Sessizim ve yalnızım diye sürekli insanlar tarafından eziliyorum? Artık kalbim dayanmıyor?

Üniversiteye gidiyorum zaten iki defa dışlanma olayı yaşadım neden çünkü onlar gibi çılgın zengin felan değildim dışlanma olaylarından sonra gittikçe öz guvenim düştü sonra bı kız grubu var sınıfta sürekli benle dalga geçiyorlar duyuyorum hatta bazen gözüme sokuyorlar bunu dünde bunu yaşadım hep kibar ve iyimser davrandım fakat asla karşılığını alamadım şu an gozyaslari içinde döküyorum içimi burada. daha o kadar çok şey yasadimki artık anlatmaya gücüm yok zaten babamda hep ezdi baskı yaptı bana dediki senin hiç arkadaşın yok olmazda falan filan. Onun çevresi geniş ama benim yok diye hep baskı yapti bana bak şimdi noldu baba mutlu musun ben böyleyken ha mutlu musun şu an çok mu iyi oldu sen baskı yaptın okuldaki insanlar yaptı ezdi geçti geriye ne kaldı? Yaşayan bir insan mı kaldi yoksa kalbi kırılmış bir ölü mü..
Sessizim ve yalnızım diye sürekli insanlar tarafından eziliyorum? Artık kalbim dayanmıyor?