Ailem abimi savunuyor?

Arkadaşlar abim ben sesimi çıkarmıyorum hakkımı savunmuyorum diye ne zaman evine gitsem bana bağırır aşağılar hakaret eder şerefisz der ağzına sçayım senin der ben hiç cevap vermem sadece ağlarım bugün de aynısı oldu bana sözlü ve fiziksel saldırısını bir güzel yaptı gittik evimize akşam oldu annemle babam yemek yapıyordu ben fikir almak istedim arada da dilim kopr da ölürüm inşallah bok demişim oğluşuna babam hemen sen bunu dedin ya haksızsın o haklı dedi on kere derdimi anlatmaya çalıştım en son dedim ki ele ayağa düşersiniz o bok oğlunuz bakar size köpek gibi kapıma gelirsiniz grzklısınız dedim hiç cevap vermediler ama şunu bilin sizi sldim felan dedim hala sinirden ağlıyorum bir de diyorlar ki adam bize yemek parası yolluyor konuşamazsın öyle, öyle bir beddua ettim ki inşallah tutar ahımı çok aldılar artık diyorum acaba iticimiyim ailem sürekli böyle dışardakiker de sessizim diye çok üstüme geliyor bıktım artık polis olup şehit olmak istiyorum ya da kanser
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli aynısını yapıyor abim çok alıngan sözde ben alınganmışım benim on katım 4 gün önce felanda mesaj atmıştı yine aynı hakaretler bencilsin felan yazmış kötülükten besleniyormuşum vs vs
Ailem abimi savunuyor?