saçmalamaya gerek yok. Sütyensiz çıkarım, kıllı dolaşırım.. bilmem ne... Kadınlık haklarını bu şekilde aramakta bana göre başka bir iş var. Yine oyuna getiriliyor kadınlar. Yine malzeme yapılıyor. Ben iç çamaşırı giymeden çıkmam sonuçta memenin tahrik etme gücüne "kadınlar" bile kapılıyor. Bile bile de lades demek ahmaklık.
Salyalar akıtarak gezen heriflerin dolu olduğu bir ülkede elbette erkekler alkış tutar bu akıma! Sütyensiz gezilebilir de göğüs ucu pedi diye bir şey var. Bunu takmayan bildiğin kendini teşhir ediyordur! Teşhirin de iyi gözle bakılacak bir yeri yok bende.
bence hiç hoş değil libido olarak insanların çeşitli seviyesi var libidosu yüksek birisi olur onu isteklendirir dininde imanında bir insan vardır göz zinası ile oraya bakmış olur bence bunu yapan kişinin topluma çok saygısı yoktur
bazıları sütyenliyken gezer bazıları sütyensizken bence karışılmamalı ama tabi göğüs ucu aşırı belirgin oluyorsa o bölgeye kapatıcı koyabilirler zaten sütyen takmayan kadınlar dikkat ediyordur diye düşünüyorum
İnsanların cinsel omibje olarak kafa yapılarında ki bozuklukların dışa vurumu diyebiliriz. Bakmayan bakmaz. İnsan o kıza baktığında meme uçları belli olan dolgun bir göğüste görebilir ya da normal elbisesi olan minik şirin bir kızdı tamamo ile Kafa yapısı ile alakalı
Tahrik olmak kişinin kendi zevklerinden geçer, tahrik olduğu kişiden değil. Ona bakarsan boyundan da tahrik olan erkek var ama boynumuzun açık olması veya "göstere göstere" kıyafet seçmemiz başkalarının tahrik oluşunu bizim suçumuz olarak göstermiyor.