merhaba ,1 sene önce aileme açılmak istediğimi çünkü inançlarıma ters düştüğünü anlattım çok şaşırdılar, özellikle babamdan psikolojik ve fiziksel olarak şiddet gördüm ve tabiki açılamadım. Üzerinden 1 yıl geçti, eşarp takmak benim için bir işkence 5 senedir kapalı olmama rağmen onu kabul etmiyorum. Hep ileride meslek sahibi olup ekonomik özgürlüğüme kavuşunca mutlu olacağım, özgür olacağım gibi hayaller kuruyorum
ama artık kendime yalan söylüyormuşum gibi gelmeye başladı. Çünkü ailemle baş edemiyorum ve böyle giderse baş edemeyeceğim. Bende artık okula giderken açılmaya karar verdim ve bunun için ailemden izin almayacağım. Belki bi gün eve açık gelirim ve öyle öğrenirler ya da başka bir yolla öğrenirler... bilmiyorum, benim gibi olanlar varsa lütfen benimle iletişime geçsin desteğe ihtiyacım var.
ama artık kendime yalan söylüyormuşum gibi gelmeye başladı. Çünkü ailemle baş edemiyorum ve böyle giderse baş edemeyeceğim. Bende artık okula giderken açılmaya karar verdim ve bunun için ailemden izin almayacağım. Belki bi gün eve açık gelirim ve öyle öğrenirler ya da başka bir yolla öğrenirler... bilmiyorum, benim gibi olanlar varsa lütfen benimle iletişime geçsin desteğe ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer