99 da güneş tutulmuş Erzurum tarafı bir deprem olmuş 4-5 siddeti,1 ay sonra 99 depremi gerçekleşmiş. Bu aralarda tekrarını yaşıyoruz sanki. Ve gerçekten evren çok garip çok ürpertici hava var bu aralar. Ben de sanki olacak gibi hissediyorum hep stresi var.
Olası büyük bir İstanbul depreminde hayatını kaybedecek her yurttaşın vebali hükümete oy vermiş olanların üzerinedir. 2 X 2= 4 Sonra binlerce masum insan yikintilar altında can verirken " köprü yaptı, yol yaptı" .. vs derler. Akıl olmayan yerde, vicdan da olamıyor maalesef.
valla istanbull sağlam patlıcak gibi geliyo bana çünkü fay hattı yoğun olan herkeste büyük şiddetlerde deprem oldu İstanbul da 5.0 bile olmadı halbuki onu yaratabilecek binlerce fay var İstanbul da sağlam patlıcak bi gün bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 ay için riskli diyorlar şu an bazı tahmin sayfaları bazıları 5 i geçmez diyor ama çok kötü hissediyorum olacak hissi var bu aralar
Bana da şu sıra hep olacak gibi geliyo nedense bi bunaltı var içimde ve öleceğim gibi hissediyorum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah korusun ya deme öyle Allah hayırlısını versin ölümün bile 🙏 Yani deprem bir gerçek ve Marmara da miladını doldurdu sonuçta. Tarih de tekerrürden ibarettir hep bu sistemde olmuş depremler. Bende öyle hissediyorum bu ara.